LAJMI I FUNDIT:

Imer Zeqiri

54 Artikuj

Zeqiri reagon pas shkarkimit: “Puç” i përgatitur prej kohësh

Zeqiri reagon pas shkarkimit: “Puç” i përgatitur prej kohësh

Siguri
Shkarkohet kryetari i sindikatës së Policisë së Kosovës

Shkarkohet kryetari i sindikatës së Policisë së Kosovës

Kosovë
Suspendimi i kryesindikalistit, BSPK mbështet Sindikatën e Policisë së Kosovës

Suspendimi i kryesindikalistit, BSPK mbështet Sindikatën e Policisë së Kosovës

Siguri
Sindikata e Policisë distancohet nga kryetari i suspenduar

Sindikata e Policisë distancohet nga kryetari i suspenduar

Siguri
Dorëheqjet e policëve, kryesindikalisti Zeqiri: Policët mund të gjejnë punë në profesionin e tyre në Perëndim

Dorëheqjet e policëve, kryesindikalisti Zeqiri: Policët mund të gjejnë punë në profesionin e tyre në Perëndim

Kosovë
Dorëheqjet e policëve për shkak të kushteve të punës, Zeqiri kërkon që sa më shpejt të plotësohen kërkesat e paraqitura

Dorëheqjet e policëve për shkak të kushteve të punës, Zeqiri kërkon që sa më shpejt të plotësohen kërkesat e paraqitura

Mirjeta Hajzeraj
Kryesindikalisti i Policisë për takimin me Sveçlën: Pensionimi të jetë 55-vjeç dhe identik sikurse te FSK-ja

Kryesindikalisti i Policisë për takimin me Sveçlën: Pensionimi të jetë 55-vjeç dhe identik sikurse te FSK-ja

Siguri
Takime pa rezultat, Qeveria ende pa përgjigje për 14 kërkesat e policëve

Takime pa rezultat, Qeveria ende pa përgjigje për 14 kërkesat e policëve

Mirjeta Hajzeraj
​Zeqiri: 10 policë kanë dhënë dorëheqje gjatë muajit janar

​Zeqiri: 10 policë kanë dhënë dorëheqje gjatë muajit janar

Kosovë
Nga janari në shkurt, shtyhen shpresat për plotësimin e kërkesave të policëve

Nga janari në shkurt, shtyhen shpresat për plotësimin e kërkesave të policëve

Kosovë
​Policia në pritje të ligjit për sigurim shëndetësor dhe jetësor

​Policia në pritje të ligjit për sigurim shëndetësor dhe jetësor

Kosovë
Ministria e Shëndetësisë synon ligj të ri për sigurimin shëndetësor

Ministria e Shëndetësisë synon ligj të ri për sigurimin shëndetësor

Shëndetësi
Kryesindikalisti Zeqiri: Rreth 100 dorëheqje nga Policia gjatë vitit 2023, shumica me përvojë mbi 10-vjeçare

Kryesindikalisti Zeqiri: Rreth 100 dorëheqje nga Policia gjatë vitit 2023, shumica me përvojë mbi 10-vjeçare

Siguri
Sindikata i jep kohë Sveçlës të shqyrtojë kërkesat e Policisë

Sindikata i jep kohë Sveçlës të shqyrtojë kërkesat e Policisë

Elfije Boletini
Sindikata e Policisë sot në takim me Sveçlën

Sindikata e Policisë sot në takim me Sveçlën

Kosovë
Sindikata e Policisë së Kosovës të mërkurën takim me ministrin Sveçla

Sindikata e Policisë së Kosovës të mërkurën takim me ministrin Sveçla

Kosovë
Policia në pritje, 14 kërkesat e tyre pa përgjigje nga Qeveria

Policia në pritje, 14 kërkesat e tyre pa përgjigje nga Qeveria

Mirjeta Hajzeraj
Pamje nga protesta e Njësitit Special Intervenues

Pamje nga protesta e Njësitit Special Intervenues

Elfije Boletini
Protesta e Njësitit Special Intervenues – këto janë 14 kërkesat e Policisë së Kosovës

Protesta e Njësitit Special Intervenues – këto janë 14 kërkesat e Policisë së Kosovës

Kosovë
Njësiti Special Intervenues nesër në protestë, i bashkohet edhe Sindikata e Policisë së Kosovës

Njësiti Special Intervenues nesër në protestë, i bashkohet edhe Sindikata e Policisë së Kosovës

Siguri
Nuk arritën marrëveshje me Kurtin, njësitë speciale paralajmërojnë sërish protestë për të shtunën

Nuk arritën marrëveshje me Kurtin, njësitë speciale paralajmërojnë sërish protestë për të shtunën

Kosovë
Zeqiri: Rreziku për policët është shumë i lartë, 23 prej tyre kanë humbur jetën në vend pune

Zeqiri: Rreziku për policët është shumë i lartë, 23 prej tyre kanë humbur jetën në vend pune

Siguri
Takimi i Kurtit vetëm me NJSI-në i papranueshëm për Sindikatën, Zeqiri: Ku po mbetet pjesa tjetër e Policisë?

Takimi i Kurtit vetëm me NJSI-në i papranueshëm për Sindikatën, Zeqiri: Ku po mbetet pjesa tjetër e Policisë?

Donjeta Zeqiraj
S’ka datë për takimin e premtuar të kryeministrit Kurti me përfaqësuesit e policisë

S’ka datë për takimin e premtuar të kryeministrit Kurti me përfaqësuesit e policisë

Donjeta Zeqiraj


mob5