LAJMI I FUNDIT:

Gjykata Themelore e Pejës

76 Artikuj

Gjykata cakton 30 ditë paraburgim ndaj tre të dyshuarve për vrasjen në Gllogjan

Gjykata cakton 30 ditë paraburgim ndaj tre të dyshuarve për vrasjen në Gllogjan

Drejtësi
Tre të arrestuarit për vrasjen në Gllogjan sot dalin para gjykatës

Tre të arrestuarit për vrasjen në Gllogjan sot dalin para gjykatës

Drejtësi
Sot pritet të shpallet aktgjykimi ndaj kryetarit të Klinës, Zenun Elezaj, i akuzuar për korrupsion

Sot pritet të shpallet aktgjykimi ndaj kryetarit të Klinës, Zenun Elezaj, i akuzuar për korrupsion

Drejtësi
Suspendohet gjykatësja Florije Zatriqi, e cila shqiptoi dënimin me tetë muaj e tetë ditë burgim për dhunimin e të miturës

Suspendohet gjykatësja Florije Zatriqi, e cila shqiptoi dënimin me tetë muaj e tetë ditë burgim për dhunimin e të miturës

Drejtësi
Tetë vite burgim për të riun që vrau 61 vjeçarin në Pejë

Tetë vite burgim për të riun që vrau 61 vjeçarin në Pejë

Drejtësi
Një vit burg për deçanasin i cili dha para me fajde

Një vit burg për deçanasin i cili dha para me fajde

Drejtësi
Dënimi me 8 muaj burg për dhunimin e 15-vjeçares, Supremja kërkon përgjegjësi disiplinore nga Gjykata Themelore në Pejë

Dënimi me 8 muaj burg për dhunimin e 15-vjeçares, Supremja kërkon përgjegjësi disiplinore nga Gjykata Themelore në Pejë

Drejtësi
Kërkohet shkarkimi i gjyqtares dhe prokurores në rastin përdhunimit të 15-vjeçares

Kërkohet shkarkimi i gjyqtares dhe prokurores në rastin përdhunimit të 15-vjeçares

Drejtësi
Kolektivi për Mendim dhe Veprim Feminist mbush me mbishkrime muret e Gjykatës Themelore në Pejë

Kolektivi për Mendim dhe Veprim Feminist mbush me mbishkrime muret e Gjykatës Themelore në Pejë

Kosovë
Një muaj paraburgim dy të arrestuarve për fajde në Deçan – gjykata tregon se si i dëmtuan dhe kanosën viktimat

Një muaj paraburgim dy të arrestuarve për fajde në Deçan – gjykata tregon se si i dëmtuan dhe kanosën viktimat

Drejtësi
Një muaj paraburgim për Avni Ademajn

Një muaj paraburgim për Avni Ademajn

Drejtësi
Avni Ademaj del nga Gjykata e Pejës i shoqëruar nga policia, avokati jep detaje për seancën

Avni Ademaj del nga Gjykata e Pejës i shoqëruar nga policia, avokati jep detaje për seancën

Kosovë
Arrest shtëpiak edhe për dy zyrtarët e Komunës së Klinës, të dyshuar për “keqpërdorim të pozitës zyrtare”

Arrest shtëpiak edhe për dy zyrtarët e Komunës së Klinës, të dyshuar për “keqpërdorim të pozitës zyrtare”

Drejtësi
Ndërtimet pa leje, arrest shtëpiak për tre zyrtarët e Komunës së Istogut

Ndërtimet pa leje, arrest shtëpiak për tre zyrtarët e Komunës së Istogut

Drejtësi
Kryen grabitje në filialin e IPKO-s në Pejë, një muaj paraburgim për dy të dyshuarit

Kryen grabitje në filialin e IPKO-s në Pejë, një muaj paraburgim për dy të dyshuarit

Ipko
Gjykata merr vendim që të rihapet rasti i vrasjes së Agonis Tetajt

Gjykata merr vendim që të rihapet rasti i vrasjes së Agonis Tetajt

Kosovë
Gjykata sot pritet të vendos për rastin e vrasjes së Agonis Tetajt, ku i akuzuar është Shaban Gogaj

Gjykata sot pritet të vendos për rastin e vrasjes së Agonis Tetajt, ku i akuzuar është Shaban Gogaj

Kosovë
Prokurori lehtëson aktakuzën për vrasjen e Agonis Tetajt nga Deçani, familja lëshon sallën në shenjë revolte

Prokurori lehtëson aktakuzën për vrasjen e Agonis Tetajt nga Deçani, familja lëshon sallën në shenjë revolte

Kosovë
Tri vite burgim dhe 1300 euro gjobë, për grabitje në tentativë dhe armëmbajtje pa leje

Tri vite burgim dhe 1300 euro gjobë, për grabitje në tentativë dhe armëmbajtje pa leje

Kronika e Zezë
Vrau dy vëllezërit në fshatin Kosuriq të Pejës, i akuzuari dënohet me 23 vite burgim

Vrau dy vëllezërit në fshatin Kosuriq të Pejës, i akuzuari dënohet me 23 vite burgim

Kronika e Zezë
Një muaj paraburgim ndaj pejanit që falsifikoi para

Një muaj paraburgim ndaj pejanit që falsifikoi para

Kronika e Zezë
Një muaj paraburgim për vrasje të rëndë të mbetur në tentativë

Një muaj paraburgim për vrasje të rëndë të mbetur në tentativë

Kronika e Zezë
Plagosi tre persona në Pejë, një muaj paraburgim për të dyshuarin

Plagosi tre persona në Pejë, një muaj paraburgim për të dyshuarin

Kosovë
Dënim me burg dhe gjobitje ndaj 4 të pandehurve për grabitje në Vitomiricë të Pejës

Dënim me burg dhe gjobitje ndaj 4 të pandehurve për grabitje në Vitomiricë të Pejës

Kosovë