LAJMI I FUNDIT:

Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë

38 Artikuj

Spanja i bashkohet padisë ndaj Izraelit për gjenocid në Gaza

Spanja i bashkohet padisë ndaj Izraelit për gjenocid në Gaza

Azia
Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë urdhëron Izraelin të ndalojë sulmin në Rafah të Gazës

Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë urdhëron Izraelin të ndalojë sulmin në Rafah të Gazës

Nga Bota
Çfarë është ICC-ja dhe çfarë juridiksioni ka?

Çfarë është ICC-ja dhe çfarë juridiksioni ka?

Evropa
Politikani serb: Kam bërë padi në GjND për krimet serbe ndaj shqiptarëve të Kosovës

Politikani serb: Kam bërë padi në GjND për krimet serbe ndaj shqiptarëve të Kosovës

Kosovë
Autoriteti Palestinez: Vendimi i GJND-së tregon se asnjë shtet nuk është mbi ligjin

Autoriteti Palestinez: Vendimi i GJND-së tregon se asnjë shtet nuk është mbi ligjin

Azia
Pas urdhrave të GJND-së rreth luftës në Gaza, reagon Netanyahu

Pas urdhrave të GJND-së rreth luftës në Gaza, reagon Netanyahu

Nga Bota
Hamasi reagon pas vendimit të GJND-së për luftën e Izraelit në Gaza

Hamasi reagon pas vendimit të GJND-së për luftën e Izraelit në Gaza

Azia
“Hague Shmague”, ministri izraelit tallet me GJND-në pas urdhrit për të parandaluar gjenocidin në Gaza

“Hague Shmague”, ministri izraelit tallet me GJND-në pas urdhrit për të parandaluar gjenocidin në Gaza

Azia
GJND-ja nuk e urdhëroi Izraelin ta ndalë luftën në Gaza – këto janë masat që duhet t’i ndërmarrin izraelitët

GJND-ja nuk e urdhëroi Izraelin ta ndalë luftën në Gaza – këto janë masat që duhet t’i ndërmarrin izraelitët

Azia
Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë urdhëron Izraelin të parandalojë gjenocidin në Gaza

Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë urdhëron Izraelin të parandalojë gjenocidin në Gaza

Nga Bota
Çfarë kanë thënë Izraeli dhe Hamasi për çështjen e gjenocidit në Gjykatën Ndërkombëtare të Drejtësisë?

Çfarë kanë thënë Izraeli dhe Hamasi për çështjen e gjenocidit në Gjykatën Ndërkombëtare të Drejtësisë?

Azia
Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë sot merr vendim – a do ta urdhërojë Izraelin t’i japë fund luftës në Gaza? ​

Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë sot merr vendim – a do ta urdhërojë Izraelin t’i japë fund luftës në Gaza? ​

Evropa
Afrika e Jugut po paraqet “rastin e saj të gjenocidit” kundër Izraelit në GJND – ja çfarë dihet deri tani

Afrika e Jugut po paraqet “rastin e saj të gjenocidit” kundër Izraelit në GJND – ja çfarë dihet deri tani

Nga Bota
​Osmani pret historianin Noel Malcolm, e falënderon për kontributin në përgatitje të argumenteve për GJND

​Osmani pret historianin Noel Malcolm, e falënderon për kontributin në përgatitje të argumenteve për GJND

Kosovë
Sejdiu: Vendimi i GJND-së ishte përgjigje ndaj gjithë atyre lojërave dhe trysnive ndaj Kosovës

Sejdiu: Vendimi i GJND-së ishte përgjigje ndaj gjithë atyre lojërave dhe trysnive ndaj Kosovës

Kosovë
Kurti: GJND-ja i dha vulën përfundimtare asaj që e dinin gjithë kohën mbështetësit e drejtësisë

Kurti: GJND-ja i dha vulën përfundimtare asaj që e dinin gjithë kohën mbështetësit e drejtësisë

Kosovë
Stema e Kosovës pjesë e Gjykatës Ndërkombëtare të Drejtësisë

Stema e Kosovës pjesë e Gjykatës Ndërkombëtare të Drejtësisë

Drejtësi


mob5