LAJMI I FUNDIT:

Harta e Kosovës

11 Artikuj

Harta në Tiranë ku Kosova paraqitej si pjesë e Serbisë, reagon Rama: Asgjë e keqe s’i erdhi kombit nga shfaqja një minutë e asaj harte

Harta në Tiranë ku Kosova paraqitej si pjesë e Serbisë, reagon Rama: Asgjë e keqe s’i erdhi kombit nga shfaqja një minutë e asaj harte

Shqipëri
Kosova paraqitet si pjesë e Serbisë në Konventën Ndërkombëtare të Turizmit në Tiranë

Kosova paraqitet si pjesë e Serbisë në Konventën Ndërkombëtare të Turizmit në Tiranë

Kosovë
Harta e Kosovës me kufijtë shtetëror shihet në paraqitjen e zëdhënësit të Ministrisë së Mbrojtjes së Rusisë  

Harta e Kosovës me kufijtë shtetëror shihet në paraqitjen e zëdhënësit të Ministrisë së Mbrojtjes së Rusisë  

Kosovë
Një televizion në Serbi publikon hartën e Kosovës dhe të Sanxhakut të ndarë nga Serbia

Një televizion në Serbi publikon hartën e Kosovës dhe të Sanxhakut të ndarë nga Serbia

Kosovë
Studentja shqiptare që “tërboi” serbët me hartën e Kosovës: Më kërcënuan me jetë

Studentja shqiptare që “tërboi” serbët me hartën e Kosovës: Më kërcënuan me jetë

Kosovë
Shqipëri, libri shkollor që nuk njeh Kosovën

Shqipëri, libri shkollor që nuk njeh Kosovën

Kosovë
Harta e Kosovës e vitit 1689

Harta e Kosovës e vitit 1689

Cult+
Në qiell shfaqet harta e Kosovës (Foto)

Në qiell shfaqet harta e Kosovës (Foto)

Sociale
Për hartën e Serbisë pa Kosovën, delegacioni serb refuzon të shkojë në Rumani

Për hartën e Serbisë pa Kosovën, delegacioni serb refuzon të shkojë në Rumani

Politikë
E rrallë: Retë krijojnë hartën e Kosovës në qiell (Foto)

E rrallë: Retë krijojnë hartën e Kosovës në qiell (Foto)

Interesante
Harta që “rrëzon” Demarkacionin! (Foto)

Harta që “rrëzon” Demarkacionin! (Foto)

Politikë