LAJMI I FUNDIT:

Hysni Gucati

328 Artikuj

Gucati feston ditëlindjen në Hagë, djali i tij e uron nga Facebook-u: Je shembull dhe motiv

Gucati feston ditëlindjen në Hagë, djali i tij e uron nga Facebook-u: Je shembull dhe motiv

Kosovë
Familjet Gucati dhe Haradinaj shprehen të zhgënjyera me padrejtësinë e Gjykatës Speciale

Familjet Gucati dhe Haradinaj shprehen të zhgënjyera me padrejtësinë e Gjykatës Speciale

Kosovë
Prokuroria e Speciales mirëpret vendimin për Gucatin e Haradinajn: Apeli përforcoi sundimin e ligjit në Kosovë

Prokuroria e Speciales mirëpret vendimin për Gucatin e Haradinajn: Apeli përforcoi sundimin e ligjit në Kosovë

Drejtësi
Klinaku pas aktgjykimit të Apelit: Në vend se të hetohen skandalet e prokurorisë në Hagë, gjykata vazhdon me vendime politike

Klinaku pas aktgjykimit të Apelit: Në vend se të hetohen skandalet e prokurorisë në Hagë, gjykata vazhdon me vendime politike

Kosovë
Ulet dënimi për tre muaj ndaj Gucatit dhe Haradinajt

Ulet dënimi për tre muaj ndaj Gucatit dhe Haradinajt

Drejtësi
Apeli shpall aktgjykimin ndaj Gucatit e Haradinajt në ora 14:00

Apeli shpall aktgjykimin ndaj Gucatit e Haradinajt në ora 14:00

Drejtësi
Të enjten Apeli shpall aktgjykimin ndaj Gucatit e Haradinajt

Të enjten Apeli shpall aktgjykimin ndaj Gucatit e Haradinajt

Drejtësi
Rasti Gucati e Haradinaj, aktgjykimi i apelit shpallet më 2 shkurt

Rasti Gucati e Haradinaj, aktgjykimi i apelit shpallet më 2 shkurt

Kosovë
Të dënuarit e Speciales dënimin do ta vuajnë në një shtet të tretë – Klinaku: S’kemi kundër kujt të protestojmë

Të dënuarit e Speciales dënimin do ta vuajnë në një shtet të tretë – Klinaku: S’kemi kundër kujt të protestojmë

Kosovë
​Gucati kërkon nga Apeli lirim prej të gjitha akuzave: Nuk e kemi merituar asnjë ditë në burg

​Gucati kërkon nga Apeli lirim prej të gjitha akuzave: Nuk e kemi merituar asnjë ditë në burg

Drejtësi
Seanca e Apelit në Hagë, prokuroria thotë se dënimet për çështje të pengimit të drejtësisë duhet të jenë më të rënda

Seanca e Apelit në Hagë, prokuroria thotë se dënimet për çështje të pengimit të drejtësisë duhet të jenë më të rënda

Drejtësi
​Prokurori i Specializuar në detyrë kërkon që vendimi për dënimin e Gucatit dhe Haradinajt të mbetet në fuqi

​Prokurori i Specializuar në detyrë kërkon që vendimi për dënimin e Gucatit dhe Haradinajt të mbetet në fuqi

Drejtësi
Avokati kërkon uljen e dënimit për Gucatin

Avokati kërkon uljen e dënimit për Gucatin

Drejtësi
KMDLNj: Hysni Gucati në gjendje jo të mirë shëndetësore, nuk po i jepen shërbimet në kohë të duhur

KMDLNj: Hysni Gucati në gjendje jo të mirë shëndetësore, nuk po i jepen shërbimet në kohë të duhur

Kosovë
Për të akuzuarit në Hagë u shpenzuan 13 milionë euro – listës i prin Jakup Krasniqi

Për të akuzuarit në Hagë u shpenzuan 13 milionë euro – listës i prin Jakup Krasniqi

Kosovë
Operacioni i Hysni Gucatit zgjati rreth gjashtë orë, djali i tij tregon për gjendjen shëndetësore

Operacioni i Hysni Gucatit zgjati rreth gjashtë orë, djali i tij tregon për gjendjen shëndetësore

Kosovë
Hysni Gucati i nënshtrohet operacionit, djali i tij me dedikim emocional: Po hapet një plagë e lirisë ndër pranga e mbrapa qelisë

Hysni Gucati i nënshtrohet operacionit, djali i tij me dedikim emocional: Po hapet një plagë e lirisë ndër pranga e mbrapa qelisë

Kosovë
KMDLNj: Hysni Gucati nesër i nënshtrohet operacionit

KMDLNj: Hysni Gucati nesër i nënshtrohet operacionit

Kosovë
Procedura e vizave vështirëson vizitat e familjarëve dhe avokatëve të ish krerëve të UÇK-së në Hagë

Procedura e vizave vështirëson vizitat e familjarëve dhe avokatëve të ish krerëve të UÇK-së në Hagë

Drejtësi
Gucati e Haradinaj do të qëndrojnë në paraburgim në pritje të ankesave të tyre

Gucati e Haradinaj do të qëndrojnë në paraburgim në pritje të ankesave të tyre

Drejtësi
Mbrojtja e Haradinajt thotë se trupi gjykues pati qëndrim të njëanshëm

Mbrojtja e Haradinajt thotë se trupi gjykues pati qëndrim të njëanshëm

Drejtësi
Hysni Gucati vjen në Kosovë

Hysni Gucati vjen në Kosovë

Kosovë
Deputetë nga pozita e opozita vizitojnë të paraburgosurit në Hagë

Deputetë nga pozita e opozita vizitojnë të paraburgosurit në Hagë

Kosovë
​Konferenca para apelit në rastin ndaj Gucatit dhe Haradinajt mbahet më 5 korrik

​Konferenca para apelit në rastin ndaj Gucatit dhe Haradinajt mbahet më 5 korrik

Drejtësi