LAJMI I FUNDIT:

Glukoza

14 Artikuj

Mjalti si zëvendësues i sheqerit, përfitimet që i sjell organizmit

Mjalti si zëvendësues i sheqerit, përfitimet që i sjell organizmit

Shëndetësi Lajme
Këta njerëz nuk duhet të hanë patate: Një organ mund ta rrezikojnë shumë

Këta njerëz nuk duhet të hanë patate: Një organ mund ta rrezikojnë shumë

Nutricion
Cili është dallimi midis diabetit tip 1 dhe tip 2? Ç’është diabeti gestacional?

Cili është dallimi midis diabetit tip 1 dhe tip 2? Ç’është diabeti gestacional?

Temat Javore
Ushqimet që mund të ngadalësojnë progresin e humbjes në peshë

Ushqimet që mund të ngadalësojnë progresin e humbjes në peshë

Ushqimi dhe Dieta
Për të nisur ditën shëndetshëm, konsumoni mollë në mëngjes

Për të nisur ditën shëndetshëm, konsumoni mollë në mëngjes

Shendetesi
Pijet më të mira për diabetikët: Kështu ulet niveli i glukozës në gjak!

Pijet më të mira për diabetikët: Kështu ulet niveli i glukozës në gjak!

Mjekësi alternative
Përse bëhemi agresivë kur jemi të uritur

Përse bëhemi agresivë kur jemi të uritur

Të tjera
Studimi i ri nuk gjen arsye për ta zëvendësuar fruktozën me glukozë

Studimi i ri nuk gjen arsye për ta zëvendësuar fruktozën me glukozë

Shëndetësi Lajme
Ushqimet që jua rrisin përqendrimin

Ushqimet që jua rrisin përqendrimin

Kujtesa
Nuk është vetëm çështje e gjenetikes: ushqimet që e ndihmojnë dhe dëmtojnë trurin

Nuk është vetëm çështje e gjenetikes: ushqimet që e ndihmojnë dhe dëmtojnë trurin

Të njohim produktet
Analizat laboratorike të urinës

Analizat laboratorike të urinës

Temat Javore
Zbulohet: Ky është përbërësi sekret i birrës që bën të humbni peshë

Zbulohet: Ky është përbërësi sekret i birrës që bën të humbni peshë

Të tjera
Për sa orë gjumë keni nevojë që të qëndroni të shëndetshëm?

Për sa orë gjumë keni nevojë që të qëndroni të shëndetshëm?

Këshilla mjekësore
Pije e pabesueshme! Trajton diabetin, astmën, kolesterolin dhe më e mira është se mund ta bëni vet

Pije e pabesueshme! Trajton diabetin, astmën, kolesterolin dhe më e mira është se mund ta bëni vet

Mjekësi alternative