LAJMI I FUNDIT:

Ilham Aliyev

15 Artikuj

Lufta në Kaukaz një kërcënim për interesat e BE-së dhe Ukrainës – Parisi po lobon për interesat e Kremlinit

Lufta në Kaukaz një kërcënim për interesat e BE-së dhe Ukrainës – Parisi po lobon për interesat e Kremlinit

Azia
Projekti i gazifikimit të Shqipërisë, Aliyev: Në fund të vitit gati studimi i fizibilitetit, më pas nis menjëherë investimi

Projekti i gazifikimit të Shqipërisë, Aliyev: Në fund të vitit gati studimi i fizibilitetit, më pas nis menjëherë investimi

Shqipëri
Begaj në Baku: Shqipëria dhe Azerbajxhani, të lidhura ngushtësisht nëpërmjet bashkëpunimit në sektorin energjetik

Begaj në Baku: Shqipëria dhe Azerbajxhani, të lidhura ngushtësisht nëpërmjet bashkëpunimit në sektorin energjetik

Shqipëri
Presidenti i Azerbajxhanit: Do investojmë për rrjetin e shpërndarjes së gazit në Shqipëri

Presidenti i Azerbajxhanit: Do investojmë për rrjetin e shpërndarjes së gazit në Shqipëri

Shqipëri
Presidenti i Azerbajxhanit viziton për herë të parë Shqipërinë

Presidenti i Azerbajxhanit viziton për herë të parë Shqipërinë

Shqipëri
Aliyev: Edhe disa zona të Nagorni-Karabakut do t’i dorëzohen Azerbajxhanit

Aliyev: Edhe disa zona të Nagorni-Karabakut do t’i dorëzohen Azerbajxhanit

Evropa
Në ditën e tetë të konfliktit, presidenti i Azerbajxhanit kërkoi tërheqjen e forcave armene

Në ditën e tetë të konfliktit, presidenti i Azerbajxhanit kërkoi tërheqjen e forcave armene

Nga Bota
Presidenti i Azerbajxhanit fal qindra të burgosur

Presidenti i Azerbajxhanit fal qindra të burgosur

Nga Bota
Humanoidit Sophia i është dhënë viza: Roboti i parë që pajiset me leje udhëtimi (Video)

Humanoidit Sophia i është dhënë viza: Roboti i parë që pajiset me leje udhëtimi (Video)

Interesante
“Paganini” shkodran dekorohet nga presidenti i Azerbaxhanit

“Paganini” shkodran dekorohet nga presidenti i Azerbaxhanit

Cult+
Aliyev fiton mandatin e katërt radhazi si president i Azerbajxhanit

Aliyev fiton mandatin e katërt radhazi si president i Azerbajxhanit

Nga Bota
Aliyev garon sërish për President të Azerbajxhanit

Aliyev garon sërish për President të Azerbajxhanit

Nga Bota
Presidenti po fliste në OKB për gjenocid, vajza e tij nuk e kishte mendjen aty, por tek “selfie-t” (Foto/Video)

Presidenti po fliste në OKB për gjenocid, vajza e tij nuk e kishte mendjen aty, por tek “selfie-t” (Foto/Video)

Nga Bota
Presidentët e Armenisë dhe Azerbajxhanit takohen sot në Vjenë

Presidentët e Armenisë dhe Azerbajxhanit takohen sot në Vjenë

Nga Bota
Lista e politikanëve që fshehën miliarda në Panama

Lista e politikanëve që fshehën miliarda në Panama

Financa