LAJMI I FUNDIT:

Ilir Ikonomi

13 Artikuj

Kur Noli takoi Wilsonin

Kur Noli takoi Wilsonin

Fakte
Incidenti që kulmoi me pushtimin e Shqipërisë

Incidenti që kulmoi me pushtimin e Shqipërisë

Fakte
Faik Konica për “fatin historik të shqiptarëve”

Faik Konica për “fatin historik të shqiptarëve”

Histori
Pas 30 vitesh karrierë, pensionohet gazetari Ilir Ikonomi, jep edicionin e fundit të lajmeve në “Zërin e Amerikës”

Pas 30 vitesh karrierë, pensionohet gazetari Ilir Ikonomi, jep edicionin e fundit të lajmeve në “Zërin e Amerikës”

Kosovë
Porositësit e vrasjes së Esat Pashës dhe dëshmia e Avni Rrustemit: Fundi i një prej personazheve më enigmatike shqiptare!

Porositësit e vrasjes së Esat Pashës dhe dëshmia e Avni Rrustemit: Fundi i një prej personazheve më enigmatike shqiptare!

Histori
Incizim i vetëm i njohur deri tash, i zërit të Konicës

Incizim i vetëm i njohur deri tash, i zërit të Konicës

Fakte
Faik Konica: “Gjithmonë e shtyj për vitin tjetër. E vërteta është se nuk do të martohem kurrë”

Faik Konica: “Gjithmonë e shtyj për vitin tjetër. E vërteta është se nuk do të martohem kurrë”

Fakte
Vila e Esat Toptanit në Durrës, ku sipas tij veronte Ciceroni

Vila e Esat Toptanit në Durrës, ku sipas tij veronte Ciceroni

Fakte
Gjallë dhe vdekur, një ritual i rrallë shqiptar

Gjallë dhe vdekur, një ritual i rrallë shqiptar

Cult+
Zogu me gruan dhe motrat në Versajë

Zogu me gruan dhe motrat në Versajë

Cult+
Dy motrat shqiptare dhe një histori prekëse

Dy motrat shqiptare dhe një histori prekëse

Fakte
Një nuse amerikane për Mbretërinë shqiptare

Një nuse amerikane për Mbretërinë shqiptare

Fakte
Pamje të dërgatës shqiptare në Vjenë dhe biseda e Esat Pashës me Perandorin Franz Joseph

Pamje të dërgatës shqiptare në Vjenë dhe biseda e Esat Pashës me Perandorin Franz Joseph

Fakte