LAJMI I FUNDIT:

Gjykata Themelore në Gjilan

72 Artikuj

Gjykata e Gjilanit cakton 40 ditë paraburgim shtetasit të Malit të Zi për vrasje të rëndë, po kërkohej edhe nga Interpoli

Gjykata e Gjilanit cakton 40 ditë paraburgim shtetasit të Malit të Zi për vrasje të rëndë, po kërkohej edhe nga Interpoli

Kronika e Zezë
Paraburgim ndaj një personi për “ndihmë në kryerjen e veprës penale dhënia e ryshfetit”

Paraburgim ndaj një personi për “ndihmë në kryerjen e veprës penale dhënia e ryshfetit”

Kronika e Zezë
Dërgohet në paraburgim i dyshuari për “vrasje në tentativë” ndaj dy personave në Gjilan

Dërgohet në paraburgim i dyshuari për “vrasje në tentativë” ndaj dy personave në Gjilan

Drejtësi
Paraburgim ndaj dy instruktorëve në Viti, morën ryshfet për t’ia kaluar testin kandidatit

Paraburgim ndaj dy instruktorëve në Viti, morën ryshfet për t’ia kaluar testin kandidatit

Kosovë
Dënohen me 3 vjet burg dy persona në Gjilan, trafikuan një vajzë nga Istogu me qëllim për ta shfrytëzuar seksualisht

Dënohen me 3 vjet burg dy persona në Gjilan, trafikuan një vajzë nga Istogu me qëllim për ta shfrytëzuar seksualisht

Kosovë
Grabiti me armë zjarri një pompë derivatesh dhe një ‘supermarket’ – Gjykata e Gjilanit e dënon me tetë vjet burgim

Grabiti me armë zjarri një pompë derivatesh dhe një ‘supermarket’ – Gjykata e Gjilanit e dënon me tetë vjet burgim

Drejtësi
Mashtroi me shitjen e parcelave, 30 ditë paraburgim për të dyshuarin në Gjilan

Mashtroi me shitjen e parcelave, 30 ditë paraburgim për të dyshuarin në Gjilan

Kronika e Zezë
Paraburgim për një person në Gjilan, dyshohet për “Grabitje dhe mbajtja e armës”

Paraburgim për një person në Gjilan, dyshohet për “Grabitje dhe mbajtja e armës”

Drejtësi
E mashtroi se do t’ia binte një veturë nga Gjermania dhe ia mori 6,500 euro – 30 ditë paraburgim për të dyshuarin në Gjilan

E mashtroi se do t’ia binte një veturë nga Gjermania dhe ia mori 6,500 euro – 30 ditë paraburgim për të dyshuarin në Gjilan

Drejtësi
Paraburgim ndaj tre personave në Gjilan, dyshohen për fajde dhe detyrim

Paraburgim ndaj tre personave në Gjilan, dyshohen për fajde dhe detyrim

Kosovë
30 ditë paraburgim për 22 vjeçaren që plagosi një person në Gjilan – Gjykata jep detajet e rastit

30 ditë paraburgim për 22 vjeçaren që plagosi një person në Gjilan – Gjykata jep detajet e rastit

Drejtësi
Trafikoi vajzën me të meta mendore duke i siguruar klientë për shërbime seksuale, një muaj paraburgim të dyshuarit në Gjilan

Trafikoi vajzën me të meta mendore duke i siguruar klientë për shërbime seksuale, një muaj paraburgim të dyshuarit në Gjilan

Kosovë
Dënohet me 20 vite burgim i akuzuari për vrasjen me thikë në kafenenë “Viva La” të Gjilanit

Dënohet me 20 vite burgim i akuzuari për vrasjen me thikë në kafenenë “Viva La” të Gjilanit

Drejtësi
IKD: KGJK kundërligjshëm amniston gjuhën seksiste në vendimin gjyqësor të Gjykatës Themelore në Gjilan

IKD: KGJK kundërligjshëm amniston gjuhën seksiste në vendimin gjyqësor të Gjykatës Themelore në Gjilan

Drejtësi
900 euro gjobë për policin që goditi me grushte në kokë të dëmtuarin gjatë arrestimit

900 euro gjobë për policin që goditi me grushte në kokë të dëmtuarin gjatë arrestimit

Kosovë
I akuzuari për grabitje në Gjilan dënohet me 5 vjet burgim dhe 1.000 euro gjobë

I akuzuari për grabitje në Gjilan dënohet me 5 vjet burgim dhe 1.000 euro gjobë

Drejtësi
Mashtroi mërgimtarin duke ia marrë 750 euro, dënohet me 100 ditë burgim me kusht dhe 200 euro gjobë

Mashtroi mërgimtarin duke ia marrë 750 euro, dënohet me 100 ditë burgim me kusht dhe 200 euro gjobë

Drejtësi
30 ditë paraburgim për të dyshuarin në Gjilan për vrasje në tentativë  

30 ditë paraburgim për të dyshuarin në Gjilan për vrasje në tentativë  

Drejtësi
​Dënohet me pesë mijë euro zyrtari i Komunës së Kllokotit

​Dënohet me pesë mijë euro zyrtari i Komunës së Kllokotit

Kronika e Zezë
Dënohet me pesë mijë euro zyrtari i Komunës së Kllokotit për keqpërdorim të pozitës

Dënohet me pesë mijë euro zyrtari i Komunës së Kllokotit për keqpërdorim të pozitës

Drejtësi
Caktohet masa e paraburgimit ndaj të dyshuarit në Gjilan për dhunimin e një gruaje

Caktohet masa e paraburgimit ndaj të dyshuarit në Gjilan për dhunimin e një gruaje

Kronika e Zezë
U shtrua asfalt 2.07 cm më i hollë, përfaqësuesi i kompanisë thotë në Gjykatë se pas një kohe trashësia ndryshohet sepse gërryhet

U shtrua asfalt 2.07 cm më i hollë, përfaqësuesi i kompanisë thotë në Gjykatë se pas një kohe trashësia ndryshohet sepse gërryhet

Drejtësi
30 ditë paraburgim zyrtarit policor në Gjilan për posedim të kokainës

30 ditë paraburgim zyrtarit policor në Gjilan për posedim të kokainës

Drejtësi
Kërkohet paraburgim ndaj dy personave për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe falsifikim të dokumenteve

Kërkohet paraburgim ndaj dy personave për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe falsifikim të dokumenteve

Drejtësi