LAJMI I FUNDIT:

Hekuran Murati

777 Artikuj

Shtesat e reja për fëmijë merren nga gushti, ministri Murati tregon se në skemë është një nënë me 10 fëmijë  

Shtesat e reja për fëmijë merren nga gushti, ministri Murati tregon se në skemë është një nënë me 10 fëmijë  

Financa
Murati flet për rritjen e të hyrave, opozita e quan “mashtrues”

Murati flet për rritjen e të hyrave, opozita e quan “mashtrues”

Financa
“Dritarja për Investime të Diasporës” parashihet të arrijë deri në 100 milionë euro

“Dritarja për Investime të Diasporës” parashihet të arrijë deri në 100 milionë euro

Biznes
​Punësimi në Kosovë, statistika të manipuluara apo reale?

​Punësimi në Kosovë, statistika të manipuluara apo reale?

Ekonomi
Rishikimi i buxhetit, a do të ketë rritje të pagave në sektorin publik? Flasin Murati, opozita e LVV-ja

Rishikimi i buxhetit, a do të ketë rritje të pagave në sektorin publik? Flasin Murati, opozita e LVV-ja

Financa
Murati: Nga 1 korriku nis subvencionimi i policës kufitare për mërgatën

Murati: Nga 1 korriku nis subvencionimi i policës kufitare për mërgatën

Kosovë
​Nënshkruhet marrëveshja 37 milionë euro për ngritje të shërbimeve shëndetësore dhe të edukimit të hershëm

​Nënshkruhet marrëveshja 37 milionë euro për ngritje të shërbimeve shëndetësore dhe të edukimit të hershëm

Financa
Deputetja Bajrami demanton ministrin Murati: Faturat e energjisë i subvencionoi BE-ja

Deputetja Bajrami demanton ministrin Murati: Faturat e energjisë i subvencionoi BE-ja

Energjetika
Rukiqi akuzon kabinetin Qeveritar për propagandë: Realiteti, çdo ditë 170 persona ikin nga Kosova

Rukiqi akuzon kabinetin Qeveritar për propagandë: Realiteti, çdo ditë 170 persona ikin nga Kosova

Politikë
Murati: Kemi mbështetur mbi 61 mijë familje të cenueshme duke ua subvencionuar faturat e energjisë elektrike, mbështetja vazhdon sërish gjatë dimrit

Murati: Kemi mbështetur mbi 61 mijë familje të cenueshme duke ua subvencionuar faturat e energjisë elektrike, mbështetja vazhdon sërish gjatë dimrit

Kosovë
Murati: Rritja ekonomike prej 5.62 për qind demanton zërat që e lidhnin liberalizimin e vizave me skenare apokaliptike në fillim të vitit  

Murati: Rritja ekonomike prej 5.62 për qind demanton zërat që e lidhnin liberalizimin e vizave me skenare apokaliptike në fillim të vitit  

Financa
​FMN-ja dhe Qeveria me shifra të ndryshme për rritjen ekonomike

​FMN-ja dhe Qeveria me shifra të ndryshme për rritjen ekonomike

Të Tjera
Murati i përgjigjet ambasadorit Hill, përmes dialogut synojmë normalizimin dhe njohjen reciproke

Murati i përgjigjet ambasadorit Hill, përmes dialogut synojmë normalizimin dhe njohjen reciproke

Kosovë
Murati: Së shpejti lansohet instrumenti që mundëson rritjen e investimeve të mërgatës në Kosovë

Murati: Së shpejti lansohet instrumenti që mundëson rritjen e investimeve të mërgatës në Kosovë

Financa
Bajrami i reagon Muratit për raportin e BB-së: Me çka është rritë cilësia e jetës ministër, mashtrimet s’kalojnë

Bajrami i reagon Muratit për raportin e BB-së: Me çka është rritë cilësia e jetës ministër, mashtrimet s’kalojnë

Politikë
Banka Botërore tha se jetëgjatësia mesatare në Kosovë është 80 vjet, Murati: Tregues i mirë për cilësinë e jetës në vend

Banka Botërore tha se jetëgjatësia mesatare në Kosovë është 80 vjet, Murati: Tregues i mirë për cilësinë e jetës në vend

Sociale
Murati: Asnjë aksident me fatalitet në vendin e punës në gjashtë mujorin e parë

Murati: Asnjë aksident me fatalitet në vendin e punës në gjashtë mujorin e parë

Të Tjera
​“Mashtrimi i pensionistëve”, Murati: Ata që dezinformuan do të përballen me ligjin

​“Mashtrimi i pensionistëve”, Murati: Ata që dezinformuan do të përballen me ligjin

Kosovë
Murati sqaron detajet e Skemës së re Sociale, kush mund të aplikojë dhe përfitimet e reja

Murati sqaron detajet e Skemës së re Sociale, kush mund të aplikojë dhe përfitimet e reja

Të Tjera
Akuzon Jasharaj: Ministri Murati ka marrë detyrë nga Kurti t’i shuajë sindikatat

Akuzon Jasharaj: Ministri Murati ka marrë detyrë nga Kurti t’i shuajë sindikatat

Arsim
Reagimi i DASH-it për aksionin në veri, Murati: Çdo veprim është i bazuar mbi ligjshmërinë

Reagimi i DASH-it për aksionin në veri, Murati: Çdo veprim është i bazuar mbi ligjshmërinë

Kosovë
Ndryshimi në skemën sociale, ministri Murati fton familjet në nevojë për aplikim

Ndryshimi në skemën sociale, ministri Murati fton familjet në nevojë për aplikim

Ekonomi
Murati thirrje qytetarëve të regjistrohen: Pensionet, shtesat e fëmijëve, e shumë vendime tjera do të varen nga ky regjistrim i popullsisë

Murati thirrje qytetarëve të regjistrohen: Pensionet, shtesat e fëmijëve, e shumë vendime tjera do të varen nga ky regjistrim i popullsisë

Financa
Miratohet Projektligji për bankat, Murati: Synohet rregullimi i aktivitetit bankar e financiar

Miratohet Projektligji për bankat, Murati: Synohet rregullimi i aktivitetit bankar e financiar

Financa


mob5