LAJMI I FUNDIT:

Hajdar Beqa

86 Artikuj

RrGGK kërkon nga Beqa të kërkoj falje për deklaratën ndaj Mimoza Kusari-Lila

RrGGK kërkon nga Beqa të kërkoj falje për deklaratën ndaj Mimoza Kusari-Lila

Kosovë
Xharra distancohet nga gjuha e bashkëpartiakut ndaj Kusari-Lilës

Xharra distancohet nga gjuha e bashkëpartiakut ndaj Kusari-Lilës

Politikë
Arbërie Nagavci dënon ashpër gjuhën e përdorur ndaj Kusari-Lilës

Arbërie Nagavci dënon ashpër gjuhën e përdorur ndaj Kusari-Lilës

Politikë
Kusari-Lila thotë se Hajdar Beqa e quajti “Prostitutë politike”

Kusari-Lila thotë se Hajdar Beqa e quajti “Prostitutë politike”

Politikë
LIVE NË “DEBAT D”: PDK-LDK, Armend Zemaj-Arben Gashi vs Shaip Muja-Hajdar Beqa (Video)

LIVE NË “DEBAT D”: PDK-LDK, Armend Zemaj-Arben Gashi vs Shaip Muja-Hajdar Beqa (Video)

Kosovë
Beqa: PDK do ta marrë Gjakovën (Video)

Beqa: PDK do ta marrë Gjakovën (Video)

Politikë
Beqa: PDK e para në zgjedhjet e ardhshme, kryeministër Kadri Veseli (Video)

Beqa: PDK e para në zgjedhjet e ardhshme, kryeministër Kadri Veseli (Video)

Politikë
Hajdar Beqa: Opozita e ka shfrytëzuar demarkacionin për poena politikë (Video)

Hajdar Beqa: Opozita e ka shfrytëzuar demarkacionin për poena politikë (Video)

Kosovë
Muhaxheri: Çështjet për kufirin me Malin e Zi kanë filluar qe tre vjet dhe kundërshtimet janë nisur pikërisht nga LDK -ja (Video)

Muhaxheri: Çështjet për kufirin me Malin e Zi kanë filluar qe tre vjet dhe kundërshtimet janë nisur pikërisht nga LDK -ja (Video)

Kosovë
Tash në RTV Dukagjini “Përballje”: Kush është fajtor për kufirin me Malin e Zi? (Video)

Tash në RTV Dukagjini “Përballje”: Kush është fajtor për kufirin me Malin e Zi? (Video)

Kosovë
Deputeti i PDK-së e quan Dardan Molliqajn “ideator i sulmeve terroriste”

Deputeti i PDK-së e quan Dardan Molliqajn “ideator i sulmeve terroriste”

Kosovë
Deputeti Beqa: Ideologjia e Vetëvendosjes është vrastare

Deputeti Beqa: Ideologjia e Vetëvendosjes është vrastare

Kosovë
Deputeti Beqa kërkon të bëhet Super-Ekspertizë për rastin Dehari (Video)

Deputeti Beqa kërkon të bëhet Super-Ekspertizë për rastin Dehari (Video)

Kosovë
Këta deputetë nuk udhëtuan asnjëherë jashtë Kosovës – me para të shtetit!

Këta deputetë nuk udhëtuan asnjëherë jashtë Kosovës – me para të shtetit!

Kosovë