LAJMI I FUNDIT:

Ilaçet

84 Artikuj

Gjashtë ilaçet që ndikojnë negativisht në ciklin tuaj menstrual

Gjashtë ilaçet që ndikojnë negativisht në ciklin tuaj menstrual

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Infermierja e pediatrisë tregon se si ta joshni një fëmijë të marrë ilaçe: Prindërit i janë shumë mirënjohës!

Infermierja e pediatrisë tregon se si ta joshni një fëmijë të marrë ilaçe: Prindërit i janë shumë mirënjohës!

Këshilla për prindër
Nëse e shihni këtë etiketë në një kuti ilaçesh, mos hipni në makinë: Ato përdoren për të paktën 10 sëmundje të zakonshme

Nëse e shihni këtë etiketë në një kuti ilaçesh, mos hipni në makinë: Ato përdoren për të paktën 10 sëmundje të zakonshme

Këshilla mjekësore
Ilaçet që nuk duhet përzier me aktivitetet fizike

Ilaçet që nuk duhet përzier me aktivitetet fizike

Shëndetësi Lajme
Mungesa e ilaçeve në Gjermani – gjendja e pandryshuar

Mungesa e ilaçeve në Gjermani – gjendja e pandryshuar

Evropa
Ilaçet në Shqipëri nuk testohen, kontrollohet vetëm dokumentacioni

Ilaçet në Shqipëri nuk testohen, kontrollohet vetëm dokumentacioni

Shqipëri
Gati 11 vjet, lista pozitive e ilaçeve në Maqedoni nuk është rishikuar

Gati 11 vjet, lista pozitive e ilaçeve në Maqedoni nuk është rishikuar

Maqedonia e Veriut
Këto zona reduktojnë përdorimin e ilaçeve për shëndetin mendor, hipertensionin, astmën

Këto zona reduktojnë përdorimin e ilaçeve për shëndetin mendor, hipertensionin, astmën

Shëndetësi Lajme
A e dini përse tabletat kanë dy ngjyra të ndryshme? Nuk ekziston vetëm një përgjigje

A e dini përse tabletat kanë dy ngjyra të ndryshme? Nuk ekziston vetëm një përgjigje

Të tjera
Të gjithë e bëjmë këtë kur jemi të ftohur dhe nuk e dimë se po bëjmë një gabim të madh!

Të gjithë e bëjmë këtë kur jemi të ftohur dhe nuk e dimë se po bëjmë një gabim të madh!

Këshilla mjekësore
Përdorimi i drejtë i barnave: analgjetikët, antipiretikët dhe antireumatikët

Përdorimi i drejtë i barnave: analgjetikët, antipiretikët dhe antireumatikët

Këshilla mjekësore
E ndaluar! Shtatë materie toksike të cilat nuk bën t’i hidhni në bërllok

E ndaluar! Shtatë materie toksike të cilat nuk bën t’i hidhni në bërllok

Këshilla dhe ide
Ilaçet e mira natyrale për mëlçinë yndyrore

Ilaçet e mira natyrale për mëlçinë yndyrore

Këshilla mjekësore
Barnat që mund të ndikojnë në peshën e trupit

Barnat që mund të ndikojnë në peshën e trupit

Këshilla mjekësore
Ka një mënyrë tjetër për të hequr dhimbjet fizike dhe emocionale pa përdorur ilaçe

Ka një mënyrë tjetër për të hequr dhimbjet fizike dhe emocionale pa përdorur ilaçe

Të tjera
Nëse pini këto ilaçe, shmangni qëndrimin në diell

Nëse pini këto ilaçe, shmangni qëndrimin në diell

Këshilla mjekësore
Të gjitha lajthitjet rreth barnave

Të gjitha lajthitjet rreth barnave

Këshilla mjekësore
Shumë e rrezikshme: Nëse keni kruajtje konstante, mos e injoroni, mund të keni pasoja të tmerrshme…

Shumë e rrezikshme: Nëse keni kruajtje konstante, mos e injoroni, mund të keni pasoja të tmerrshme…

Këshilla mjekësore
Cila është lidhja midis qeshjes dhe sëmundjes?

Cila është lidhja midis qeshjes dhe sëmundjes?

Këshilla mjekësore
Në cilën orë është më mirë të merrni ilaçe për presionin e lartë të gjakut

Në cilën orë është më mirë të merrni ilaçe për presionin e lartë të gjakut

Këshilla mjekësore
Si arrin ilaçi në zonën ku kemi dhimbje

Si arrin ilaçi në zonën ku kemi dhimbje

Këshilla mjekësore
Nëna ndan në TikTok metodën e dhënies së ilaçeve për foshnjat

Nëna ndan në TikTok metodën e dhënies së ilaçeve për foshnjat

Këshilla për prindër
Si ta joshim beben të marrë ilaçin

Si ta joshim beben të marrë ilaçin

Bebja këtu
Produktet farmaceutike në lumenj po kërcënojnë shëndetin botëror – thotë një studim

Produktet farmaceutike në lumenj po kërcënojnë shëndetin botëror – thotë një studim

Nga Bota