LAJMI I FUNDIT:

Hebrenjtë

87 Artikuj

Shpëtoi 62 mijë hebrenj, por askush nuk e do

Shpëtoi 62 mijë hebrenj, por askush nuk e do

Nga Bota
Shoah i fëmijëve: Nuk do harroj kurrë, edhe sikur të jetoja sa Zoti vetë…

Shoah i fëmijëve: Nuk do harroj kurrë, edhe sikur të jetoja sa Zoti vetë…

Nga Bota
​Veseli: Shqiptarët nuk dorëzuan asnjë hebre në duart e nazistëve

​Veseli: Shqiptarët nuk dorëzuan asnjë hebre në duart e nazistëve

Kosovë
Haradinaj: Shqiptarët morën rreziqet mbi supe për të shpëtuar hebrenjtë

Haradinaj: Shqiptarët morën rreziqet mbi supe për të shpëtuar hebrenjtë

Kosovë
Shokon nazisti: Racizmi është idiotësi, jam homoseksual me prejardhje hebreje (Foto)

Shokon nazisti: Racizmi është idiotësi, jam homoseksual me prejardhje hebreje (Foto)

Nga Bota
Kryeministri Zoran Zaev uron festën e hebrenjve Yom Kippur

Kryeministri Zoran Zaev uron festën e hebrenjve Yom Kippur

Maqedonia e Veriut
Imazhi që po bën xhiron e botës: Motra medicinale hebreje i jep gji një palestinezi të vogël, nëna e të cilit është lënduar në një aksident trafiku (Foto)

Imazhi që po bën xhiron e botës: Motra medicinale hebreje i jep gji një palestinezi të vogël, nëna e të cilit është lënduar në një aksident trafiku (Foto)

Nga Bota
Serbia bashkëpunoi plot zell me nazistët, për zhdukjen e hebrenjve (Foto)

Serbia bashkëpunoi plot zell me nazistët, për zhdukjen e hebrenjve (Foto)

Shqipëri
Hebrenjtë e Amerikës duan të bëhen gjermanë

Hebrenjtë e Amerikës duan të bëhen gjermanë

Nga Bota
Në Maqedoni u përkujtuan hebrenjtë e deportuar dhe të zhdukur në Treblink

Në Maqedoni u përkujtuan hebrenjtë e deportuar dhe të zhdukur në Treblink

Lirim Shabani
Myslimanët amerikanë mbledhin të holla për rregullimin e varrezave të vandalizuara të hebrenjve (Foto/Video)

Myslimanët amerikanë mbledhin të holla për rregullimin e varrezave të vandalizuara të hebrenjve (Foto/Video)

Nga Bota
Time për shqiptarët: Heronjtë që shpëtuan hebrenjtë

Time për shqiptarët: Heronjtë që shpëtuan hebrenjtë

Shqipëri
Familjet dhe besa shqiptare që shpëtuan hebrenjtë (Video)

Familjet dhe besa shqiptare që shpëtuan hebrenjtë (Video)

Kosovë
Hebrenjtë në Amerikë apel për mbrojtjen e muslimanëve: Të kujtojmë si na trajtuan në Shqipëri

Hebrenjtë në Amerikë apel për mbrojtjen e muslimanëve: Të kujtojmë si na trajtuan në Shqipëri

Shqipëri
Zbulohet tuneli i të burgosurve hebre që iknin nga nazistët

Zbulohet tuneli i të burgosurve hebre që iknin nga nazistët

Nga Bota