LAJMI I FUNDIT:

Hajrulla Çeku

138 Artikuj

​Çeku: Kulla e Sheremetit në Pejë po shpëtohet nga rrënimi

​Çeku: Kulla e Sheremetit në Pejë po shpëtohet nga rrënimi

Komunat
Medalja e artë e Distrisë, Çeku: Krenari dhe emocion i madh

Medalja e artë e Distrisë, Çeku: Krenari dhe emocion i madh

Xhudo
Ministri Çeku: Dje na la Xhevdeti sot Vjosa, arti ynë humbi dy njerëz të jashtëzakonshëm

Ministri Çeku: Dje na la Xhevdeti sot Vjosa, arti ynë humbi dy njerëz të jashtëzakonshëm

Yjet
Çeku: Kontaktet nuk janë ndërprerë asnjëherë me organizatorët e Sunny Hill, besoj se një organizim i kësaj natyre është më i madh se të gjithë ne

Çeku: Kontaktet nuk janë ndërprerë asnjëherë me organizatorët e Sunny Hill, besoj se një organizim i kësaj natyre është më i madh se të gjithë ne

Muzikë
Anulimi i “Sunny Hill” në Prishtinë – reagimet, zhgënjimet e gjithçka tjetër që u raportua rreth zhvendosjes së Festivalit në Tiranë

Anulimi i “Sunny Hill” në Prishtinë – reagimet, zhgënjimet e gjithçka tjetër që u raportua rreth zhvendosjes së Festivalit në Tiranë

Yjet
Ministri Çeku për anulimin e festivalit në Prishtinë: Nuk është e drejtë t’i dërgohet letër qeverisë, t’i kërkohet vendimmarrje e shpejtë për “Sunny Hill”

Ministri Çeku për anulimin e festivalit në Prishtinë: Nuk është e drejtë t’i dërgohet letër qeverisë, t’i kërkohet vendimmarrje e shpejtë për “Sunny Hill”

Yjet
Koncert me artistë të vendeve të Evropës Qendrore në Prishtinë

Koncert me artistë të vendeve të Evropës Qendrore në Prishtinë

Muzikë
Regjisores Blerta Basholli i takoi çmimin vjetor për Kinematografi që e pranoi nga kryeministri Kurti

Regjisores Blerta Basholli i takoi çmimin vjetor për Kinematografi që e pranoi nga kryeministri Kurti

TV / Film
Kosova do të bëhet me Muze të Artit Bashkëkohor

Kosova do të bëhet me Muze të Artit Bashkëkohor

TV / Film
Nënshkruhet marrëveshja, Kosova dhe Franca do të kenë bashkëprodhim kinematografik

Nënshkruhet marrëveshja, Kosova dhe Franca do të kenë bashkëprodhim kinematografik

TV / Film
Çeku dhe Bogujevci vizituan objekte me vlerë kulturore e historike në Podujevë

Çeku dhe Bogujevci vizituan objekte me vlerë kulturore e historike në Podujevë

Komunat
Glauk Konjufca: Lufta e Xhevdet Pecit ishte edhe luftë për rezistencë

Glauk Konjufca: Lufta e Xhevdet Pecit ishte edhe luftë për rezistencë

Kosovë
Ministri Çeku: Ministrja franceze e kulturës konfirmon marrëveshjen e bashkëprodhimit kinematografik me Kosovën

Ministri Çeku: Ministrja franceze e kulturës konfirmon marrëveshjen e bashkëprodhimit kinematografik me Kosovën

TV / Film
Ministri Hajrulla Çeku: Krenari pa fund pas fitores historike të Bad News Eagles

Ministri Hajrulla Çeku: Krenari pa fund pas fitores historike të Bad News Eagles

eSports
Ministri Çeku me një mesazh për Petkoviqin: Përsëriteni pas meje, Kosova është shtet sovran dhe demokratik

Ministri Çeku me një mesazh për Petkoviqin: Përsëriteni pas meje, Kosova është shtet sovran dhe demokratik

Kosovë
Formohet Grupi Konsultativ i cili do të ndihmojë Hajrulla Çekun gjatë mandatit të tij të MKRS-së

Formohet Grupi Konsultativ i cili do të ndihmojë Hajrulla Çekun gjatë mandatit të tij të MKRS-së

Sport
Manifesta 14 shpall kornizën konceptuale të bienales nomade

Manifesta 14 shpall kornizën konceptuale të bienales nomade

Magazina
Në përvjetorin e parë të vdekjes, ministri Çeku mirëpret familjarët e Rasim Thaçit: Do të mbetet gjithmonë ikonë e kulturës tonë

Në përvjetorin e parë të vdekjes, ministri Çeku mirëpret familjarët e Rasim Thaçit: Do të mbetet gjithmonë ikonë e kulturës tonë

Yjet
Ministri Çeku pret në takim fëmijët e artistit të ndjerë, Rasim Thaçi – Cima

Ministri Çeku pret në takim fëmijët e artistit të ndjerë, Rasim Thaçi – Cima

Yjet
Ambasadori amerikan, Jeff Hovenier takohet me ministrin Çeku

Ambasadori amerikan, Jeff Hovenier takohet me ministrin Çeku

Yjet
Çeku përkrah idenë që në muze të ketë hapësirë kushtuar rezistencës së grave gjatë luftës

Çeku përkrah idenë që në muze të ketë hapësirë kushtuar rezistencës së grave gjatë luftës

Kosovë
Çeku në Preshevë: Do të kemi angazhime konkrete për të rritur bashkëpunimin kulturor

Çeku në Preshevë: Do të kemi angazhime konkrete për të rritur bashkëpunimin kulturor

Kosovë
Çeku: Barra financiare për restaurimin e shtëpisë së Xhafer Devës i bie MRKS-së, besoj që partnerët kanë vullnet të vazhdohet puna

Çeku: Barra financiare për restaurimin e shtëpisë së Xhafer Devës i bie MRKS-së, besoj që partnerët kanë vullnet të vazhdohet puna

Kosovë
Çeku: Debati për restaurimin e shtëpisë së Xhafer Devës e ka origjinën në Serbi

Çeku: Debati për restaurimin e shtëpisë së Xhafer Devës e ka origjinën në Serbi

Kosovë