Halle Berry

Halle Berry

Halle Maria Berry (e lindur më 14 gusht 1966) është një aktore amerikane. Ajo filloi karrierën e saj si modele dhe hyri në disa konkurse bukurie, ku doli e gjashta në “Miss World 1986”.

105 Artikuj