LAJMI I FUNDIT:

Greva e punëtorëve

17 Artikuj

BSPK, SBASHK, Këshilli i Prindërve, i Nxënësve dhe AKK-ja takohen sot me presidenten Osmani

BSPK, SBASHK, Këshilli i Prindërve, i Nxënësve dhe AKK-ja takohen sot me presidenten Osmani

Kosovë
Krasniqi pas takimit me Këshillin e grevistëve: Nuk do të lejojmë që Kurti të bëhet diktator i Kosovës, duhet të ekzekutohen pagat

Krasniqi pas takimit me Këshillin e grevistëve: Nuk do të lejojmë që Kurti të bëhet diktator i Kosovës, duhet të ekzekutohen pagat

Kosovë
Haradinaj për grevën: Qeveria po e dobëson sistemin publik

Haradinaj për grevën: Qeveria po e dobëson sistemin publik

Kosovë
Abdixhiku pas takimit me grevistët: Do ta ngrisim zërin në Kuvend, këto padrejtësi s’kanë vend në Kosovë

Abdixhiku pas takimit me grevistët: Do ta ngrisim zërin në Kuvend, këto padrejtësi s’kanë vend në Kosovë

Kosovë
Greva e punëtorëve në sektorin publik, Thesari në pritje të konfirmimit të listave të pagave

Greva e punëtorëve në sektorin publik, Thesari në pritje të konfirmimit të listave të pagave

Financa
Nënkryetari i Prishtinës thotë se nuk e mori pagën si zakonisht: Kjo është e jashtëligjshme

Nënkryetari i Prishtinës thotë se nuk e mori pagën si zakonisht: Kjo është e jashtëligjshme

Kosovë
Abazi: Greva e sindikalistëve të mos shërbejë për agjendë politike

Abazi: Greva e sindikalistëve të mos shërbejë për agjendë politike

Kosovë
Haradinaj: Kryeministër mos e kërko fajin te punëtorët, grevat janë mjeti i vetëm që u ka mbetur në dorë

Haradinaj: Kryeministër mos e kërko fajin te punëtorët, grevat janë mjeti i vetëm që u ka mbetur në dorë

Të Tjera
BSPK shpall grevë të përgjithshme nga 25 gushti

BSPK shpall grevë të përgjithshme nga 25 gushti

Kosovë
Vonesat në Ligjin e Pagave: Qeveria thotë se është në fazën përmbyllëse, por nuk jep datë se kur pritet të finalizohet

Vonesat në Ligjin e Pagave: Qeveria thotë se është në fazën përmbyllëse, por nuk jep datë se kur pritet të finalizohet

Donjeta Zeqiraj
Paralajmërimet e sindikalistëve për greva – Qeveria ende nuk e ka gati Ligjin e Pagave

Paralajmërimet e sindikalistëve për greva – Qeveria ende nuk e ka gati Ligjin e Pagave

Kosovë
Nga e hëna punëtorët e ATK-së në grevë me orar të plotë, nuk do të kryejnë asnjë shërbim për qytetarët

Nga e hëna punëtorët e ATK-së në grevë me orar të plotë, nuk do të kryejnë asnjë shërbim për qytetarët

Ekonomi
Minatorët e kombinatit ‘Trepça’ hyjnë në grevë, kërcënojnë me ndalje të prodhimit

Minatorët e kombinatit ‘Trepça’ hyjnë në grevë, kërcënojnë me ndalje të prodhimit

Të Tjera
Mjekët pezullojnë grevën e paralajmëruar

Mjekët pezullojnë grevën e paralajmëruar

Shëndetësi
Jasharaj: Greva do të vazhdojë deri në plotësimin e kërkesave

Jasharaj: Greva do të vazhdojë deri në plotësimin e kërkesave

Arsim
MSH tregon kur do të rriten pagat në sektorin shëndetësor

MSH tregon kur do të rriten pagat në sektorin shëndetësor

Shendetesi
Menaxhmenti dhe Bordi i Postës së Kosovës përkrah grevën e punëtorëve

Menaxhmenti dhe Bordi i Postës së Kosovës përkrah grevën e punëtorëve

Të Tjera