LAJMI I FUNDIT:

Hekurudhat e Maqedonisë

164 Artikuj

Hekurudhat e Maqedonisë: Çakarovski në mënyrë të paligjshme nxiti ndërprerje të punës

Hekurudhat e Maqedonisë: Çakarovski në mënyrë të paligjshme nxiti ndërprerje të punës

Maqedonia e Veriut
Punëtorët e hekurudhave kërkojnë rritjen e pagave të tyre, transporti hekurudhor në ndërprerje

Punëtorët e hekurudhave kërkojnë rritjen e pagave të tyre, transporti hekurudhor në ndërprerje

Maqedonia e Veriut
Sulmohet me gurë treni i udhëtarëve në relacionin Shkup- Veles

Sulmohet me gurë treni i udhëtarëve në relacionin Shkup- Veles

Maqedonia e Veriut
Udhëtarët dhe biznesmenët presin hekurudhat dhe trenat e ri në  Maqedoni

Udhëtarët dhe biznesmenët presin hekurudhat dhe trenat e ri në Maqedoni

Ekonomi
Aksident në linjën hekurudhore Shtip-Koçan, nuk ka të lënduar

Aksident në linjën hekurudhore Shtip-Koçan, nuk ka të lënduar

Kronikë e Zezë
Treni i relacioni Shkup-Gjevgjeli përplas për vdekje një shtetas të Pakistanit

Treni i relacioni Shkup-Gjevgjeli përplas për vdekje një shtetas të Pakistanit

Kronikë e Zezë
Zjarri në Veles ka djegur edhe hekurudhën

Zjarri në Veles ka djegur edhe hekurudhën

Maqedonia e Veriut
Pas zjarrit të mbrëmshëm, komunikacioni hekurudhor në Kumanovë zhvillohet pa pengesa

Pas zjarrit të mbrëmshëm, komunikacioni hekurudhor në Kumanovë zhvillohet pa pengesa

Maqedonia e Veriut
Zjarr i madh në afërsi të fshatit Çerkez të Kumanovës

Zjarr i madh në afërsi të fshatit Çerkez të Kumanovës

Kronikë e Zezë
Maqedoni, treni për shuarjen e zjarreve në çdo moment është i gatshëm për të vepruar

Maqedoni, treni për shuarjen e zjarreve në çdo moment është i gatshëm për të vepruar

Maqedonia e Veriut
Gjysma e trenave kinez në Maqedoni me defekte, njëri prej tyre më shumë se një vit jashtë funksionit

Gjysma e trenave kinez në Maqedoni me defekte, njëri prej tyre më shumë se një vit jashtë funksionit

Ekonomi
Gjysma e trenave kinez në Maqedoni me defekte, njëri prej tyre më shumë se një vit jashtë funksionit

Gjysma e trenave kinez në Maqedoni me defekte, njëri prej tyre më shumë se një vit jashtë funksionit

Maqedonia e Veriut
Hekurudha e dëmtuar krijon probleme për furnizimin e metaleve në Maqedoni

Hekurudha e dëmtuar krijon probleme për furnizimin e metaleve në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Normalizohet komunikacioni hekurudhor Shkup-Kumanovë

Normalizohet komunikacioni hekurudhor Shkup-Kumanovë

Maqedonia e Veriut
Krijohen kushtet për sanimin e hekurudhës afër Çerkezit

Krijohen kushtet për sanimin e hekurudhës afër Çerkezit

Maqedonia e Veriut
Deputetët e Maqedonisë kërkojnë që në seancë kuvendare të debatojnë për sigurinë e komunikacionit hekurudhor

Deputetët e Maqedonisë kërkojnë që në seancë kuvendare të debatojnë për sigurinë e komunikacionit hekurudhor

Maqedonia e Veriut
Sugareski: Po ndërmerren masa që të lëshohet qarkullimi hekurudhor afër Kumanovës

Sugareski: Po ndërmerren masa që të lëshohet qarkullimi hekurudhor afër Kumanovës

Maqedonia e Veriut
Hekurudha Shkup-Tabanoc nuk do të funksionojë disa ditë

Hekurudha Shkup-Tabanoc nuk do të funksionojë disa ditë

Maqedonia e Veriut
Treni i linjës hekurudhore Kumanovë-Shkup del nga binarët (Foto)

Treni i linjës hekurudhore Kumanovë-Shkup del nga binarët (Foto)

Maqedonia e Veriut
Nga 15 qershori linjë hekurudhore Shkup-Selanik-Shkup

Nga 15 qershori linjë hekurudhore Shkup-Selanik-Shkup

Maqedonia e Veriut
Do të rishikohet marrëveshja për ndërtimin e hekurudhës Kumanovë-Beljakovce

Do të rishikohet marrëveshja për ndërtimin e hekurudhës Kumanovë-Beljakovce

Maqedonia e Veriut
Ndërmarrjet publike në Maqedoni thellojnë borxhet

Ndërmarrjet publike në Maqedoni thellojnë borxhet

Maqedonia e Veriut
Sugareski: Hekurudha në mes Maqedonisë dhe Greqisë është gati

Sugareski: Hekurudha në mes Maqedonisë dhe Greqisë është gati

Amir Jakupi
Të punësuarit në Hekurudhat e Maqedonisë paralajmërojnë ndërprerje të obligimeve të punës

Të punësuarit në Hekurudhat e Maqedonisë paralajmërojnë ndërprerje të obligimeve të punës

Maqedonia e Veriut