Gjorge Ivanov

Gjorge Ivanov

Gjorge Ivanov ka qenë kryetar i Maqedonisë nga viti 2009, si kuadër i pavarur dhe i mbështetur nga OBRM-PDUKM-ja tashmë opozitare, atëherë në pushtet.

917 Artikuj