LAJMI I FUNDIT:

Inspektoriati i Punës

19 Artikuj

Arrestohet inspektori në Drenas, për punëtorin e aksidentuar në vend pune raportoi se ishte rrëzuar në shtëpi

Arrestohet inspektori në Drenas, për punëtorin e aksidentuar në vend pune raportoi se ishte rrëzuar në shtëpi

Kronika e Zezë
Vitin e kaluar 15 punëtorë kanë vdekur në vendin e tyre të punës

Vitin e kaluar 15 punëtorë kanë vdekur në vendin e tyre të punës

Të Tjera
Gjykata Kushtetuese konstaton se Inspektorati i Punës nuk ka kompetencë për kthimin e punëtorëve në vendin e punës

Gjykata Kushtetuese konstaton se Inspektorati i Punës nuk ka kompetencë për kthimin e punëtorëve në vendin e punës

Të Tjera
Emërohet Kryeinspektori i Punës me mandat katërvjeçar

Emërohet Kryeinspektori i Punës me mandat katërvjeçar

Të Tjera
​Siguria dhe shëndeti i punëtorëve vazhdon të mbetet në nivel jo të kënaqshëm në Kosovë

​Siguria dhe shëndeti i punëtorëve vazhdon të mbetet në nivel jo të kënaqshëm në Kosovë

Të Tjera
Diskriminimi me kontratat e punës në kohë pandemie

Diskriminimi me kontratat e punës në kohë pandemie

Të Tjera
Projektligji për Inspektoratin e Punës dhe për Këshillin Ekonomiko-Social kalojnë në Komisionin për Ekonomi

Projektligji për Inspektoratin e Punës dhe për Këshillin Ekonomiko-Social kalojnë në Komisionin për Ekonomi

Të Tjera
Siguria në vendin e punës, brenda një jave tri raste të aksidenteve të punëtorëve

Siguria në vendin e punës, brenda një jave tri raste të aksidenteve të punëtorëve

Albert Spahiu
Inspektorati i Punës e kthen Basri Ibrahimin në pozitën e kryeshefit të ‘Trepçës’

Inspektorati i Punës e kthen Basri Ibrahimin në pozitën e kryeshefit të ‘Trepçës’

Të Tjera
Hajdari: Kemi rezerva të mjaftueshme shtetërore, situata është në kontroll

Hajdari: Kemi rezerva të mjaftueshme shtetërore, situata është në kontroll

Të Tjera
ATK dhe Inspektorati i Tregut intensifikojnë veprimet

ATK dhe Inspektorati i Tregut intensifikojnë veprimet

Të Tjera
Inspektoriati i Punës me pak gjoba ndaj bizneseve për shkelje të të drejtave të punëtorëve

Inspektoriati i Punës me pak gjoba ndaj bizneseve për shkelje të të drejtave të punëtorëve

Valdete Berisha
Vlerësimi i riskut si masë parandaluese për aksidentet në vendet e punës

Vlerësimi i riskut si masë parandaluese për aksidentet në vendet e punës

Albert Spahiu
Vdekje e lëndime të punëtorëve në Kosovë, punëdhënësit shpëtojnë pa asnjë ndëshkim nga ndjekja penale

Vdekje e lëndime të punëtorëve në Kosovë, punëdhënësit shpëtojnë pa asnjë ndëshkim nga ndjekja penale

Mirjeta Hajzeraj
Inspektorati i Punës me 20 inspektorë më tepër

Inspektorati i Punës me 20 inspektorë më tepër

Kosovë
Lëndimet dhe vdekjet në vendin e punës gjatë vitit 2018-2019, punëtorët në mëshirën e fatit

Lëndimet dhe vdekjet në vendin e punës gjatë vitit 2018-2019, punëtorët në mëshirën e fatit

Albert Spahiu
Maqedonia ka ligje evropiane për mbrojtje gjatë punës, por ende gjendet nën nivelin e vendeve evropiane

Maqedonia ka ligje evropiane për mbrojtje gjatë punës, por ende gjendet nën nivelin e vendeve evropiane

Amir Jakupi
Ibrahimi: Siguria në punë përgjegjësi edhe e ndërtimtarëve

Ibrahimi: Siguria në punë përgjegjësi edhe e ndërtimtarëve

Të Tjera
KMDLNJ: Shqetësimi më i madh janë vdekjet në vendet e punës

KMDLNJ: Shqetësimi më i madh janë vdekjet në vendet e punës

Të Tjera