LAJMI I FUNDIT:

Hekurudha Durrës - Prishtinë

17 Artikuj

Hekurudha Durrës-Prishtinë, Porti i Thatë i Durrësit në Prishtinë e ndërtimi i rrugëve – Kurti përmend projektet ambicioze

Hekurudha Durrës-Prishtinë, Porti i Thatë i Durrësit në Prishtinë e ndërtimi i rrugëve – Kurti përmend projektet ambicioze

Të Tjera
Lidhja hekurudhore Durrës-Prishtinë, ankimohet tenderi për studimin e fizibilitetit

Lidhja hekurudhore Durrës-Prishtinë, ankimohet tenderi për studimin e fizibilitetit

Shqipëri
Prezatohet projekti i Portit Tregtar të Durrësit, Balluku: Lidhet me porte të thata në Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Prezatohet projekti i Portit Tregtar të Durrësit, Balluku: Lidhet me porte të thata në Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut

Shqipëri
Hekurudha Durrës-Prishtinë – studimi i fizibilitetit për projektin në anën e Shqipërisë kushton 1.7 milionë euro

Hekurudha Durrës-Prishtinë – studimi i fizibilitetit për projektin në anën e Shqipërisë kushton 1.7 milionë euro

Shqipëri
Kërkohet që hekurudha Prishtinë-Durrës të jetë me dy linja

Kërkohet që hekurudha Prishtinë-Durrës të jetë me dy linja

Biznes
Hekurudha Prishtinë-Durrës, Hoti: E parashihte edhe Marrëveshja e Uashingtonit, këta e kanë kualifikuar si tradhti

Hekurudha Prishtinë-Durrës, Hoti: E parashihte edhe Marrëveshja e Uashingtonit, këta e kanë kualifikuar si tradhti

Shqipëri
Studimi i fizibilitetit, Kuvendi miraton Projektligjin për hekurudhën Prishtinë-Durrës

Studimi i fizibilitetit, Kuvendi miraton Projektligjin për hekurudhën Prishtinë-Durrës

Të Tjera
Ndërtimi i linjës hekurudhore Durrës-Prishtinë, studimi i fizibilitetit pritet të kushtojë afro 2 milionë euro, Aliu jep detaje

Ndërtimi i linjës hekurudhore Durrës-Prishtinë, studimi i fizibilitetit pritet të kushtojë afro 2 milionë euro, Aliu jep detaje

Të Tjera
Shqyrtimi i Marrëveshjes për linjën hekurudhore Durrës-Prishtinë, hynë në rend dite në seancën e sotme të Kuvendit

Shqyrtimi i Marrëveshjes për linjën hekurudhore Durrës-Prishtinë, hynë në rend dite në seancën e sotme të Kuvendit

Të Tjera
Kryeministri Kurti tregon detajet e vendimit për hekurudhën Prishtinë-Durrës dhe marrëveshjen me MCC-në

Kryeministri Kurti tregon detajet e vendimit për hekurudhën Prishtinë-Durrës dhe marrëveshjen me MCC-në

Të Tjera
Qeveria miraton Projektligjin për hekurudhën Durrës-Prishtinë

Qeveria miraton Projektligjin për hekurudhën Durrës-Prishtinë

Të Tjera
Projektet infrastrukturore që do të prezantohen gjatë mbledhjes së tetë mes Qeverisë së Kosovës e Shqipërisë

Projektet infrastrukturore që do të prezantohen gjatë mbledhjes së tetë mes Qeverisë së Kosovës e Shqipërisë

Të Tjera
Projekti për hekurudhën Durrës-Prishtinë hapet këtë vit

Projekti për hekurudhën Durrës-Prishtinë hapet këtë vit

Shqipëri
Ministri Aliu thotë se linjat hekurudhore të Kosovës do të lidhen me vendet e rajonit

Ministri Aliu thotë se linjat hekurudhore të Kosovës do të lidhen me vendet e rajonit

Të Tjera
Aliu: Linja hekurudhore Prishtinë – Durrës po bëhet realitet

Aliu: Linja hekurudhore Prishtinë – Durrës po bëhet realitet

Të Tjera
Ministri Aliu jep detaje për projektin e hekurudhës Prishtinë – Durrës

Ministri Aliu jep detaje për projektin e hekurudhës Prishtinë – Durrës

Të Tjera
Linja hekurudhore Durrës – Prishtinë, projekt i domosdoshëm

Linja hekurudhore Durrës – Prishtinë, projekt i domosdoshëm

Kosovë