LAJMI I FUNDIT:

Herpesi

14 Artikuj

Keni herpes në buzë: Çfarë po ndodh në organizmin tuaj?

Keni herpes në buzë: Çfarë po ndodh në organizmin tuaj?

Këshilla mjekësore
Mos puthni derisa e keni herpesin

Mos puthni derisa e keni herpesin

Këshilla mjekësore
Herpesi mund ta rritë për 30 për qind rrezikun për sëmundjet e zemrës dhe infarktin

Herpesi mund ta rritë për 30 për qind rrezikun për sëmundjet e zemrës dhe infarktin

Shëndetësi Lajme
Herpsesi në buzë: Metoda parandalimi dhe trajtimi

Herpsesi në buzë: Metoda parandalimi dhe trajtimi

Shëndetësi Lajme
Hudhra shëron shumë shpejt herpesin: Eliminoni dhembjet!

Hudhra shëron shumë shpejt herpesin: Eliminoni dhembjet!

Mjekësi alternative
Këta katër artikuj do ta zhdukin çdo gjurmë të herpesit: Nuk lë shenja, shëron lëkurën në çast!

Këta katër artikuj do ta zhdukin çdo gjurmë të herpesit: Nuk lë shenja, shëron lëkurën në çast!

Mjekësi alternative
Si të kuroni plagët e bezdisshme të herpesit në buzë, në kushtet e shtëpisë

Si të kuroni plagët e bezdisshme të herpesit në buzë, në kushtet e shtëpisë

Mjekësi alternative
Pasi të lexoni këtë, asnjëherë më nuk do e puthni foshnjën në buzë

Pasi të lexoni këtë, asnjëherë më nuk do e puthni foshnjën në buzë

Bebja këtu
20 sëmundjet që shkaktojnë dhimbjen më të madhe te pacientët

20 sëmundjet që shkaktojnë dhimbjen më të madhe te pacientët

Të tjera
Katër sëmundjet e rrezikshme të cilat mund t’i fitoni nga seksi oral

Katër sëmundjet e rrezikshme të cilat mund t’i fitoni nga seksi oral

Të tjera
Breshkat e detit po vdesin nga herpesi dhe për këtë i keni fajet JU!

Breshkat e detit po vdesin nga herpesi dhe për këtë i keni fajet JU!

Kujdesi për kafshët
KUJDES: Këto janë SËMUNDJET VDEKJEPRURËSE që mund t’i fitoni përmes PUTHJES

KUJDES: Këto janë SËMUNDJET VDEKJEPRURËSE që mund t’i fitoni përmes PUTHJES

Këshilla mjekësore
Ajo që dinit për seksin oral nuk është aspak e vërtetë!

Ajo që dinit për seksin oral nuk është aspak e vërtetë!

Lifestyle
A ndikon herpesi në jetën seksuale?

A ndikon herpesi në jetën seksuale?

Intimitet dhe Pasion