LAJMI I FUNDIT:

Greva ne arsim

246 Artikuj

AAK: Qeveria po provokon greva në arsim e po hesht për skandalet, vetëm shkarkimi i saj mund ta nxjerrë vendin nga kjo situatë

AAK: Qeveria po provokon greva në arsim e po hesht për skandalet, vetëm shkarkimi i saj mund ta nxjerrë vendin nga kjo situatë

Kosovë
Vit i barrikadave, grevës në arsim dhe kërkesës për liberalizim të vizave – disa nga ngjarjet që shënuan këtë vit

Vit i barrikadave, grevës në arsim dhe kërkesës për liberalizim të vizave – disa nga ngjarjet që shënuan këtë vit

Besnike Salihu
Nagavci: Pjesëmarrje e ulët e nxënësve në kompensimin e orëve të humbura nga greva

Nagavci: Pjesëmarrje e ulët e nxënësve në kompensimin e orëve të humbura nga greva

Arsim
Pedagogët paralajmërojnë grevë urie, Rama iu kthen përgjigje me portretin e Putinit

Pedagogët paralajmërojnë grevë urie, Rama iu kthen përgjigje me portretin e Putinit

Shqipëri
Pedagogët në Shqipëri paralajmërojnë grevë urie të mërkurën

Pedagogët në Shqipëri paralajmërojnë grevë urie të mërkurën

Shqipëri
E shtuna e tretë që shkollat në Prishtinë janë të zbrazëta, mësimdhënësit presin nxënësit në shkollë

E shtuna e tretë që shkollat në Prishtinë janë të zbrazëta, mësimdhënësit presin nxënësit në shkollë

Arsim
Nagavci për mësimin e së shtunës: Nuk besoj se do të ketë ndalesa në paga

Nagavci për mësimin e së shtunës: Nuk besoj se do të ketë ndalesa në paga

Arsim
Bajrami: Nxënësit nuk përfillën urdhrin as kërcënimet e ministres Nagavci

Bajrami: Nxënësit nuk përfillën urdhrin as kërcënimet e ministres Nagavci

Arsim
SBASHK-u thotë se 70 për qind e shkollave nuk kanë mbajtur mësim sot

SBASHK-u thotë se 70 për qind e shkollave nuk kanë mbajtur mësim sot

Kosovë
Këshilli i Prindërve: Mësimi nuk mbahet me zor, do të refuzohen të shtunat

Këshilli i Prindërve: Mësimi nuk mbahet me zor, do të refuzohen të shtunat

Arsim
​Nagavci paralajmëron mësimdhënësit: Ata që nuk zëvendësojnë orët nuk do të kompensohen

​Nagavci paralajmëron mësimdhënësit: Ata që nuk zëvendësojnë orët nuk do të kompensohen

Arsim
Këshilli i Prindërve kundërshton mësimin të shtunave, Demi: Respektojini të drejtat e fëmijëve dhe mbrojini ata

Këshilli i Prindërve kundërshton mësimin të shtunave, Demi: Respektojini të drejtat e fëmijëve dhe mbrojini ata

Arsim
Këshilli i Prindërve i thotë ‘jo’ shkollës të shtunave

Këshilli i Prindërve i thotë ‘jo’ shkollës të shtunave

Kosovë
SBASHK-u thotë se të shtunën nuk do të ketë mësim: Vendimi i Nagavcit ishte i ngutshëm

SBASHK-u thotë se të shtunën nuk do të ketë mësim: Vendimi i Nagavcit ishte i ngutshëm

Donjeta Zeqiraj
SBASHK-u: Nuk do t’i kompensojmë orët e humbura

SBASHK-u: Nuk do t’i kompensojmë orët e humbura

Kosovë
Murati për pagat e mësimdhënësve: Paradhënie për orët e mësimit që do t’i zëvendësojnë

Murati për pagat e mësimdhënësve: Paradhënie për orët e mësimit që do t’i zëvendësojnë

Financa
Kryetarët e komunave kërkojnë që orët e humbura të kompensohen çdo ditë me nga një orë shtesë

Kryetarët e komunave kërkojnë që orët e humbura të kompensohen çdo ditë me nga një orë shtesë

Kosovë
Ekzekutohen pagat për mësimdhënësit

Ekzekutohen pagat për mësimdhënësit

Financa
Muja: Mësimdhënësit t’i kompensojnë orët e humbura dhe të paguhen avans

Muja: Mësimdhënësit t’i kompensojnë orët e humbura dhe të paguhen avans

Kosovë
LVV kërkon ndryshimin e Ligjit për greva

LVV kërkon ndryshimin e Ligjit për greva

Kosovë
Haradinaj: Nuk ka logjikë me i lënë mësimdhënësit pa paga

Haradinaj: Nuk ka logjikë me i lënë mësimdhënësit pa paga

Kosovë
Abdixhiku, mësimdhënësve: Ju garantoj që pagat e juaja do t’i merrni

Abdixhiku, mësimdhënësve: Ju garantoj që pagat e juaja do t’i merrni

Kosovë
Pas rifkonfirmimit të listës, Thesari pritet të procedojë me ekzekutim të pagave

Pas rifkonfirmimit të listës, Thesari pritet të procedojë me ekzekutim të pagave

Financa
Këshilli i Prindërve kundër kompensimit të orëve të humbura të shtunave

Këshilli i Prindërve kundër kompensimit të orëve të humbura të shtunave

Kosovë