LAJMI I FUNDIT:

Infrakos

40 Artikuj

Hekurudhat e Kosovës në veri, nën administrimin e Serbisë

Hekurudhat e Kosovës në veri, nën administrimin e Serbisë

Të Tjera
Protestojnë punëtorët e “Infrakosit”: Menaxhmenti të ndalë luksin dhe të na japë pagat

Protestojnë punëtorët e “Infrakosit”: Menaxhmenti të ndalë luksin dhe të na japë pagat

Të Tjera
Adem Grabovci mbrohet në heshtje në gjykimin e rastit “Pronto”

Adem Grabovci mbrohet në heshtje në gjykimin e rastit “Pronto”

Drejtësi
Rasti “Pronto”, prokurorja propozon si prova konkurset për kryeshef ekzekutiv në “Trainkos” e “Infrakos”

Rasti “Pronto”, prokurorja propozon si prova konkurset për kryeshef ekzekutiv në “Trainkos” e “Infrakos”

Kosovë
Punëtorët e Infrakosit mbajnë grevë një orëshe, nuk marrin paga që tre muaj

Punëtorët e Infrakosit mbajnë grevë një orëshe, nuk marrin paga që tre muaj

Të Tjera
Nis ndërtimi i hekurudhës moderne 210 milionëshe, pritet të punësohen 160 persona

Nis ndërtimi i hekurudhës moderne 210 milionëshe, pritet të punësohen 160 persona

Të Tjera
Këtë vit pritet të fillojë rehabilitimi i dy linjave hekurudhore

Këtë vit pritet të fillojë rehabilitimi i dy linjave hekurudhore

Të Tjera
Mungesa e investimeve shkak që transporti hekurudhor nuk përdoret në Kosovë

Mungesa e investimeve shkak që transporti hekurudhor nuk përdoret në Kosovë

Të Tjera
Infrakos ka të ndara 87 milionë euro, asnjë investim i ri

Infrakos ka të ndara 87 milionë euro, asnjë investim i ri

Financa
Për tetë muaj, 25 aksidente mes veturave dhe trenave, askush nuk e merr përgjegjësinë

Për tetë muaj, 25 aksidente mes veturave dhe trenave, askush nuk e merr përgjegjësinë

Kronika e Zezë
Ministri Pal Lekaj i jep fund kontestit me “Infrakos” për segmentin në hyrje të Pejës

Ministri Pal Lekaj i jep fund kontestit me “Infrakos” për segmentin në hyrje të Pejës

Kosovë
Edhe “Infrakos” kalon në VALA

Edhe “Infrakos” kalon në VALA

Të Tjera
Marrëveshje për rritjen e sigurisë në komunikacion

Marrëveshje për rritjen e sigurisë në komunikacion

Të Tjera
Rrënimi i shtëpisë në Ferizaj, flasin plaku dhe biznesmeni (Video)

Rrënimi i shtëpisë në Ferizaj, flasin plaku dhe biznesmeni (Video)

Sociale
332 punëtorë të Infrakos mund të mbesin pa rroga

332 punëtorë të Infrakos mund të mbesin pa rroga

Të Tjera
Infrakos: Ndalja e trenave, dështim i të gjithë akterëve relevant

Infrakos: Ndalja e trenave, dështim i të gjithë akterëve relevant

Të Tjera