LAJMI I FUNDIT:

Haki Shatri

42 Artikuj

Pasuria e Kosovës në duart e Fondit Sovran, çka thonë ekspertët

Pasuria e Kosovës në duart e Fondit Sovran, çka thonë ekspertët

Financa
Ish-ministri Shatri: UNMIK-u kishte ndikim të madh, s’na ka pyetur askush për KEK-un

Ish-ministri Shatri: UNMIK-u kishte ndikim të madh, s’na ka pyetur askush për KEK-un

Energjetika
Sa i kushton buxhetit të shtetit kërkesa e grevistëve për 100 euro shtesë?

Sa i kushton buxhetit të shtetit kërkesa e grevistëve për 100 euro shtesë?

Biznes
Qeveria ka afat edhe 10 ditë për shqyrtimin e propozimit për tërheqjen e Trustit, kërkohen veprime urgjente nga ekzekutivi

Qeveria ka afat edhe 10 ditë për shqyrtimin e propozimit për tërheqjen e Trustit, kërkohen veprime urgjente nga ekzekutivi

Financa
Kosova vendi i vetëm në rajon pa rezerva të arit

Kosova vendi i vetëm në rajon pa rezerva të arit

Financa
A është borxhi publik një mundësi për shpëtimin e ekonomisë së Kosovës?

A është borxhi publik një mundësi për shpëtimin e ekonomisë së Kosovës?

Financa
Zeka: Buxheti i Kosovës është i kufizuar, i vështirë zbatimi i zotimeve të LVV-së

Zeka: Buxheti i Kosovës është i kufizuar, i vështirë zbatimi i zotimeve të LVV-së

Financa
Krimi dhe dënimi: Faktografia e luftës së Kosovës

Krimi dhe dënimi: Faktografia e luftës së Kosovës

Kosovë
Shatri: Procesi i privatizimit nuk ka qenë i projektuar për interesa të Kosovës

Shatri: Procesi i privatizimit nuk ka qenë i projektuar për interesa të Kosovës

Ekonomi
Sa është kostoja e dëmeve të luftës në Kosovë, të shkaktuara nga Serbia?

Sa është kostoja e dëmeve të luftës në Kosovë, të shkaktuara nga Serbia?

Kosovë
Kërkohet që fondi për rimëkëmbjen ekonomike të Kosovës të jetë 1 miliard euro

Kërkohet që fondi për rimëkëmbjen ekonomike të Kosovës të jetë 1 miliard euro

Financa
Shatri: Rishikimi i vendimeve të Qeverisë Haradinaj, fillim i spastrimit

Shatri: Rishikimi i vendimeve të Qeverisë Haradinaj, fillim i spastrimit

Kosovë
Pa buxhet, Kosova mund të përballet me trazira dhe dëme të mëdha në ekonomi dhe shoqëri

Pa buxhet, Kosova mund të përballet me trazira dhe dëme të mëdha në ekonomi dhe shoqëri

Financa
Haradinaj në Hagë, Haki Shatri: Po i vendosin pengesa të paparashikuara në rrugën e tij

Haradinaj në Hagë, Haki Shatri: Po i vendosin pengesa të paparashikuara në rrugën e tij

Kosovë
Kosova ka telashe me ekonominë joformale, ajo kalon 30 për qind të bruto produktit vendor

Kosova ka telashe me ekonominë joformale, ajo kalon 30 për qind të bruto produktit vendor

Biznes
Kostoja shtesë për buxhetin rrezikon rritjen e pagës minimale

Kostoja shtesë për buxhetin rrezikon rritjen e pagës minimale

Financa
Privatizimi pas ristrukturimit si mundësi për shpëtimin e Telekomit

Privatizimi pas ristrukturimit si mundësi për shpëtimin e Telekomit

Albert Spahiu
Haki Shatri reagon ndaj VV-së: Kosova ka borxh publik vetëm 17 për qind të GDP

Haki Shatri reagon ndaj VV-së: Kosova ka borxh publik vetëm 17 për qind të GDP

Kosovë
Pas taksës, krerët e Kosovës paralajmërojnë masa të tjera ndaj Serbisë

Pas taksës, krerët e Kosovës paralajmërojnë masa të tjera ndaj Serbisë

Kosovë
Shkalla e lartë e korrupsionit pengesë për zhvillimin ekonomik të vendit

Shkalla e lartë e korrupsionit pengesë për zhvillimin ekonomik të vendit

Të Tjera
Qeveria shpreson në votim të buxhetit 2019 gjatë këtij muaji

Qeveria shpreson në votim të buxhetit 2019 gjatë këtij muaji

Albert Spahiu
Qeveria: Prokuroria të hetojë Doganën dhe autoritetet e tjera për produktet me mbishkrimin “Kosova e Metohia”

Qeveria: Prokuroria të hetojë Doganën dhe autoritetet e tjera për produktet me mbishkrimin “Kosova e Metohia”

Biznes
Shatri: Taksa 100% mbetet në fuqi derisa Serbia ta ndryshojë qasjen ndaj Kosovës

Shatri: Taksa 100% mbetet në fuqi derisa Serbia ta ndryshojë qasjen ndaj Kosovës

Biznes
Qeveria e vendosur të mbajë taksën 100 për qind ndaj Serbisë dhe Bosnjës

Qeveria e vendosur të mbajë taksën 100 për qind ndaj Serbisë dhe Bosnjës

Të Tjera