LAJMI I FUNDIT:

Gorenje Department Store

38 Artikuj

Gorenje Department Store – fushë e gjerë e rrjetave!

Gorenje Department Store – fushë e gjerë e rrjetave!

Gorenje Department Store
Gamë e gjerë e kompjuterëve në Gorenje Department Store

Gamë e gjerë e kompjuterëve në Gorenje Department Store

Gorenje Department Store
Super brendi Realme tani në Kosovë në Gorenje Department Store!

Super brendi Realme tani në Kosovë në Gorenje Department Store!

Gorenje Department Store
Gorenje Departament Store me pikë të re në Shtime dhe zbritje në shumë produkte

Gorenje Departament Store me pikë të re në Shtime dhe zbritje në shumë produkte

Gorenje Department Store
Smartphone i cili po pushton industrinë e telefonisë!

Smartphone i cili po pushton industrinë e telefonisë!

Lajme Teknologji
Gorenje Department Store, çdo ditë e më afër jush – tani edhe në Doganaj, Kaçanik!

Gorenje Department Store, çdo ditë e më afër jush – tani edhe në Doganaj, Kaçanik!

Gorenje Department Store
Mbi +500 artikuj nga goSmart Electronics në Gorenje Department Store

Mbi +500 artikuj nga goSmart Electronics në Gorenje Department Store

Gorenje Department Store
Gorenje Department Store, çdo ditë e më afër jush – tani edhe në Doganaj (Greme) të Ferizajt!

Gorenje Department Store, çdo ditë e më afër jush – tani edhe në Doganaj (Greme) të Ferizajt!

Gorenje Department Store
Gorenje Department Store përfaqësues EKSKLUZIV i brendeve të njohura FIELDMANN dhe ISKRA

Gorenje Department Store përfaqësues EKSKLUZIV i brendeve të njohura FIELDMANN dhe ISKRA

Gorenje Department Store
Receta për smoothie që mjekët i rekomandojnë për pastrim të artereve

Receta për smoothie që mjekët i rekomandojnë për pastrim të artereve

Gorenje Department Store
Black Friday? Jo jo, Black November në Gorenje Department Store!

Black Friday? Jo jo, Black November në Gorenje Department Store!

Gorenje Department Store
Gorenje Department Store bën hapjen e pikës së 20-të në territorin e Kosovës

Gorenje Department Store bën hapjen e pikës së 20-të në territorin e Kosovës

Gorenje Department Store
Gorenje Department Store tani edhe në Korishë të Prizrenit

Gorenje Department Store tani edhe në Korishë të Prizrenit

Gorenje Department Store
Sot u hap Gorenje Department Store në Vushtrri!

Sot u hap Gorenje Department Store në Vushtrri!

Gorenje Department Store
Sot bëhet hapja e Gorenje Department Store në Podujevë!

Sot bëhet hapja e Gorenje Department Store në Podujevë!

Gorenje Department Store
Gorenje Department Store tani edhe në qytetin e Podujevës 

Gorenje Department Store tani edhe në qytetin e Podujevës 

Gorenje Department Store
Gorenje Department Store tani edhe në qytetin e Klinës

Gorenje Department Store tani edhe në qytetin e Klinës

Gorenje Department Store
Gorenje Department Store ska të ndalur, çdo ditë e më afër jush! Shumë shpejt edhe në Klinë

Gorenje Department Store ska të ndalur, çdo ditë e më afër jush! Shumë shpejt edhe në Klinë

Gorenje Department Store
Gorenje Department Store tani me koncept të ri në Mitrovicë

Gorenje Department Store tani me koncept të ri në Mitrovicë

Gorenje Department Store
Gorenje Department Store në Ferizaj – hapësirë gjigante me brendet më të fuqishme botërore

Gorenje Department Store në Ferizaj – hapësirë gjigante me brendet më të fuqishme botërore

Gorenje Department Store
A e dini që HISENSE është sponsor zyrtar i UEFA EURO 2020?

A e dini që HISENSE është sponsor zyrtar i UEFA EURO 2020?

Gorenje Department Store
Gorenje Department Store për Ferizajin

Gorenje Department Store për Ferizajin

Gorenje Department Store
Gorenje Department Store së shpejti edhe në Crep – Kamenicë

Gorenje Department Store së shpejti edhe në Crep – Kamenicë

Gorenje Department Store
Me çmime fantastike e shumëllojshmëri produktesh, Gorenje Department Store po hap pikën e 12-të në Suharekë

Me çmime fantastike e shumëllojshmëri produktesh, Gorenje Department Store po hap pikën e 12-të në Suharekë

Gorenje Department Store