LAJMI I FUNDIT:

Greva e SBASHK-ut

334 Artikuj

Krizë në politikë, siguri e energji

Krizë në politikë, siguri e energji

Kosovë
Vit i barrikadave, grevës në arsim dhe kërkesës për liberalizim të vizave – disa nga ngjarjet që shënuan këtë vit

Vit i barrikadave, grevës në arsim dhe kërkesës për liberalizim të vizave – disa nga ngjarjet që shënuan këtë vit

Besnike Salihu
Jasharaj: Uroj që në janar ta kemi Ligjin e Pagave, ndryshe greva e pezulluar mund të riaktivizohet

Jasharaj: Uroj që në janar ta kemi Ligjin e Pagave, ndryshe greva e pezulluar mund të riaktivizohet

Jehona Hulaj
E shtuna e tretë që shkollat në Prishtinë janë të zbrazëta, mësimdhënësit presin nxënësit në shkollë

E shtuna e tretë që shkollat në Prishtinë janë të zbrazëta, mësimdhënësit presin nxënësit në shkollë

Arsim
Rrustemi dekodon video mesazhet e LVV-së: Opozita po duket si votuese e jona e zhgënjyer

Rrustemi dekodon video mesazhet e LVV-së: Opozita po duket si votuese e jona e zhgënjyer

Kosovë
SBASHK-u thotë se 70 për qind e shkollave nuk kanë mbajtur mësim sot

SBASHK-u thotë se 70 për qind e shkollave nuk kanë mbajtur mësim sot

Kosovë
​Nagavci paralajmëron mësimdhënësit: Ata që nuk zëvendësojnë orët nuk do të kompensohen

​Nagavci paralajmëron mësimdhënësit: Ata që nuk zëvendësojnë orët nuk do të kompensohen

Arsim
Këshilli i Prindërve i thotë ‘jo’ shkollës të shtunave

Këshilli i Prindërve i thotë ‘jo’ shkollës të shtunave

Kosovë
SBASHK-u thotë se të shtunën nuk do të ketë mësim: Vendimi i Nagavcit ishte i ngutshëm

SBASHK-u thotë se të shtunën nuk do të ketë mësim: Vendimi i Nagavcit ishte i ngutshëm

Donjeta Zeqiraj
Refuzon propozimin e kryetarëve të komunave, Nagavci: Kompensimi i orëve të humbura sipas kalendarit të ministrisë

Refuzon propozimin e kryetarëve të komunave, Nagavci: Kompensimi i orëve të humbura sipas kalendarit të ministrisë

Arsim
Rrahman Jasharaj del me letër publike pasi dolën pagat, paralajmëron padi ndaj Muratit: E keni tepruar, boll mo

Rrahman Jasharaj del me letër publike pasi dolën pagat, paralajmëron padi ndaj Muratit: E keni tepruar, boll mo

Arsim
SBASHK-u: Nuk do t’i kompensojmë orët e humbura

SBASHK-u: Nuk do t’i kompensojmë orët e humbura

Kosovë
Murati për pagat e mësimdhënësve: Paradhënie për orët e mësimit që do t’i zëvendësojnë

Murati për pagat e mësimdhënësve: Paradhënie për orët e mësimit që do t’i zëvendësojnë

Financa
Kryetarët e komunave kërkojnë që orët e humbura të kompensohen çdo ditë me nga një orë shtesë

Kryetarët e komunave kërkojnë që orët e humbura të kompensohen çdo ditë me nga një orë shtesë

Kosovë
Ekzekutohen pagat për mësimdhënësit

Ekzekutohen pagat për mësimdhënësit

Financa
Muja: Mësimdhënësit t’i kompensojnë orët e humbura dhe të paguhen avans

Muja: Mësimdhënësit t’i kompensojnë orët e humbura dhe të paguhen avans

Kosovë
Këshilli i Prindërve: Pa pagën për mësimdhënësit nuk ka kuptim as kompensimi i orëve të humbura

Këshilli i Prindërve: Pa pagën për mësimdhënësit nuk ka kuptim as kompensimi i orëve të humbura

Kosovë
Jasharaj: Së pari të dalin pagat, pastaj ulemi bisedojmë për orët e humbura mësimore

Jasharaj: Së pari të dalin pagat, pastaj ulemi bisedojmë për orët e humbura mësimore

Arsim
Nuk i doli paga në shtator, mësimdhënësi Shyti: Nga komuniteti serb me vite marrin paga pa punuar, ndihemi të fyer e të nënçmuar

Nuk i doli paga në shtator, mësimdhënësi Shyti: Nga komuniteti serb me vite marrin paga pa punuar, ndihemi të fyer e të nënçmuar

Arsim
Jasharaj: Mësuesit presin që në pjesën e dytë të ditës t’u dalin pagat

Jasharaj: Mësuesit presin që në pjesën e dytë të ditës t’u dalin pagat

Arsim
Njohësit e arsimit kërkojnë që orët e humbura të kompensohen, efikasiteti i tyre në pikëpyetje

Njohësit e arsimit kërkojnë që orët e humbura të kompensohen, efikasiteti i tyre në pikëpyetje

Donjeta Zeqiraj
As sot nuk pritet t’u dalin pagat mësimdhënësve, Murati: Do ta zbatojmë ligjin

As sot nuk pritet t’u dalin pagat mësimdhënësve, Murati: Do ta zbatojmë ligjin

Arsim
Jasharaj: Nuk ka më kushtëzime, Qeveria të procedojë pagat për grevistët

Jasharaj: Nuk ka më kushtëzime, Qeveria të procedojë pagat për grevistët

Arsim
SBASHK-u kundërshton zëvendësimin e orëve të humbura, jep tjetër alternativë për zgjidhjen e problemit

SBASHK-u kundërshton zëvendësimin e orëve të humbura, jep tjetër alternativë për zgjidhjen e problemit

Arsim