LAJMI I FUNDIT:

Gjykata Themelore e Ferizajt

88 Artikuj

Sot dalin para gjykatës të arrestuarit në aksionin e djeshëm për vilat në Brezovicë

Sot dalin para gjykatës të arrestuarit në aksionin e djeshëm për vilat në Brezovicë

Drejtësi
Caktohet arrest shtëpiak për të dyshuarën nga Ferizaj, për shkak të dyshimeve se kishte kryer vrasje në tentativë

Caktohet arrest shtëpiak për të dyshuarën nga Ferizaj, për shkak të dyshimeve se kishte kryer vrasje në tentativë

Drejtësi
Rrahu nënën e tij, një muaj paraburgim për ferizajasin

Rrahu nënën e tij, një muaj paraburgim për ferizajasin

Drejtësi
“Kam me ta marr shpirtin, e me ta zhduk familjen”, një muaj paraburgim ndaj personit që kanosi policin në Ferizaj

“Kam me ta marr shpirtin, e me ta zhduk familjen”, një muaj paraburgim ndaj personit që kanosi policin në Ferizaj

Kronika e Zezë
Paraburgim ndaj një të dyshuari për vrasje në tentativë dhe kontrabandim me armë

Paraburgim ndaj një të dyshuari për vrasje në tentativë dhe kontrabandim me armë

Kronika e Zezë
Mjeku që e kontrolloi Dardan Krivaqën: Ai kishte problem, pasi përdori substanca narkotike

Mjeku që e kontrolloi Dardan Krivaqën: Ai kishte problem, pasi përdori substanca narkotike

Drejtësi
Gjykata Themelore në Ferizaj sqaron komunikatën ku njoftoi për motivet e vrasjes së 18 vjeçares

Gjykata Themelore në Ferizaj sqaron komunikatën ku njoftoi për motivet e vrasjes së 18 vjeçares

Kosovë
Një muaj paraburgim të pandehurit nga Ferizaj për dhunë në familje

Një muaj paraburgim të pandehurit nga Ferizaj për dhunë në familje

Kronika e Zezë
Një vjet e gjashtë muaj burgim për ferizajasin që ia kishte vjedhur një gruaje zinxhirin e arit

Një vjet e gjashtë muaj burgim për ferizajasin që ia kishte vjedhur një gruaje zinxhirin e arit

Drejtësi
Tetë muaj burgim dhe 1.000 euro gjobë për shpërdorimin e mbi 200 mijë eurove

Tetë muaj burgim dhe 1.000 euro gjobë për shpërdorimin e mbi 200 mijë eurove

Drejtësi
Rrahu nënën e tij, një muaj paraburgim për ferizajasin

Rrahu nënën e tij, një muaj paraburgim për ferizajasin

Drejtësi
Një muaj paraburgim për burrin që rrahu gruan e tij në Kaçanik

Një muaj paraburgim për burrin që rrahu gruan e tij në Kaçanik

Drejtësi
E shfrytëzoi për shërbime seksuale me pagesë viktimën e trafikimit, Gjykata e Ferizajt i cakton tre vjet burgim të pandehurit

E shfrytëzoi për shërbime seksuale me pagesë viktimën e trafikimit, Gjykata e Ferizajt i cakton tre vjet burgim të pandehurit

Drejtësi
Paraburgim ndaj E.M. i dyshuar për aksidentin me fatalitet në magjistralen Ferizaj-Shtime

Paraburgim ndaj E.M. i dyshuar për aksidentin me fatalitet në magjistralen Ferizaj-Shtime

Kronika e Zezë
Rrjeti i Grave mirëpret dënimin e Pajazitajt, kërkon që dhuna ndaj grave të luftohet pa kompromis

Rrjeti i Grave mirëpret dënimin e Pajazitajt, kërkon që dhuna ndaj grave të luftohet pa kompromis

Kosovë
Vdekja e dy fëmijëve në Shtime, një muaj paraburgim për shoferin që i goditi me veturë

Vdekja e dy fëmijëve në Shtime, një muaj paraburgim për shoferin që i goditi me veturë

Drejtësi
U ndalua me kokainë, një muaj paraburgim ndaj të pandehurit

U ndalua me kokainë, një muaj paraburgim ndaj të pandehurit

Drejtësi
Caktohet masa e paraburgimit për ferizajasin që kanosi prindërit e tij

Caktohet masa e paraburgimit për ferizajasin që kanosi prindërit e tij

Drejtësi
Kërkonte para duke u prezantuar rrejshëm si pjesëtar i FSK-së, një muaj paraburgim

Kërkonte para duke u prezantuar rrejshëm si pjesëtar i FSK-së, një muaj paraburgim

Drejtësi
E goditi me shkop të drurit në kokë, një muaj paraburgim për të dyshuarin nga Shtërpca

E goditi me shkop të drurit në kokë, një muaj paraburgim për të dyshuarin nga Shtërpca

Drejtësi
Kreu vjedhje në një banesë në Ferizaj, dënohet me tre vjet e katër muaj burgim

Kreu vjedhje në një banesë në Ferizaj, dënohet me tre vjet e katër muaj burgim

Kronika e Zezë
Një muaj paraburgim për një person që kapet me 18 qese marihuanë

Një muaj paraburgim për një person që kapet me 18 qese marihuanë

Kronika e Zezë
Mbi 26 vjet burgim për vrasjen që ndodhi në shkurt të vitit 2018 në magjistralen Ferizaj-Prishtinë

Mbi 26 vjet burgim për vrasjen që ndodhi në shkurt të vitit 2018 në magjistralen Ferizaj-Prishtinë

Kronika e Zezë
Dënim me burg dhe gjobë për dy shtetas të Shqipërisë

Dënim me burg dhe gjobë për dy shtetas të Shqipërisë

Kronika e Zezë