LAJMI I FUNDIT:

Imuniteti

104 Artikuj

Kombinim i fuqishëm më shumë se kurrë për imunitet: Pini këtë pije në mëngjes në lukth të zbrazët dhe do ta harroni sëmundjen!

Kombinim i fuqishëm më shumë se kurrë për imunitet: Pini këtë pije në mëngjes në lukth të zbrazët dhe do ta harroni sëmundjen!

Mjekësi alternative
MSM-ja – mbron nyjat, zvogëlon inflamacionet dhe përshpejton shërimin: Rritë imunitetin, zbut alergjinë

MSM-ja – mbron nyjat, zvogëlon inflamacionet dhe përshpejton shërimin: Rritë imunitetin, zbut alergjinë

Të njohim produktet
Shkencëtarët britanikë tregojnë se a mund të infektohemi dy herë nga coronavirusi

Shkencëtarët britanikë tregojnë se a mund të infektohemi dy herë nga coronavirusi

Nga Bota
Imuniteti nga coronavirusi mund të zgjasë vetëm disa muaj, paralajmërojnë shkencëtarët

Imuniteti nga coronavirusi mund të zgjasë vetëm disa muaj, paralajmërojnë shkencëtarët

Shëndetësi Lajme
Si ndikon coronavirusi në të gjithë trupin?

Si ndikon coronavirusi në të gjithë trupin?

Shëndetësi Lajme
Vitamina D ndihmon në forcimin e imunitetit dhe mbrojtjen nga COVID-19

Vitamina D ndihmon në forcimin e imunitetit dhe mbrojtjen nga COVID-19

Këshilla mjekësore
Hulumtimi i realizuar në Spanjë tregon se nuk duhet “vrapuar” pas imunitetit të tufës, do të kishte shumë viktima

Hulumtimi i realizuar në Spanjë tregon se nuk duhet “vrapuar” pas imunitetit të tufës, do të kishte shumë viktima

Nga Bota
Çfarë janë antitrupat IgA, IgM, IgG, IgE, IgD dhe antigjenet?

Çfarë janë antitrupat IgA, IgM, IgG, IgE, IgD dhe antigjenet?

Këshilla mjekësore
Sa afër jemi imunitetit të tufës, për të mundur COVID-19?

Sa afër jemi imunitetit të tufës, për të mundur COVID-19?

Nga Bota
Këta dy artikujt të fuqishëm pastrojnë trupin nga viruset dhe helmet, forcojnë më së miri imunitetin!

Këta dy artikujt të fuqishëm pastrojnë trupin nga viruset dhe helmet, forcojnë më së miri imunitetin!

Të njohim produktet
Gjumi është i rëndësishëm për ruajtjen e imunitetit të mirë: Si të flini gjumë sa më shumë dhe sa më mirë që nga kjo natë

Gjumi është i rëndësishëm për ruajtjen e imunitetit të mirë: Si të flini gjumë sa më shumë dhe sa më mirë që nga kjo natë

Këshilla mjekësore
Çështja kryesore të cilën duhet ta bëni për të krijuar imunitet rezistues ndaj coronavirusit

Çështja kryesore të cilën duhet ta bëni për të krijuar imunitet rezistues ndaj coronavirusit

Shëndetësi Lajme
OBSH paralajmëron: Vetëm 2%-3% e botës ka antitrupa kundër COVID-19

OBSH paralajmëron: Vetëm 2%-3% e botës ka antitrupa kundër COVID-19

Shëndetësi Lajme
Mjeku thekson që kombinimi i këtyre tre artikujve është shumë i rëndësishëm në luftën kundër coronavirusit

Mjeku thekson që kombinimi i këtyre tre artikujve është shumë i rëndësishëm në luftën kundër coronavirusit

Shëndetësi Lajme
Nuk ka prova që të shëruarit nga coronavirusi kanë imunitet

Nuk ka prova që të shëruarit nga coronavirusi kanë imunitet

Shëndetësi Lajme
Kujdes mos e teproni, ushtrimet e tepërta ulin imunitetin e trupit përballë Covid-19

Kujdes mos e teproni, ushtrimet e tepërta ulin imunitetin e trupit përballë Covid-19

Fitnes në shtëpi
Imuniteti i fortë është arma e vetme kundër viruseve

Imuniteti i fortë është arma e vetme kundër viruseve

Këshilla mjekësore
Kushtoni vëmendjen këtyre dy përbërësve në përbërjen e sapunit antibakterial, sepse mund të dobësojë imunitetin

Kushtoni vëmendjen këtyre dy përbërësve në përbërjen e sapunit antibakterial, sepse mund të dobësojë imunitetin

Shëndetësi Lajme
Zvogëloni alkoolin në kohën e pandemisë së coronavirusit: Imuniteti i dobët ju bën më pak rezistues ndaj viruseve

Zvogëloni alkoolin në kohën e pandemisë së coronavirusit: Imuniteti i dobët ju bën më pak rezistues ndaj viruseve

Shëndetësi Lajme
Disa mënyra si të forconi imunitetin e fëmijës suaj

Disa mënyra si të forconi imunitetin e fëmijës suaj

Këshilla për prindër
Ushtrime joge të cilat mundeni t’i bëni edhe në shtëpi: Ngrenë imunitetin dhe mbrojnë gjatë epidemisë së virusit

Ushtrime joge të cilat mundeni t’i bëni edhe në shtëpi: Ngrenë imunitetin dhe mbrojnë gjatë epidemisë së virusit

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Hetem Ramadani me këshilla se si të mbrohemi nga coronavirusi

Hetem Ramadani me këshilla se si të mbrohemi nga coronavirusi

Hetem Ramadani
Katër vitaminat që mjekët përdorin çdo ditë për të forcuar imunitetin e tyre

Katër vitaminat që mjekët përdorin çdo ditë për të forcuar imunitetin e tyre

Shëndetësi Lajme
Forconi imunitetin: Vitamina për shëndet dhe humor të mirë

Forconi imunitetin: Vitamina për shëndet dhe humor të mirë

Nutricion