LAJMI I FUNDIT:

Grusht shtet

25 Artikuj

Serbët e arrestuar në Moldavi për planifikim të grusht-shtetit me urdhër të rusëve, janë pjesëtarë të tifo grupit nga Beogradi – “Grobari”

Serbët e arrestuar në Moldavi për planifikim të grusht-shtetit me urdhër të rusëve, janë pjesëtarë të tifo grupit nga Beogradi – “Grobari”

Evropa
Planifikonin grusht shtet në Gjermani, një grua ruse ndihmoi liderin e grupit  

Planifikonin grusht shtet në Gjermani, një grua ruse ndihmoi liderin e grupit  

Evropa
Planifikonin grusht shtet, policia arreston 25 anëtarë të një grupi ekstremistësh të djathtë në Gjermani

Planifikonin grusht shtet, policia arreston 25 anëtarë të një grupi ekstremistësh të djathtë në Gjermani

Evropa
Grusht shteti në Mal të Zi, së shpejti procesi i ri gjyqësor ndaj dy shtetasve rusëve dhe 11 personave tjerë

Grusht shteti në Mal të Zi, së shpejti procesi i ri gjyqësor ndaj dy shtetasve rusëve dhe 11 personave tjerë

Mali i Zi
Mediat shtetërore raportojnë për një përpjekje të dështuar për grusht shteti në Sudan

Mediat shtetërore raportojnë për një përpjekje të dështuar për grusht shteti në Sudan

Afrika
Situatë kaotike në Guine, njësitet elitare publikojnë videon me të cilën pretendojnë se kanë marrë peng presidentin

Situatë kaotike në Guine, njësitet elitare publikojnë videon me të cilën pretendojnë se kanë marrë peng presidentin

Afrika
NYT më 1982: KGB ka organizuar të paktën tri përpjekje për puç në Shqipëri

NYT më 1982: KGB ka organizuar të paktën tri përpjekje për puç në Shqipëri

Histori
Besohet se 91 njerëz janë vrarë në Mianmar nga forcat e sigurisë, në mesin e tyre një pesëvjeçar

Besohet se 91 njerëz janë vrarë në Mianmar nga forcat e sigurisë, në mesin e tyre një pesëvjeçar

Azia
Mianmar, kreu i puçit ushtarak zotohet të ‘mbrojë demokracinë’

Mianmar, kreu i puçit ushtarak zotohet të ‘mbrojë demokracinë’

Azia
Grupi që bëri grusht-shtetin në Mali dëshiron ‘sundimin ushtarak’ për tre vjet, pranon të lirojë presidentin

Grupi që bëri grusht-shtetin në Mali dëshiron ‘sundimin ushtarak’ për tre vjet, pranon të lirojë presidentin

Nga Bota
Përpjekje për grusht shteti në Mali, ushtarët arrestojnë presidentin dhe kryeministrin

Përpjekje për grusht shteti në Mali, ushtarët arrestojnë presidentin dhe kryeministrin

Nga Bota
Basha pajtohet me Metën për grusht shtet: Shkatërrimi i kushtetutës përballet me rezistencën qytetare

Basha pajtohet me Metën për grusht shtet: Shkatërrimi i kushtetutës përballet me rezistencën qytetare

Shqipëri
Ushtria e Sudanit thotë se nuk do t’i lejojnë trazirat

Ushtria e Sudanit thotë se nuk do t’i lejojnë trazirat

Nga Bota
Pas 30 viteve në krye të vendit, ushtria sudaneze rrëzon nga pushteti presidentin Omar al-Bashir  

Pas 30 viteve në krye të vendit, ushtria sudaneze rrëzon nga pushteti presidentin Omar al-Bashir  

Nga Bota
Dështon grusht-shteti në Gabon, kapen puçistët

Dështon grusht-shteti në Gabon, kapen puçistët

Nga Bota
Tanke dhe automjete të armatosura në rrugë, ushtria bën grusht-shtet në Gabon

Tanke dhe automjete të armatosura në rrugë, ushtria bën grusht-shtet në Gabon

Nga Bota
Protesta në Rumani cilësohet si tentativë për grusht shtet

Protesta në Rumani cilësohet si tentativë për grusht shtet

Nga Bota
Dy vjet nga përpjekja për grusht shtet në Turqi

Dy vjet nga përpjekja për grusht shtet në Turqi

Nga Bota
Dëshmitë e reja për grushtin e shtetit në Malin e Zi (Video)

Dëshmitë e reja për grushtin e shtetit në Malin e Zi (Video)

Nga Bota
Amerikanët e kanë një plan të ri për eliminimin e Kim Jong-unit

Amerikanët e kanë një plan të ri për eliminimin e Kim Jong-unit

Nga Bota
Shtyhet seanca dëgjimore për personat e akuzuar për komplot në Mal të Zi

Shtyhet seanca dëgjimore për personat e akuzuar për komplot në Mal të Zi

Nga Bota
Moska i dha mbështetje grusht shtetit të dështuar në Malin e Zi

Moska i dha mbështetje grusht shtetit të dështuar në Malin e Zi

Nga Bota
Mali i Zi i kërkon ndihmë Moskës për të hetuar grushtin e shtetit

Mali i Zi i kërkon ndihmë Moskës për të hetuar grushtin e shtetit

Nga Bota
Arrestohen dy serbë të dyshuar për grusht shtet në Mal të Zi

Arrestohen dy serbë të dyshuar për grusht shtet në Mal të Zi

Nga Bota