LAJMI I FUNDIT:

Humanizmi

18 Artikuj

Viti që kurrë nuk mbaroi

Viti që kurrë nuk mbaroi

Filmi
Harari, një prej mendjeve më me ndikim të epokës sonë

Harari, një prej mendjeve më me ndikim të epokës sonë

Cult+
Rilindja evropiane dhe ndikimi në histori

Rilindja evropiane dhe ndikimi në histori

Fakte
Në zemër të utopisë

Në zemër të utopisë

Fakte
Gjashtë vite pa veprimtarin Riza Lluka

Gjashtë vite pa veprimtarin Riza Lluka

Kosovë
Shiti makinën e tij “BMW X5” për të ndihmuar nevojtarët: Tregimi i berberit nga Çairi i Shkupit

Shiti makinën e tij “BMW X5” për të ndihmuar nevojtarët: Tregimi i berberit nga Çairi i Shkupit

Sociale
Ku zë fill qytetërimi?

Ku zë fill qytetërimi?

Fakte
Me tregime, për humanizimin e “tjetrit”

Me tregime, për humanizimin e “tjetrit”

Analiza
Ngjarje e madhe në Prizren: “Jetimat e Ballkanit”, në 10 vjetorin e punës së tyre dhurojnë 128 shtëpi

Ngjarje e madhe në Prizren: “Jetimat e Ballkanit”, në 10 vjetorin e punës së tyre dhurojnë 128 shtëpi

Kosovë
Pesë vite pa veprimtarin Riza Lluka, flasin ata që e njohën nga afër për veprën dhe kontributin e tij

Pesë vite pa veprimtarin Riza Lluka, flasin ata që e njohën nga afër për veprën dhe kontributin e tij

Kosovë
Lëvizja intelektuale dhe filozofike që dominoi botën e ideve

Lëvizja intelektuale dhe filozofike që dominoi botën e ideve

Analiza
I pastrehu fitoi një vend pune dhe “kulm mbi kokë”, pasi një grua e panjohur për të, bëri thirrje për ta ndihmuar (Foto)

I pastrehu fitoi një vend pune dhe “kulm mbi kokë”, pasi një grua e panjohur për të, bëri thirrje për ta ndihmuar (Foto)

Nga Bota
“Jetimat e Ballkanit” bëjnë dy familje mitrovicase me kulm mbi kokë (Video)

“Jetimat e Ballkanit” bëjnë dy familje mitrovicase me kulm mbi kokë (Video)

Sociale
Të gjithë jemi heronj të rastit

Të gjithë jemi heronj të rastit

Shkencë
Dhjetë shembujt që dëshmojnë se e mira kthehet me të mirë (Foto)

Dhjetë shembujt që dëshmojnë se e mira kthehet me të mirë (Foto)

Nga Bota
Mjeku shqiptaro-amerikan ofron vizita falas për pacientët shqiptarë (Video)

Mjeku shqiptaro-amerikan ofron vizita falas për pacientët shqiptarë (Video)

Shqipëri
Lotët e plakut: Familja që jetonte në tendë, u bë me shtëpi (Video)

Lotët e plakut: Familja që jetonte në tendë, u bë me shtëpi (Video)

Sociale
Humanizmi, virtyt që nuk mungon në Kosovë (Video)

Humanizmi, virtyt që nuk mungon në Kosovë (Video)

Sociale