LAJMI I FUNDIT:

#Hashtag

32 Artikuj

Sogojeva: Sektori i turizmit kolapson nëse qeveria nuk intervenon me 1 miliard euro në ekonomi

Sogojeva: Sektori i turizmit kolapson nëse qeveria nuk intervenon me 1 miliard euro në ekonomi

Ekonomi
Drejtoresha e shkollës “Asdreni”: Disa nxënës që nuk ishin aktiv në shkollë, nga distanca u angazhuan në mësim

Drejtoresha e shkollës “Asdreni”: Disa nxënës që nuk ishin aktiv në shkollë, nga distanca u angazhuan në mësim

Kosovë
Kryetari i Këshillit të Prindërve: Mësimin online do ta vlerësoja me notën “mjaftueshëm”

Kryetari i Këshillit të Prindërve: Mësimin online do ta vlerësoja me notën “mjaftueshëm”

Kosovë
Rexhaj: Mësimi në distancë ka qenë i suksesshëm por kishte probleme

Rexhaj: Mësimi në distancë ka qenë i suksesshëm por kishte probleme

Kosovë
Infektologu Izet Sadiku: Me këtë trend, institucionet shëndetësore në Kosovë nuk do ta përballojnë coronavirusin

Infektologu Izet Sadiku: Me këtë trend, institucionet shëndetësore në Kosovë nuk do ta përballojnë coronavirusin

Kosovë
Nagavci flet për diskriminimet në punësime: Kërkohen drejtorë burra dhe asistente administrative gra e vajza

Nagavci flet për diskriminimet në punësime: Kërkohen drejtorë burra dhe asistente administrative gra e vajza

Kosovë
Anita Haradinaj tregon se Ramushi i ka sugjeruar të gjejë punë

Anita Haradinaj tregon se Ramushi i ka sugjeruar të gjejë punë

Kosovë
Deputetja e Vetëvendosjes: Gratë me mbulesë në Kosovë po diskriminohen, po u ndalohet të bëhen pjesë e FSK-së

Deputetja e Vetëvendosjes: Gratë me mbulesë në Kosovë po diskriminohen, po u ndalohet të bëhen pjesë e FSK-së

Kosovë
Shala: Gratë në Kosovë kanë qenë të suksesshme ku u është dhënë rasti të jenë në vendimmarrje

Shala: Gratë në Kosovë kanë qenë të suksesshme ku u është dhënë rasti të jenë në vendimmarrje

Kosovë
Arbresha Grabovci-Nixha: Aktrimi të mësohet në shkolla sikurse lënda e muzikës

Arbresha Grabovci-Nixha: Aktrimi të mësohet në shkolla sikurse lënda e muzikës

Magazina
Nga aktrimi në televizion, Ermal Panduri: Në rolin më të mirë, një aktor merr 50 euro

Nga aktrimi në televizion, Ermal Panduri: Në rolin më të mirë, një aktor merr 50 euro

Magazina
Nga aktrimi në politikë, Blerta Deliu-Kodra: Në Kosovë për të marrë një rol duhet të presësh një vit

Nga aktrimi në politikë, Blerta Deliu-Kodra: Në Kosovë për të marrë një rol duhet të presësh një vit

Magazina
Saranda Bogujevci: Të dënuarit për ekzekutimin e familjes sime, Serbia i liroi para kohe

Saranda Bogujevci: Të dënuarit për ekzekutimin e familjes sime, Serbia i liroi para kohe

Kosovë
Historiani Mala: Në Jugosllavinë komuniste krimet u harruan në emër të vllaznim-bashkimit, por ato na u përsëritën në vitet 90-ta

Historiani Mala: Në Jugosllavinë komuniste krimet u harruan në emër të vllaznim-bashkimit, por ato na u përsëritën në vitet 90-ta

Kosovë
Kajtazi: Mbështetja masive e grave votuese për LDK-në, pati efekt edhe në përzgjedhjen e Vjosës kryeparlamentare

Kajtazi: Mbështetja masive e grave votuese për LDK-në, pati efekt edhe në përzgjedhjen e Vjosës kryeparlamentare

Kosovë
Kusari-Lila: Në zonat e thella të Kosovës gratë konsiderojnë se politika nuk është punë që ato duhet të kenë mendim

Kusari-Lila: Në zonat e thella të Kosovës gratë konsiderojnë se politika nuk është punë që ato duhet të kenë mendim

Kosovë
Mulhaxha-Kollçaku: Jam zhgënjyer shumë gjatë fushatës zgjedhore kur s’kam parë gra në oda e shkolla

Mulhaxha-Kollçaku: Jam zhgënjyer shumë gjatë fushatës zgjedhore kur s’kam parë gra në oda e shkolla

Kosovë
Donika Kadaj-Bujupi: Mirë që deputetet nuk po vlerësohen si vishen por nga ana profesionale

Donika Kadaj-Bujupi: Mirë që deputetet nuk po vlerësohen si vishen por nga ana profesionale

Kosovë
Infektologu Valbon Krasniqi: Në Kosovë nuk ka vend për panik nga coronavirusi kinez

Infektologu Valbon Krasniqi: Në Kosovë nuk ka vend për panik nga coronavirusi kinez

Kosovë
Zëdhënësi i AVUK: Kosova ka marrë masat preventive ndaj coronavirusit, produktet kineze janë ndaluar

Zëdhënësi i AVUK: Kosova ka marrë masat preventive ndaj coronavirusit, produktet kineze janë ndaluar

Kosovë
Kastrati: Kisha Ortodokse serbe e Kosovës bastion i shërbimeve sekrete ruse

Kastrati: Kisha Ortodokse serbe e Kosovës bastion i shërbimeve sekrete ruse

Kosovë
Zyrtari i BIK-ut: Në Kosovë po bëhet “luftë” mes Turqisë dhe Iranit për kontrollimin e bektashinjve

Zyrtari i BIK-ut: Në Kosovë po bëhet “luftë” mes Turqisë dhe Iranit për kontrollimin e bektashinjve

Kosovë
Edita Dula: Një grup aktorësh kanë “kapur” serialet, për ne tjerët s’ka vend

Edita Dula: Një grup aktorësh kanë “kapur” serialet, për ne tjerët s’ka vend

TV / Film
Petrovci: Keqardhje që nuk arritëm ta fusim në Guinnes aktorin Fitim Domi

Petrovci: Keqardhje që nuk arritëm ta fusim në Guinnes aktorin Fitim Domi

TV / Film