LAJMI I FUNDIT:

I mitur

21 Artikuj

I mituri bën për spital një person në Prizren

I mituri bën për spital një person në Prizren

Kronika e Zezë
Policia jep detaje, një i mitur vodhi pije e cigare në një pompë derivatesh në Podujevë

Policia jep detaje, një i mitur vodhi pije e cigare në një pompë derivatesh në Podujevë

Kronika e Zezë
Gjenden eshtrat e të miturit pas shtatë vitesh, Polica zbardh vrasjen në Lezhë

Gjenden eshtrat e të miturit pas shtatë vitesh, Polica zbardh vrasjen në Lezhë

Shqipëri
Një i mitur rrihet nga disa persona në Istog

Një i mitur rrihet nga disa persona në Istog

Kronika e Zezë
Dënohet me 22 vjet burgim i akuzuari për vrasjen e të miturit në Prishtinë

Dënohet me 22 vjet burgim i akuzuari për vrasjen e të miturit në Prishtinë

Drejtësi
Ngjarje e rëndë në Devoll, piu raki në vend të ujit, ndërron jetë 2-vjeçari

Ngjarje e rëndë në Devoll, piu raki në vend të ujit, ndërron jetë 2-vjeçari

Shqipëri
Plagoset me armë zjarri i mituri në Pukë

Plagoset me armë zjarri i mituri në Pukë

Shqipëri
Një i mitur në Prizren sulmohet nga disa persona

Një i mitur në Prizren sulmohet nga disa persona

Kronika e Zezë
Lë të miturin pa përkujdesje, fëmija dërgohet në një shtëpi të sigurt në Prishtinë

Lë të miturin pa përkujdesje, fëmija dërgohet në një shtëpi të sigurt në Prishtinë

Kronika e Zezë
Sulmohet fizikisht një i mitur në një lokal në Vushtrri

Sulmohet fizikisht një i mitur në një lokal në Vushtrri

Kronika e Zezë
I mituri maltreton një person në Prizren

I mituri maltreton një person në Prizren

Kronika e Zezë
I mituri sulmon motrën e tij në Gjilan

I mituri sulmon motrën e tij në Gjilan

Kronika e Zezë
I mituri dhunon një vajzë të vogël në Prishtinë

I mituri dhunon një vajzë të vogël në Prishtinë

Kronika e Zezë
Bashkëjetesë me personin nën moshën 16 vjeç, vajza i kthehet familjes 

Bashkëjetesë me personin nën moshën 16 vjeç, vajza i kthehet familjes 

Kronika e Zezë
I mituri godet një person në Prishtinë

I mituri godet një person në Prishtinë

Kronika e Zezë
Arrestohet për vjedhje një i mitur në Mitrovicë

Arrestohet për vjedhje një i mitur në Mitrovicë

Kronika e Zezë
Vrasje për hakmarrje në Ferizaj, një muaj paraburgim për të miturin

Vrasje për hakmarrje në Ferizaj, një muaj paraburgim për të miturin

Kronika e Zezë
Maqedoni, 10 vjeçari lëndon gishtat duke lujatur me plumba

Maqedoni, 10 vjeçari lëndon gishtat duke lujatur me plumba

Maqedonia e Veriut
Një 17-vjeçar blen fotoksinë dhe i jep fund jetës

Një 17-vjeçar blen fotoksinë dhe i jep fund jetës

Kronika e Zezë
I mituri rrah prindin

I mituri rrah prindin

Kronika e Zezë
Zhduket një i mitur nga Peja

Zhduket një i mitur nga Peja

Kronika e Zezë