LAJMI I FUNDIT:
IKSHPK

IKSHPK

1914 Artikuj

Kufizimi i orarit të punës për shkak të temperaturave të larta, IKSHPK publikon listen e atyre që duhet punuar vetëm 4 orë

Kufizimi i orarit të punës për shkak të temperaturave të larta, IKSHPK publikon listen e atyre që duhet punuar vetëm 4 orë

Kosovë
Temperaturat e larta, këshilla dhe rekomandime për t’u mbrojtur nga nxehtësia, IKSHPK: Jini të vetëdijshëm për rreziqet

Temperaturat e larta, këshilla dhe rekomandime për t’u mbrojtur nga nxehtësia, IKSHPK: Jini të vetëdijshëm për rreziqet

Kosovë
Mot përvëlues gjatë kësaj jave, kujdes nga temperaturat e larta

Mot përvëlues gjatë kësaj jave, kujdes nga temperaturat e larta

Kosovë
Temperatura të larta në javën e dytë të korrikut, IKSHPK tregon se si duhet mbrojtur nga të nxehtit

Temperatura të larta në javën e dytë të korrikut, IKSHPK tregon se si duhet mbrojtur nga të nxehtit

Kosovë
Temperaturat e larta, IKSHPK me rekomandime si të mbrohemi

Temperaturat e larta, IKSHPK me rekomandime si të mbrohemi

Kosovë
Temperaturat e larta, MSh del me rekomandime për qytetarët

Temperaturat e larta, MSh del me rekomandime për qytetarët

Kosovë
Temperatura të larta, IKSHPK kërkon kujdes të shtuar nga qytetarët

Temperatura të larta, IKSHPK kërkon kujdes të shtuar nga qytetarët

Kosovë
Temperaturat e larta, IKSHPK me disa rekomandime për qytetarët

Temperaturat e larta, IKSHPK me disa rekomandime për qytetarët

Kosovë
IKSHP

Arrin në 14 numri i rasteve të Kollës së mirë, kërkohet vaksinimi i fëmijëve

Shëndetësi
Pickimi nga rriqrat – IKSHPK, institucioneve shëndetësore: Të bëhen me kohë përgatitjet për të parandaluar epidemi

Pickimi nga rriqrat – IKSHPK, institucioneve shëndetësore: Të bëhen me kohë përgatitjet për të parandaluar epidemi

Shëndetësi
IKSHP

IKShPK: Regjistrohen 8 raste të Kollës së mirë në Kosovë, prindërit t’i vaksinojnë fëmijët

Shëndetësi
Familja e 4-vjeçares në pritje të rezultateve të autopsisë, IML: Po bëhen analiza shtesë

Familja e 4-vjeçares në pritje të rezultateve të autopsisë, IML: Po bëhen analiza shtesë

Drejtësi
IKSHPK njofton se është përmirësuar cilësia e ajrit në kryeqytet

IKSHPK njofton se është përmirësuar cilësia e ajrit në kryeqytet

Kosovë
Përmirësohet cilësia e ajrit në Prishtinë në orët e pasditës

Përmirësohet cilësia e ajrit në Prishtinë në orët e pasditës

Kosovë
Vaksina kundër kancerit të qafës së mitrës, IKSHPK tregon arsyet pse vajzat duhet ta marrin pa hezitim  

Vaksina kundër kancerit të qafës së mitrës, IKSHPK tregon arsyet pse vajzat duhet ta marrin pa hezitim  

Shëndetësi
Ajri i pashëndetshëm në kryeqytet, IKSHPK bën thirrje për kujdes

Ajri i pashëndetshëm në kryeqytet, IKSHPK bën thirrje për kujdes

Kosovë
Dita kundër kancerit, IKSHPK: Kujdesi paliativ të jetë komponent thelbësore për sistemet shëndetësore

Dita kundër kancerit, IKSHPK: Kujdesi paliativ të jetë komponent thelbësore për sistemet shëndetësore

Shëndetësi
Kosova pa raste të fruthit – IKSHPK thekson rëndësinë e vaksinimit

Kosova pa raste të fruthit – IKSHPK thekson rëndësinë e vaksinimit

Shëndetësi
Rritje për 30 herë të rasteve me fruth në Evropë, IKSHPK: Fruthi mund të çojë në komplikime të rënda dhe vdekje, të vaksinohen fëmijët me kohë

Rritje për 30 herë të rasteve me fruth në Evropë, IKSHPK: Fruthi mund të çojë në komplikime të rënda dhe vdekje, të vaksinohen fëmijët me kohë

Shëndetësi
Nga shkurti fillon vaksinimi i vajzave 12-vjeçare kundër kancerit të qafës së mitrës

Nga shkurti fillon vaksinimi i vajzave 12-vjeçare kundër kancerit të qafës së mitrës

Shëndetësi
OBSH alarmon për rritjen e rasteve të fruthit në Evropë, IKSHPK: Po punojmë të identifikojmë fëmijët të cilët nuk kanë marrë vaksinën MMR

OBSH alarmon për rritjen e rasteve të fruthit në Evropë, IKSHPK: Po punojmë të identifikojmë fëmijët të cilët nuk kanë marrë vaksinën MMR

Shëndetësi
IKSHPK: Kujdes, ajri në Prishtinë jo i shëndetshëm!

IKSHPK: Kujdes, ajri në Prishtinë jo i shëndetshëm!

Prishtina
Rritet numri i të prekurve nga gripi sezonal, IKShPK: Në javën e parë të janarit janë raportuar mbi 5 mijë e 700 raste

Rritet numri i të prekurve nga gripi sezonal, IKShPK: Në javën e parë të janarit janë raportuar mbi 5 mijë e 700 raste

Kosovë
Ndotja e ajrit, IKSHPK del me njoftim për personat e ndjeshëm me shëndet

Ndotja e ajrit, IKSHPK del me njoftim për personat e ndjeshëm me shëndet

Kosovë


mob5