LAJMI I FUNDIT:

Interneti

133 Artikuj

Kolapsi botëror me internet, BQK: Sistemi Ndërbankar i Pagesave është plotësisht funksional, disa shërbimet online janë ndikuar pjesërisht

Kolapsi botëror me internet, BQK: Sistemi Ndërbankar i Pagesave është plotësisht funksional, disa shërbimet online janë ndikuar pjesërisht

Kosovë
Kolapsi në mbarë botën, reagon Aeroporti i Tiranës: Pritet të ketë vonesa

Kolapsi në mbarë botën, reagon Aeroporti i Tiranës: Pritet të ketë vonesa

Shqipëri
Kolapsi me internet, preket edhe Kosova

Kolapsi me internet, preket edhe Kosova

Kosovë
Google do të ndërtojë një kabllo me fibër optike për të lidhur Afrikën dhe Australinë

Google do të ndërtojë një kabllo me fibër optike për të lidhur Afrikën dhe Australinë

Lajme Teknologji
Telefonat e zgjuar e kanë helmuar trurin e fëmijëve tanë!

Telefonat e zgjuar e kanë helmuar trurin e fëmijëve tanë!

Libri
Tri kabllo nën Detin e Kuq që ofrojnë internet dhe telekomunikacion global janë prerë – dyshohet se ishin objektiv i rebelëve Houthi

Tri kabllo nën Detin e Kuq që ofrojnë internet dhe telekomunikacion global janë prerë – dyshohet se ishin objektiv i rebelëve Houthi

Nga Bota
Ky është truku më interesant në internet që duhet patjetër ta dini!

Ky është truku më interesant në internet që duhet patjetër ta dini!

Lajme Teknologji
Si ta kuptoni nëse dikush ka hyrë në llogarinë tuaj në Instagram?

Si ta kuptoni nëse dikush ka hyrë në llogarinë tuaj në Instagram?

Lajme Teknologji
Investimet në Telekom, telefonia mobile, 5G e luftimi i korrupsionit – krejt çfarë tha kryeshefja ekzekutive Hana  

Investimet në Telekom, telefonia mobile, 5G e luftimi i korrupsionit – krejt çfarë tha kryeshefja ekzekutive Hana  

Të Tjera
Fjalëkalimet që më së lehti hakohen nga dashakeqësit

Fjalëkalimet që më së lehti hakohen nga dashakeqësit

Lajme Teknologji
Houthit mund të shkatërrojnë kabllot nënujore të internetit dhe të vënë botën në “bllokadë”

Houthit mund të shkatërrojnë kabllot nënujore të internetit dhe të vënë botën në “bllokadë”

Nga Bota
Paralajmërimi i ‘frikshëm’ i ish hakerit të njohur – mos bëni këto 5 gabime në internet nëse nuk doni të keqpërdoren të dhënat tuaja

Paralajmërimi i ‘frikshëm’ i ish hakerit të njohur – mos bëni këto 5 gabime në internet nëse nuk doni të keqpërdoren të dhënat tuaja

Lajme Teknologji
Kjo uebfaqe e frikshme zbulon gjithçka që di interneti për ju

Kjo uebfaqe e frikshme zbulon gjithçka që di interneti për ju

Lajme Teknologji
Ky është vendi me internetin më të shpejtë në botë, por ku renditet Kosova?

Ky është vendi me internetin më të shpejtë në botë, por ku renditet Kosova?

Lajme Teknologji
Ja si mund ta matni shpejtësinë e internetit, një mënyrë shumë e thjeshtë

Ja si mund ta matni shpejtësinë e internetit, një mënyrë shumë e thjeshtë

Lajme Teknologji
A mund të fshihni gjurmët tuaja nga interneti?

A mund të fshihni gjurmët tuaja nga interneti?

Media Sociale
Metodat e thjeshta për ta shpejtuar internetin e shtëpisë pa paguar asgjë shtesë

Metodat e thjeshta për ta shpejtuar internetin e shtëpisë pa paguar asgjë shtesë

Lajme Teknologji
Viti në një fjalë: Romakët

Viti në një fjalë: Romakët

Cult+
Arsyeja e çuditshme pse duhet të vendosni letër alumini pas ruterit të internetit

Arsyeja e çuditshme pse duhet të vendosni letër alumini pas ruterit të internetit

Bëje vet
Revolucioni digjital i Kosovës, një storie suksesi

Revolucioni digjital i Kosovës, një storie suksesi

Të Tjera
Internet në çdo fshat të Kosovës – si u bë që të gjithë banorët të kenë qasje në botën digjitale?

Internet në çdo fshat të Kosovës – si u bë që të gjithë banorët të kenë qasje në botën digjitale?

Auto
Forumi Ekonomik Botëror tregon se si Kosova ka bërë përparime në zhvillimin dixhital: Vendi me përdorimin më të lartë të internetit në Evropë

Forumi Ekonomik Botëror tregon se si Kosova ka bërë përparime në zhvillimin dixhital: Vendi me përdorimin më të lartë të internetit në Evropë

Të Tjera
Biden njofton iniciativën prej më shumë se 40 miliardë dollarësh për “internet me shpejtësi të lartë”

Biden njofton iniciativën prej më shumë se 40 miliardë dollarësh për “internet me shpejtësi të lartë”

Internet
Jam mësuese dhe kjo është arsyeja pse djalit tim nuk i jap smartfon

Jam mësuese dhe kjo është arsyeja pse djalit tim nuk i jap smartfon

Cult+


mob5