LAJMI I FUNDIT:

Hekurudhat e Maqedonisë

164 Artikuj

Komunikacioni hekurudhor në Maqedoni edhe më tej jashtë funksionit

Komunikacioni hekurudhor në Maqedoni edhe më tej jashtë funksionit

Maqedonia e Veriut
Maqedoni: Nga nesër komunikacioni hekurudhor në ndërprerje

Maqedoni: Nga nesër komunikacioni hekurudhor në ndërprerje

Maqedonia e Veriut
Maqedoni: Ndërpritet komunikacioni hekurudhor, bojkot i punonjësve për shkak të mospagimit të pjesës së dytë të pagës

Maqedoni: Ndërpritet komunikacioni hekurudhor, bojkot i punonjësve për shkak të mospagimit të pjesës së dytë të pagës

Maqedonia e Veriut
Një grup pune i ekspertëve të Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë do të punojnë për lidhjen hekurudhore

Një grup pune i ekspertëve të Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë do të punojnë për lidhjen hekurudhore

Maqedonia e Veriut
Ndalohet funksionimi i linjës hekurudhore Shkup-Kërçovë

Ndalohet funksionimi i linjës hekurudhore Shkup-Kërçovë

Maqedonia e Veriut
Shpërthen zjarr në lokomotivën e cila tërhiqte trenin në relacionin Gjevgjeli-Shkup

Shpërthen zjarr në lokomotivën e cila tërhiqte trenin në relacionin Gjevgjeli-Shkup

Kronikë e Zezë
Aksident në Veles, humb jetën një person

Aksident në Veles, humb jetën një person

Kronikë e Zezë
Hekurudhat e Maqedonisë në gjendje të mjerueshme

Hekurudhat e Maqedonisë në gjendje të mjerueshme

Maqedonia e Veriut
Pasdite sërish qarkullon treni nga Shkupi për në Koçan

Pasdite sërish qarkullon treni nga Shkupi për në Koçan

Maqedonia e Veriut
Del nga binarët treni i pasagjerëve nga Velesi për në Koçan, nuk ka të lënduar

Del nga binarët treni i pasagjerëve nga Velesi për në Koçan, nuk ka të lënduar

Maqedonia e Veriut
Maqedoni: Për hekurudhën drejt Bullgarisë për vitin 2021 janë projektuar 1.8 miliardë denarë

Maqedoni: Për hekurudhën drejt Bullgarisë për vitin 2021 janë projektuar 1.8 miliardë denarë

Maqedonia e Veriut
Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria të gatshme për lidhje hekurudhore përmes Korridorit 8

Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria të gatshme për lidhje hekurudhore përmes Korridorit 8

Maqedonia e Veriut
Hekurudha nga Kërçova deri në Shqipëri, Qeveria dha dritë jeshile, por duhen 426 milion euro

Hekurudha nga Kërçova deri në Shqipëri, Qeveria dha dritë jeshile, por duhen 426 milion euro

Maqedonia e Veriut
Maqedoni: 700 udhëtarë në ditë me tren, pandemia e anuloi edhe linjën sezonale Beograd-Shkup-Selanik

Maqedoni: 700 udhëtarë në ditë me tren, pandemia e anuloi edhe linjën sezonale Beograd-Shkup-Selanik

Maqedonia e Veriut
Halili: Stacioni hekurudhor në Tetovë do të ketë pamje të re

Halili: Stacioni hekurudhor në Tetovë do të ketë pamje të re

Maqedonia e Veriut
Treni godet një imigrantë në afërsi të Velesit

Treni godet një imigrantë në afërsi të Velesit

Kronikë e Zezë
Ndryshime në itinerarin hekurudhor për shkak të lëvizjes së kufizuar në Maqedoni

Ndryshime në itinerarin hekurudhor për shkak të lëvizjes së kufizuar në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Treni del nga hekurudha në Miravci, nuk ka të lënduar

Treni del nga hekurudha në Miravci, nuk ka të lënduar

Kronikë e Zezë
S’ka udhëtime me tren gjatë kësaj jave në Maqedoni

S’ka udhëtime me tren gjatë kësaj jave në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Pas autobusëve, dezinfektohen edhe trenat e udhëtarëve në Maqedoni

Pas autobusëve, dezinfektohen edhe trenat e udhëtarëve në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Hekurudhat e Maqedonisë: Rikthehet treni Shkup – Prishtinë

Hekurudhat e Maqedonisë: Rikthehet treni Shkup – Prishtinë

Maqedonia e Veriut
Maqedoni: Planifikohet të formohet ekip ekspertësh ndërshtetëror për hekurudhën drejt Bullgarisë

Maqedoni: Planifikohet të formohet ekip ekspertësh ndërshtetëror për hekurudhën drejt Bullgarisë

Maqedonia e Veriut
Veles, treni godet automjetin, humb jetë një person

Veles, treni godet automjetin, humb jetë një person

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, komunikacioni hekurudhorë vazhdon të jetë i ndërprerë

Maqedoni, komunikacioni hekurudhorë vazhdon të jetë i ndërprerë

Maqedonia e Veriut