Gordana Siljanovska-Davkova

Gordana Siljanovska-Davkova

Gordana Siljanovska-Davkova është kandidate e OBRM-PDUKM-së opozitare për zgjedhjet presidenciale në Maqedoninë e Veriut që mbahen më 21 prill, 2019.

Siljanovska ushtron detyrën e profesorit për drejtën kushtetuese në Universitetin shtetëror Kirili dhe Metodi në Shkup.

129 Artikuj