LAJMI I FUNDIT:

IKD

201 Artikuj

IKD: Prokuroritë dhe gjykatat, joefikase në trajtimin e krimeve të përgjithshme gjatë vitit 2022

IKD: Prokuroritë dhe gjykatat, joefikase në trajtimin e krimeve të përgjithshme gjatë vitit 2022

Kosovë
Hetimet e krimeve të luftës, në Kosovë 33 të dënuar – në Serbi vetëm 17

Hetimet e krimeve të luftës, në Kosovë 33 të dënuar – në Serbi vetëm 17

Kosovë
Zgjedhjet në veri të Kosovës, IKD thotë se ato mund të mbahen tek në vitin 2024

Zgjedhjet në veri të Kosovës, IKD thotë se ato mund të mbahen tek në vitin 2024

Kosovë
Miftaraj: Të blihen libra nga klasa e parë në të pestën për Nagavcin e këshilltarët e saj

Miftaraj: Të blihen libra nga klasa e parë në të pestën për Nagavcin e këshilltarët e saj

Arsim
Kush ndëshkon shkelësit e Rregullores së Kuvendit?

Kush ndëshkon shkelësit e Rregullores së Kuvendit?

Kosovë
IKD: Numri i lëndëve të pazgjidhura në fushën civile është dyfishuar, mesatarja e kohëzgjatjes nga parashtrimi i padisë deri tek vendimi 3 vite e 1 muaj

IKD: Numri i lëndëve të pazgjidhura në fushën civile është dyfishuar, mesatarja e kohëzgjatjes nga parashtrimi i padisë deri tek vendimi 3 vite e 1 muaj

Drejtësi
IKD: Katrahurë dhe sjellje joparlamentare në sesionin pranveror të Kuvendit

IKD: Katrahurë dhe sjellje joparlamentare në sesionin pranveror të Kuvendit

Kosovë
IKD: Katrahurë dhe sjellje jo parlamentare në sesionin pranveror të Kuvendit

IKD: Katrahurë dhe sjellje jo parlamentare në sesionin pranveror të Kuvendit

Kosovë
Institucionet morën 294 vetura me qira për dy muaj, paguan 164 mijë euro

Institucionet morën 294 vetura me qira për dy muaj, paguan 164 mijë euro

Biznes
IKD: Qeveria përmbushi 42% të agjendës së planifikuar për gjashtëmujorin e parë të vitit 2023

IKD: Qeveria përmbushi 42% të agjendës së planifikuar për gjashtëmujorin e parë të vitit 2023

Kosovë
IKD: Qeveria në kundërshtim me afatet e Aktgjykimit të Kushtetueses vendos për Projektligjin për Skemat Pensionale, rrezikohen të drejtat e mijëra pensionistëve

IKD: Qeveria në kundërshtim me afatet e Aktgjykimit të Kushtetueses vendos për Projektligjin për Skemat Pensionale, rrezikohen të drejtat e mijëra pensionistëve

Kosovë
Juristët: Vettingu, zgjidhja e vetme për të disiplinuar prokurorët

Juristët: Vettingu, zgjidhja e vetme për të disiplinuar prokurorët

Drejtësi
IKD: Ende s’ka nisur së zbatuari vendimi i Kushtetueses për ndryshimin e Ligjit për Skemat Pensionale

IKD: Ende s’ka nisur së zbatuari vendimi i Kushtetueses për ndryshimin e Ligjit për Skemat Pensionale

Kosovë
IKD: Drejtësia dështoi në luftimin e korrupsionit

IKD: Drejtësia dështoi në luftimin e korrupsionit

Drejtësi
Dështimi i seancave për shkak të përkthyesëve, KGJK-ja hap konkurs

Dështimi i seancave për shkak të përkthyesëve, KGJK-ja hap konkurs

Drejtësi
Vendimi i Kushtetueses për Sebahate Morinën, IKD: E çuditshme sesi nuk reaguan krerët e shtetit

Vendimi i Kushtetueses për Sebahate Morinën, IKD: E çuditshme sesi nuk reaguan krerët e shtetit

Kosovë
Haxhiu: Gratë i vuajnë më shumë fenomenet negative në vend

Haxhiu: Gratë i vuajnë më shumë fenomenet negative në vend

Kosovë
Njësia e Inteligjencës Financiare edhe më tutje me ushtrues detyre

Njësia e Inteligjencës Financiare edhe më tutje me ushtrues detyre

Financa
Shoqëria civile nuk pret rezultate nga Strategjia e Qeverisë së Kosovës për Luftim të Korrupsionit

Shoqëria civile nuk pret rezultate nga Strategjia e Qeverisë së Kosovës për Luftim të Korrupsionit

Financa
Avokati i Popullit pranon 30 ankesa për vlerën e koeficientit – çka ndodh me pagat e shkurtit nëse Ligji i pagave dërgohet në Kushtetuese

Avokati i Popullit pranon 30 ankesa për vlerën e koeficientit – çka ndodh me pagat e shkurtit nëse Ligji i pagave dërgohet në Kushtetuese

Donjeta Zeqiraj
IKD: Qeveria nuk ka arritur të miratojë as gjysmën e projektligjeve

IKD: Qeveria nuk ka arritur të miratojë as gjysmën e projektligjeve

Kosovë
Dorëheqjet ende nuk janë aprovuar, gjyqtarët serbë mund të kthehen në institucionet e Kosovës

Dorëheqjet ende nuk janë aprovuar, gjyqtarët serbë mund të kthehen në institucionet e Kosovës

Drejtësi
Saime Domazeti dyshohet se u vra nga familjarët që me vite u kujdesen për të

Saime Domazeti dyshohet se u vra nga familjarët që me vite u kujdesen për të

Drejtësi
IKD deponon kërkesën tek Avokati i Popullit që ta procedojë Ligjin për Pagat në Gjykatën Kushtetuese

IKD deponon kërkesën tek Avokati i Popullit që ta procedojë Ligjin për Pagat në Gjykatën Kushtetuese

Kosovë