LAJMI I FUNDIT:

Gorenje Department Store

38 Artikuj

Jo Black Friday, por BLACK NOVEMBER në Gorenje Department Store

Jo Black Friday, por BLACK NOVEMBER në Gorenje Department Store

Gorenje Department Store
Po vjen n’shpejtsi t’dritës

Po vjen n’shpejtsi t’dritës

Gorenje Department Store
Sponsori i UEFA EURO 2020 – HISENSE tani ekskluzivisht në Gorenje Department Store

Sponsori i UEFA EURO 2020 – HISENSE tani ekskluzivisht në Gorenje Department Store

Gorenje Department Store
Brendi botëror i televizorëve tani me përfaqësi ekskluzive në Kosovë!

Brendi botëror i televizorëve tani me përfaqësi ekskluzive në Kosovë!

Gorenje Department Store
Moti po nxehet çdo ditë, por ju qëndroni të freskët me kondicionerët HISENSE nga Gorenje Department Store

Moti po nxehet çdo ditë, por ju qëndroni të freskët me kondicionerët HISENSE nga Gorenje Department Store

Gorenje Department Store
Çka blen Zana me 100 euro për Black Friday?

Çka blen Zana me 100 euro për Black Friday?

Gorenje Department Store
E Premte apo e Hënë? Të dyja së bashku për MË SHUMË!

E Premte apo e Hënë? Të dyja së bashku për MË SHUMË!

Gorenje Department Store
Në Kaçanik hapet pika e 11-të e Gorenje Department Store

Në Kaçanik hapet pika e 11-të e Gorenje Department Store

Gorenje Department Store
Blej lirë dhe super kualitet në top brendet CCC dhe MINISO – ekskluzivisht në Gorenje Department Store

Blej lirë dhe super kualitet në top brendet CCC dhe MINISO – ekskluzivisht në Gorenje Department Store

Gorenje Department Store
Blej mirë dhe lirë në MiniSo, brendin e njohur që vjen ekskluzivisht në Gorenje Department Store

Blej mirë dhe lirë në MiniSo, brendin e njohur që vjen ekskluzivisht në Gorenje Department Store

Gorenje Department Store
Një botë e tërë e produkteve me çmim të volitshëm në 75-mall, blej online me këste nëpërmjet TEB bankës

Një botë e tërë e produkteve me çmim të volitshëm në 75-mall, blej online me këste nëpërmjet TEB bankës

Gorenje Department Store
GNTC Group prezanton platformën më të re digjitale për blerje online, 75-mall

GNTC Group prezanton platformën më të re digjitale për blerje online, 75-mall

Gorenje Department Store
Të enjten bëhet hapja e sallonit më të madh të këpucëve në Gorenje Department Store në Ferizaj

Të enjten bëhet hapja e sallonit më të madh të këpucëve në Gorenje Department Store në Ferizaj

Gorenje Department Store
“Gorenje Department Store”, prej sot edhe në FERIZAJ

“Gorenje Department Store”, prej sot edhe në FERIZAJ

Gorenje Department Store