LAJMI I FUNDIT:

Heb's Kosova

17 Artikuj

Mirëpritje e diasporës si kjo: IP Petrol dhe Heb’s hapin dyert në Merdarë!

Mirëpritje e diasporës si kjo: IP Petrol dhe Heb’s hapin dyert në Merdarë!

IP Petrol
Heb’s mbërrin edhe në Shqipëri

Heb’s mbërrin edhe në Shqipëri

Biznes
Nëse është diçka ‘real’, është oferta e Heb’s – “Gjithçka 3!”

Nëse është diçka ‘real’, është oferta e Heb’s – “Gjithçka 3!”

Heb's Kosova
Blero dhe Alba rifuten në shtëpinë e BBVK, i befasojnë banorët me ushqime nga HEB’s

Blero dhe Alba rifuten në shtëpinë e BBVK, i befasojnë banorët me ushqime nga HEB’s

Yjet
Heb’s Kosova prezanton ofertën “Gjithçka 2”, për vetëm 6,99€ zgjidhni ofertën e Bleros që do të thotë “Gjithçka”

Heb’s Kosova prezanton ofertën “Gjithçka 2”, për vetëm 6,99€ zgjidhni ofertën e Bleros që do të thotë “Gjithçka”

Heb's Kosova
Reagimi i banorëve kur në spektakël kuptuan se HEB’S ka sjellur ushqime për ta

Reagimi i banorëve kur në spektakël kuptuan se HEB’S ka sjellur ushqime për ta

Yjet
Buka s’ka orar e as Heb’s – n’pikë` ditës e n’pikë të natës në dispozicion i ke

Buka s’ka orar e as Heb’s – n’pikë` ditës e n’pikë të natës në dispozicion i ke

Heb's Kosova
“Super burgera”- banorët e Big Brother VIP Kosova 2 ushqehen me HEB’S teksa diskutojnë me njëri-tjetrin

“Super burgera”- banorët e Big Brother VIP Kosova 2 ushqehen me HEB’S teksa diskutojnë me njëri-tjetrin

Yjet
HEB’S prezanton shërbimin më të ri “Self Order” gjatë spektaklit të BBVK

HEB’S prezanton shërbimin më të ri “Self Order” gjatë spektaklit të BBVK

Yjet
Vajzat e Big Brother VIP Kosova 2 tregojnë se cilin ushqim e preferojnë – normalisht zgjedhja e tyre është HEB’S

Vajzat e Big Brother VIP Kosova 2 tregojnë se cilin ushqim e preferojnë – normalisht zgjedhja e tyre është HEB’S

Yjet
Energjia që ta japë HEB’s – Blero tregon pse besonte te suksesi i Blerandos në BBVK vetëm se pa këtë detaj në hyrjen e tij

Energjia që ta japë HEB’s – Blero tregon pse besonte te suksesi i Blerandos në BBVK vetëm se pa këtë detaj në hyrjen e tij

Yjet
Gani Gërmia tregon me emocion se përse HEB’S është pjesë e historisë së tij dhe që i ngjall shumë kujtime

Gani Gërmia tregon me emocion se përse HEB’S është pjesë e historisë së tij dhe që i ngjall shumë kujtime

Yjet
Teksa po bëhej një debat i nxehtë në Big Brother VIP Kosova, Blero dhe Gania mendjen te HEB’s

Teksa po bëhej një debat i nxehtë në Big Brother VIP Kosova, Blero dhe Gania mendjen te HEB’s

TV / Film
Flenë bashkë në të njëjtin shtrat, Gani Gërmia: Linda Halimin do e ndërroja me dy hamburgerë të HEB’S-it

Flenë bashkë në të njëjtin shtrat, Gani Gërmia: Linda Halimin do e ndërroja me dy hamburgerë të HEB’S-it

TV / Film
Blerando, konkurrenti i ri i Big Brother VIP që befasoi banorët e tjerë me HEB’S-in

Blerando, konkurrenti i ri i Big Brother VIP që befasoi banorët e tjerë me HEB’S-in

Yjet
HEB’S në 100 ditët e ardhshme pjesë e shtëpisë së Big Brother VIP Kosova 2

HEB’S në 100 ditët e ardhshme pjesë e shtëpisë së Big Brother VIP Kosova 2

Yjet


mob5