LAJMI I FUNDIT:

Gjykata Themelore e Prishtinës

568 Artikuj

“Stenta 3”, dëshmitarja thotë se ka dyshime që bashkëshorti i saj ka ndërruar jetë për shkak se nuk iu vendosën stentat

“Stenta 3”, dëshmitarja thotë se ka dyshime që bashkëshorti i saj ka ndërruar jetë për shkak se nuk iu vendosën stentat

Drejtësi
Një muaj paraburgim ndaj katër të dyshuarve për fajde

Një muaj paraburgim ndaj katër të dyshuarve për fajde

Drejtësi
Prokuroria kërkon dënimin e doktorëve në rastin “Stenta 2”

Prokuroria kërkon dënimin e doktorëve në rastin “Stenta 2”

Drejtësi
Ekrem Bajroviq dënohet me 12 vite burgim për krime lufte në Istog

Ekrem Bajroviq dënohet me 12 vite burgim për krime lufte në Istog

Drejtësi
Nga një vit e gjysmë burgim katër të akuzuarve për dallavere rreth regjistrimit të studentëve në UP

Nga një vit e gjysmë burgim katër të akuzuarve për dallavere rreth regjistrimit të studentëve në UP

Drejtësi
Muhamet Alidemaj dënohet me 15 vjet burgim për krime lufte në Izbicë

Muhamet Alidemaj dënohet me 15 vjet burgim për krime lufte në Izbicë

Kosovë
Avokati i të akuzuarit për masakrën e Izbicës: Nuk e mohojmë që është kryer një krim

Avokati i të akuzuarit për masakrën e Izbicës: Nuk e mohojmë që është kryer një krim

Drejtësi
I dënuari për vrasjen e Ivanoviqit në arrati – nuk ishte prezent as në seancën kur u shpall aktgjykimi dhe iu caktua paraburgimi

I dënuari për vrasjen e Ivanoviqit në arrati – nuk ishte prezent as në seancën kur u shpall aktgjykimi dhe iu caktua paraburgimi

Drejtësi
Lëshohet urdhërarrest për të arratisurin Marko Roshiq, i dënuar për vrasjen e Ivanoviqit

Lëshohet urdhërarrest për të arratisurin Marko Roshiq, i dënuar për vrasjen e Ivanoviqit

Kosovë
QKUK reagon pas ngritjes së aktakuzës ndaj dy kardiologëve

QKUK reagon pas ngritjes së aktakuzës ndaj dy kardiologëve

Kosovë
Kërcënoi prokurorin në zyrën e tij, i caktohet masa e paraburgimit të dyshuarit

Kërcënoi prokurorin në zyrën e tij, i caktohet masa e paraburgimit të dyshuarit

Drejtësi
Njëri fajdexhi dënohet 18 muaj burgim dhe 25 mijë euro gjobë, tjetri një vit burgim dhe 10 mijë euro gjobë

Njëri fajdexhi dënohet 18 muaj burgim dhe 25 mijë euro gjobë, tjetri një vit burgim dhe 10 mijë euro gjobë

Drejtësi
Kërkohet paraburgim për personin që kërcënoi prokurorin e Prokurorisë Themelore në Prishtinë

Kërkohet paraburgim për personin që kërcënoi prokurorin e Prokurorisë Themelore në Prishtinë

Kosovë
Edhe dy muaj paraburgim për Bedri Shabanin dhe Muharrem Qerimin, të dyshuar për spiunazh

Edhe dy muaj paraburgim për Bedri Shabanin dhe Muharrem Qerimin, të dyshuar për spiunazh

Drejtësi
Vrau të birin për çështje pronësore në Podujevë, Apeli vërteton dënimin me 25 vjet burgim

Vrau të birin për çështje pronësore në Podujevë, Apeli vërteton dënimin me 25 vjet burgim

Drejtësi
Një muaj paraburgim serbit të dyshuar për krime lufte

Një muaj paraburgim serbit të dyshuar për krime lufte

Kosovë
Aktgjykimi për vrasjen e Oliver Ivanoviqit – gjithçka nga seanca përfundimtare ku u dënuan katër të akuzuarit

Aktgjykimi për vrasjen e Oliver Ivanoviqit – gjithçka nga seanca përfundimtare ku u dënuan katër të akuzuarit

Kosovë
Vrasja e Oliver Ivanoviqit – dënohen me mbi 20 vjet burgim katër të akuzuarit

Vrasja e Oliver Ivanoviqit – dënohen me mbi 20 vjet burgim katër të akuzuarit

Drejtësi
“Ylli Hoxha personalisht më ka goditur në mburojë…”, thotë pjesëtari i Njësisë Speciale të Policisë

“Ylli Hoxha personalisht më ka goditur në mburojë…”, thotë pjesëtari i Njësisë Speciale të Policisë

Drejtësi
15 muaj burgim dhe 12 mijë euro gjobë ndaj të akuzuarit për sulm ndaj pjesëtarëve të KFOR-it dhe Policisë në Zveçan

15 muaj burgim dhe 12 mijë euro gjobë ndaj të akuzuarit për sulm ndaj pjesëtarëve të KFOR-it dhe Policisë në Zveçan

Drejtësi
Një muaj paraburgim ndaj dy të dyshuarve për fajde dhe detyrim në Prishtinë

Një muaj paraburgim ndaj dy të dyshuarve për fajde dhe detyrim në Prishtinë

Drejtësi
AGK-ja shpreh shqetësim për masën e dënimit ndaj kërcënuesit të gazetares së Kallxo.com

AGK-ja shpreh shqetësim për masën e dënimit ndaj kërcënuesit të gazetares së Kallxo.com

Kosovë
Goran Rakiq dënohet me 3 muaj burgim me kusht dhe 1 mijë euro gjobë për mosraportim të pasurisë

Goran Rakiq dënohet me 3 muaj burgim me kusht dhe 1 mijë euro gjobë për mosraportim të pasurisë

Drejtësi
Dënohen me mbi 28 vjet burgim tetë të akuzuarit për hedhjen e granatave të dorës në dy lokale afariste në Prishtinë

Dënohen me mbi 28 vjet burgim tetë të akuzuarit për hedhjen e granatave të dorës në dy lokale afariste në Prishtinë

Kosovë


mob5