LAJMI I FUNDIT:

Hekurudhat e Maqedonisë

158 Artikuj

Qeveria e RMV-së emëron Zoran Trifunovski drejtor të ri të NP “Infrastrukturë Hekurudhore”

Qeveria e RMV-së emëron Zoran Trifunovski drejtor të ri të NP “Infrastrukturë Hekurudhore”

Maqedonia e Veriut
Normalizohet komunikacioni hekurudhor në Maqedoni

Normalizohet komunikacioni hekurudhor në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Ndërpritet komunikacioni hekurudhor në Maqedoni, punëtorët kërkojnë pagat e muajt prill

Ndërpritet komunikacioni hekurudhor në Maqedoni, punëtorët kërkojnë pagat e muajt prill

Maqedonia e Veriut
Digjet një lokomotivë e “Hekurudhave të Maqedonisë” në hyrje të Velesit

Digjet një lokomotivë e “Hekurudhave të Maqedonisë” në hyrje të Velesit

Kronikë e Zezë
Bytyqi: Fëmijët tanë do të kenë një hekurudhë evropiane dhe një të ardhme evropiane në Maqedoninë e Veriut

Bytyqi: Fëmijët tanë do të kenë një hekurudhë evropiane dhe një të ardhme evropiane në Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
Bojkot në “Hekurudhat e Maqedonisë”, kërkojnë rritje të pagave

Bojkot në “Hekurudhat e Maqedonisë”, kërkojnë rritje të pagave

Maqedonia e Veriut
Aksident hekurudhor në Prilep, një person i vdekur dhe njëri në gjendje të rëndë

Aksident hekurudhor në Prilep, një person i vdekur dhe njëri në gjendje të rëndë

Kronikë e Zezë
Vjedhje në “Hekurudhat e Maqedonisë”, dëmi vlerësohet 25 mijë euro

Vjedhje në “Hekurudhat e Maqedonisë”, dëmi vlerësohet 25 mijë euro

Maqedonia e Veriut
Maqedoni: Del nga binarët treni me 150 pasagjerë në bord, nuk ka të lënduar

Maqedoni: Del nga binarët treni me 150 pasagjerë në bord, nuk ka të lënduar

Kronikë e Zezë
I ndërpritet rryma Hekurudhave të Maqedonisë-Transportit

I ndërpritet rryma Hekurudhave të Maqedonisë-Transportit

Maqedonia e Veriut
OBRM-PDUKM: Trenit Shkup – Manastir i duhen 10 orë, ndërsa drejtorët e “Hekurudhave” marrin paga mbi 70 mijë denarë

OBRM-PDUKM: Trenit Shkup – Manastir i duhen 10 orë, ndërsa drejtorët e “Hekurudhave” marrin paga mbi 70 mijë denarë

Politikë
Plotë 10 orë me tren deri në Manastir, prishja e lokomotivës vonoi udhëtarët nga Shkupi

Plotë 10 orë me tren deri në Manastir, prishja e lokomotivës vonoi udhëtarët nga Shkupi

Maqedonia e Veriut
Llokvenec: Më 29 tetor fillon ndërtimi i dy akseve të para nga Kumanova deri në Bellakoc

Llokvenec: Më 29 tetor fillon ndërtimi i dy akseve të para nga Kumanova deri në Bellakoc

Maqedonia e Veriut
Punëtorët e fabrikës “Kolska” dhe LSM protestojnë para DAP-it

Punëtorët e fabrikës “Kolska” dhe LSM protestojnë para DAP-it

Maqedonia e Veriut
Punonjësit e fabrikës “Kolska” në protesta, bllokohet hekurudha Shkup – Gjevgjeli

Punonjësit e fabrikës “Kolska” në protesta, bllokohet hekurudha Shkup – Gjevgjeli

Maqedonia e Veriut
Pezullohet linja hekurudhore Shkup–Tabanoc, s’ka makinistë

Pezullohet linja hekurudhore Shkup–Tabanoc, s’ka makinistë

Maqedonia e Veriut
Treni godet një makinë në Rramanli të Kumanovës, lëndohen dy persona

Treni godet një makinë në Rramanli të Kumanovës, lëndohen dy persona

Kronikë e Zezë
Ka ndërruar jetë Mubekir Palloshi, drejtor i ndërmarrjes Hekurudhat e Maqedonisë – Transport

Ka ndërruar jetë Mubekir Palloshi, drejtor i ndërmarrjes Hekurudhat e Maqedonisë – Transport

Maqedonia e Veriut
Komunikacioni hekurudhor në Maqedoni edhe më tej jashtë funksionit

Komunikacioni hekurudhor në Maqedoni edhe më tej jashtë funksionit

Maqedonia e Veriut
Maqedoni: Nga nesër komunikacioni hekurudhor në ndërprerje

Maqedoni: Nga nesër komunikacioni hekurudhor në ndërprerje

Maqedonia e Veriut
Maqedoni: Ndërpritet komunikacioni hekurudhor, bojkot i punonjësve për shkak të mospagimit të pjesës së dytë të pagës

Maqedoni: Ndërpritet komunikacioni hekurudhor, bojkot i punonjësve për shkak të mospagimit të pjesës së dytë të pagës

Maqedonia e Veriut
Një grup pune i ekspertëve të Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë do të punojnë për lidhjen hekurudhore

Një grup pune i ekspertëve të Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë do të punojnë për lidhjen hekurudhore

Maqedonia e Veriut
Ndalohet funksionimi i linjës hekurudhore Shkup-Kërçovë

Ndalohet funksionimi i linjës hekurudhore Shkup-Kërçovë

Maqedonia e Veriut
Shpërthen zjarr në lokomotivën e cila tërhiqte trenin në relacionin Gjevgjeli-Shkup

Shpërthen zjarr në lokomotivën e cila tërhiqte trenin në relacionin Gjevgjeli-Shkup

Kronikë e Zezë