LAJMI I FUNDIT:

Google Chrome

36 Artikuj

Tre opsione sekrete për ta bërë Google Chrome të funksionojë më mirë

Tre opsione sekrete për ta bërë Google Chrome të funksionojë më mirë

Lajme Teknologji
Ju ka lodhur Google Chrome, ja si mund ta ndryshoni atë në telefonin tuaj

Ju ka lodhur Google Chrome, ja si mund ta ndryshoni atë në telefonin tuaj

Lajme Teknologji
Nuk dëshiron Chrome, provoni këto tre alternativa pak të njohura – por më të sigurta

Nuk dëshiron Chrome, provoni këto tre alternativa pak të njohura – por më të sigurta

Lajme Teknologji
Ky është truku më interesant në internet që duhet patjetër ta dini!

Ky është truku më interesant në internet që duhet patjetër ta dini!

Lajme Teknologji
Hapat se si të dëgjoni video nga Youtube derisa telefoni juaj qëndron i kyçur

Hapat se si të dëgjoni video nga Youtube derisa telefoni juaj qëndron i kyçur

Aplikacione
Google do të fillojë të bllokojë “cookie-t” në Chrome

Google do të fillojë të bllokojë “cookie-t” në Chrome

Lajme Teknologji
Chrome po merr një mënyrë edhe më diskrete për të punuar në mënyrë anonime

Chrome po merr një mënyrë edhe më diskrete për të punuar në mënyrë anonime

Lajme Teknologji
Duhet t’i përditësoni menjëherë këta shfletues të internetit

Duhet t’i përditësoni menjëherë këta shfletues të internetit

Lajme Teknologji
Google Chrome do ta ndryshojë pamjen

Google Chrome do ta ndryshojë pamjen

Aplikacione
Google duket se po përgatit një mjet shkrimi të inteligjencës artificiale për ChromeOS

Google duket se po përgatit një mjet shkrimi të inteligjencës artificiale për ChromeOS

Aplikacione
Google Chrome për iOS tani i lejon përdoruesit të shtojnë ueb aplikacione në Home Screen

Google Chrome për iOS tani i lejon përdoruesit të shtojnë ueb aplikacione në Home Screen

Aplikacione
Chrome së shpejti do të jetë në gjendje të konvertojë skedarët PDF në tekst dhe më pas t’i “lexojë ato me zë”

Chrome së shpejti do të jetë në gjendje të konvertojë skedarët PDF në tekst dhe më pas t’i “lexojë ato me zë”

Lajme Teknologji
Google Chrome së shpejti do të jetë në gjendje të konvertojë PDF-at në tekst dhe më pas t’i “lexojë ato me zë”

Google Chrome së shpejti do të jetë në gjendje të konvertojë PDF-at në tekst dhe më pas t’i “lexojë ato me zë”

Lajme Teknologji


mob5