LAJMI I FUNDIT:

Homologim

10 Artikuj

Heqja e homologimit, pezullimi i vendimit për taksën prej 5 eurove për ‘tiketat ngjitëse’ dhe shkarkimi i Bordit të Autoritetit të Hekurudhave – ngjarjet kryesore të javës së kaluar në ekonomi

Heqja e homologimit, pezullimi i vendimit për taksën prej 5 eurove për ‘tiketat ngjitëse’ dhe shkarkimi i Bordit të Autoritetit të Hekurudhave – ngjarjet kryesore të javës së kaluar në ekonomi

Albert Spahiu
Miratohet Ligji për heqjen e homologimit për Automjete

Miratohet Ligji për heqjen e homologimit për Automjete

Të Tjera
Kuvendi pritet ta votoj Ligjin që largon homologimin e automjeteve

Kuvendi pritet ta votoj Ligjin që largon homologimin e automjeteve

Të Tjera
Shuarja e AKP-së, reduktimi i shtesave për pensionistët dhe votimi për heqjen e homologimit – disa nga vendimet në 100 ditëshin e Qeverisë Kurti

Shuarja e AKP-së, reduktimi i shtesave për pensionistët dhe votimi për heqjen e homologimit – disa nga vendimet në 100 ditëshin e Qeverisë Kurti

Albert Spahiu
Çfarë parasheh Projektligji për heqjen e homologimit të automjeteve në Kosovë?

Çfarë parasheh Projektligji për heqjen e homologimit të automjeteve në Kosovë?

Albert Spahiu
Votimi për heqjen e homologimit, finalizimi i manualit për mbajtjen e dasmave dhe fillimi i hartimit të pakos së re financiare për rimëkëmbjen ekonomike – top ngjarjet e javës

Votimi për heqjen e homologimit, finalizimi i manualit për mbajtjen e dasmave dhe fillimi i hartimit të pakos së re financiare për rimëkëmbjen ekonomike – top ngjarjet e javës

Albert Spahiu
Miratohet në parim heqja e homologimit të automjeteve

Miratohet në parim heqja e homologimit të automjeteve

Financa
Kuvendi i Kosovës sot shqyrton heqjen e homologimit të automjeteve

Kuvendi i Kosovës sot shqyrton heqjen e homologimit të automjeteve

Financa
S’ka kuorum, nuk miratohet ndryshimi i Ligjit për heqjen e homologimit për veturat nga BE-ja, Zvicra dhe Norvegjia

S’ka kuorum, nuk miratohet ndryshimi i Ligjit për heqjen e homologimit për veturat nga BE-ja, Zvicra dhe Norvegjia

Të Tjera
Ministria e Transportit: Hiqet homologimi për automjetet e reja

Ministria e Transportit: Hiqet homologimi për automjetet e reja

Të Tjera