LAJMI I FUNDIT:

Importi

87 Artikuj

Kosova ka shpenzuar 665 milionë euro për import të grurit

Kosova ka shpenzuar 665 milionë euro për import të grurit

Bujqësi
Vendosja e taksës ndaj produkteve serbe, rrit importin nga Shqipëria për 40%

Vendosja e taksës ndaj produkteve serbe, rrit importin nga Shqipëria për 40%

Ekonomi
Kosova importoi 169.3 GWh energji elektrike

Kosova importoi 169.3 GWh energji elektrike

Energjetika
Haradinaj: Masa ekonomike ndaj Serbisë mund të rritet

Haradinaj: Masa ekonomike ndaj Serbisë mund të rritet

Biznes
Kosova importon dhjetëfish më shumë mallra nga Serbia, sesa eksporton

Kosova importon dhjetëfish më shumë mallra nga Serbia, sesa eksporton

Biznes
Apostolova kërkon të mos lejohet importimi i veturave më të vjetra se 10 vjet

Apostolova kërkon të mos lejohet importimi i veturave më të vjetra se 10 vjet

Të Tjera
Rusia, Turqia dhe Italia në vendet e para për import-eksport nga Durrësi

Rusia, Turqia dhe Italia në vendet e para për import-eksport nga Durrësi

Shqipëri
ASK: Eksporti mbulon importin me 9.9%

ASK: Eksporti mbulon importin me 9.9%

Të Tjera
Kina do të ulë taksat e importit

Kina do të ulë taksat e importit

Të Tjera
Vetëm në korrik, Kosova ka eksportuar 28.7 milionë euro dhe importuar 309 milionë

Vetëm në korrik, Kosova ka eksportuar 28.7 milionë euro dhe importuar 309 milionë

Të Tjera
Rritet për 30% importi i veturave të reja

Rritet për 30% importi i veturave të reja

Biznes
Rritet importi i vajit të palmës

Rritet importi i vajit të palmës

Të Tjera
Kufizimet ulën importin e veturave të vjetra

Kufizimet ulën importin e veturave të vjetra

Albert Spahiu
Vendi me ndotjen më të lartë të ajrit synon importin e veturave të vjetra

Vendi me ndotjen më të lartë të ajrit synon importin e veturave të vjetra

Të Tjera
Qumështi nga importi e ulë prodhimtarinë vendore

Qumështi nga importi e ulë prodhimtarinë vendore

Të Tjera
Miratohen rekomandimet lidhur me skandalin e mishit

Miratohen rekomandimet lidhur me skandalin e mishit

Të Tjera
Brenda vitit 2017 Kosova ka importuar 40 milionë kilogramë mish

Brenda vitit 2017 Kosova ka importuar 40 milionë kilogramë mish

Kosovë
10 vjet shtet, pak është bërë për ekonominë

10 vjet shtet, pak është bërë për ekonominë

Frutex
Vitet e shtetësisë në favor të importit

Vitet e shtetësisë në favor të importit

Biznes
Rritet për 33% importi i veturave të vjetra

Rritet për 33% importi i veturave të vjetra

Të Tjera
Importi po shmang krizën energjetike në Kosovë

Importi po shmang krizën energjetike në Kosovë

Energjetika
Kelmendi: Taksa shtesë për miellin e importuar nga Serbia dëmton xhepin e qytetarëve

Kelmendi: Taksa shtesë për miellin e importuar nga Serbia dëmton xhepin e qytetarëve

Financa
Importi i lartë, shkak i reformave të vonshme ekonomike

Importi i lartë, shkak i reformave të vonshme ekonomike

Të Tjera
Kosova e parrezikuar nga vezët e helmuara (Video)

Kosova e parrezikuar nga vezët e helmuara (Video)

Biznes