LAJMI I FUNDIT:

Gjyqësia në Maqedoni

880 Artikuj

Joveski: Në asnjë moment gjatë procedurës për zjarrin në Spitalin Modular në Tetovë nuk ka pasur tentativë për ndikim dhe presion

Joveski: Në asnjë moment gjatë procedurës për zjarrin në Spitalin Modular në Tetovë nuk ka pasur tentativë për ndikim dhe presion

Gjyqësi
Kabineti i Pendarovskit: Po realizohet angazhimi i Presidentit për përjashtimin e abolimit nga sistemi juridik

Kabineti i Pendarovskit: Po realizohet angazhimi i Presidentit për përjashtimin e abolimit nga sistemi juridik

Maqedonia e Veriut
Vazhdon greva në Prokurorinë e Maqedonisë, formohet grup pune për zgjidhjen e problemeve

Vazhdon greva në Prokurorinë e Maqedonisë, formohet grup pune për zgjidhjen e problemeve

Maqedonia e Veriut
Kambovski: Ndryshimet në Kodin Penal janë ndërhyrje në sistemin gjyqësor

Kambovski: Ndryshimet në Kodin Penal janë ndërhyrje në sistemin gjyqësor

Politikë
Ristoska: Ndryshimet në Kodin Penal i perceptoj si fyerje për të gjithë profesionistët

Ristoska: Ndryshimet në Kodin Penal i perceptoj si fyerje për të gjithë profesionistët

Maqedonia e Veriut
Vlladimir Todoroviq shpëton nga lënda për “Shkupin 2014” falë ndryshimit të Kodit Penal

Vlladimir Todoroviq shpëton nga lënda për “Shkupin 2014” falë ndryshimit të Kodit Penal

Gjyqësi
Seanca për përgjimet masive anulohet për shkak të ndryshimeve në Kodin Penal, Mijallkov do të shpëtojë nga akuza “shoqërim kriminal”

Seanca për përgjimet masive anulohet për shkak të ndryshimeve në Kodin Penal, Mijallkov do të shpëtojë nga akuza “shoqërim kriminal”

Gjyqësi
Gjykata e Lartë e Maqedonisë konfirmon dënimet e përjetshme me burg në rastin “Monstra”

Gjykata e Lartë e Maqedonisë konfirmon dënimet e përjetshme me burg në rastin “Monstra”

Gjyqësi
Mariçiq: Besimi në gjyqësor mund të rritet vetëm me konfiskim

Mariçiq: Besimi në gjyqësor mund të rritet vetëm me konfiskim

Gjyqësi
As ndryshimi i Kodit Penal, as amnistia e paralajmëruar nuk e përfshijnë Katica Janevën

As ndryshimi i Kodit Penal, as amnistia e paralajmëruar nuk e përfshijnë Katica Janevën

Maqedonia e Veriut
Protesta në dy vjetorin e ngjarjes tragjike në Spitalin e Tetovës, kërkohet shkarkimi i kryeprokurorit Joveski

Protesta në dy vjetorin e ngjarjes tragjike në Spitalin e Tetovës, kërkohet shkarkimi i kryeprokurorit Joveski

Maqedonia e Veriut
Burg për profesorët Shuklev dhe Ristevski, kanë kërkuar para dhe shërbime seksuale për nota kaluese

Burg për profesorët Shuklev dhe Ristevski, kanë kërkuar para dhe shërbime seksuale për nota kaluese

Gjyqësi
Janushev dënohet me dy vite burg me kusht për blerjen e autobusëve dykatësh

Janushev dënohet me dy vite burg me kusht për blerjen e autobusëve dykatësh

Gjyqësi
Nisin punën tetë gjykatës të rinj në Gjykatën Themelore Civile në Shkup

Nisin punën tetë gjykatës të rinj në Gjykatën Themelore Civile në Shkup

Gjyqësi
Djegia e spitalit modular në Tetovë, Lloga: Është hapur hetim për mënyrën e tenderimit

Djegia e spitalit modular në Tetovë, Lloga: Është hapur hetim për mënyrën e tenderimit

Gjyqësi
Takohen Lloga dhe Joveski, bisedohet për përgjegjësi për djegien e spitalit modular në Tetovë

Takohen Lloga dhe Joveski, bisedohet për përgjegjësi për djegien e spitalit modular në Tetovë

Gjyqësi
KE me vlerësime pozitive për Ligjin e ri për Akademinë për Gjyqtarë dhe Prokurorë Publikë në Maqedoni

KE me vlerësime pozitive për Ligjin e ri për Akademinë për Gjyqtarë dhe Prokurorë Publikë në Maqedoni

Gjyqësi
Këshilli Gjyqësor do ta shqyrtojë rastin me diferencën e madhe në dënimin e shqiptuar për 28-vjeçarin nga Velesi i cili goditi për vdekje një fëmijë

Këshilli Gjyqësor do ta shqyrtojë rastin me diferencën e madhe në dënimin e shqiptuar për 28-vjeçarin nga Velesi i cili goditi për vdekje një fëmijë

Gjyqësi
Gjykata e Apelit në Veles ul dënimin nga 18 në 8 vite burg personit i cili aksidentoi për vdekje një të mitur

Gjykata e Apelit në Veles ul dënimin nga 18 në 8 vite burg personit i cili aksidentoi për vdekje një të mitur

Gjyqësi
Sot fillon misioni i KE-së për vlerësimin e sistemit gjyqësor në Maqedoninë e Veriut

Sot fillon misioni i KE-së për vlerësimin e sistemit gjyqësor në Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
Nesër nis misioni i BE-së për vlerësimin e punës së Këshillit Gjyqësor në Maqedoninë e Veriut

Nesër nis misioni i BE-së për vlerësimin e punës së Këshillit Gjyqësor në Maqedoninë e Veriut

Gjyqësi
U zgjodhën 25 gjykatës për shtatë gjykata në Maqedoni

U zgjodhën 25 gjykatës për shtatë gjykata në Maqedoni

Gjyqësi
30 ditë paraburgim për Ismet Gurin

30 ditë paraburgim për Ismet Gurin

Gjyqësi
Pesë vite burg për ish-gjykatësin e Gjykatës Administrative në RMV

Pesë vite burg për ish-gjykatësin e Gjykatës Administrative në RMV

Gjyqësi