LAJMI I FUNDIT:

Gjoba

133 Artikuj

I ofroi ryshfet zyrtarëve policorë në Leposaviq, arrestohet një serb

I ofroi ryshfet zyrtarëve policorë në Leposaviq, arrestohet një serb

Kronika e Zezë
Tejkaluan shpejtësinë gati sa trefishi i lejuar, gjobiten me 900 euro dy motoçiklistë në Ferizaj

Tejkaluan shpejtësinë gati sa trefishi i lejuar, gjobiten me 900 euro dy motoçiklistë në Ferizaj

Kosovë
Zhvilluan gara të shpejtësisë, gjobiten dy shoferë me nga 500 euro dhe një vit ndalim ngasje automjeti

Zhvilluan gara të shpejtësisë, gjobiten dy shoferë me nga 500 euro dhe një vit ndalim ngasje automjeti

Kosovë
Ligji i ri, 50 euro gjobë për këmbësorët që kalojnë rrugën me telefon në dorë apo dëgjuese në vesh

Ligji i ri, 50 euro gjobë për këmbësorët që kalojnë rrugën me telefon në dorë apo dëgjuese në vesh

Kosovë
Dy parti politike dënohen nga KQZ me 750 euro, dorëzuan me vonesë formularët e përditësimit të të dhënave të tyre

Dy parti politike dënohen nga KQZ me 750 euro, dorëzuan me vonesë formularët e përditësimit të të dhënave të tyre

Kosovë
Ishte 40 km/h – voziti 94, Polica dënon drejtuesin e automjetit në aksin Gjilan-Ferizaj, ndër të tjera i ndalohet vozitja për tre muaj

Ishte 40 km/h – voziti 94, Polica dënon drejtuesin e automjetit në aksin Gjilan-Ferizaj, ndër të tjera i ndalohet vozitja për tre muaj

Kronika e Zezë
MINT njofton për ndëshkimin e operatorëve kabllorë, pas adresimit në afat rekord të rreth 350 ankesave

MINT njofton për ndëshkimin e operatorëve kabllorë, pas adresimit në afat rekord të rreth 350 ankesave

Kosovë
Afër 6 mijë gjoba të shqiptuara gjatë dhjetorit në Ferizaj, policia tregon se për çka ndëshkoi më shpesh shoferët

Afër 6 mijë gjoba të shqiptuara gjatë dhjetorit në Ferizaj, policia tregon se për çka ndëshkoi më shpesh shoferët

Kronika e Zezë
Policia e Ferizajt për një javë shqiptoi mbi 1 mijë e 400 gjoba kundërvajtëse, konfiskoi edhe 19 patentë shoferë

Policia e Ferizajt për një javë shqiptoi mbi 1 mijë e 400 gjoba kundërvajtëse, konfiskoi edhe 19 patentë shoferë

Kronika e Zezë
Të dehur apo pa lejedrejtimi, 49 shoferë në pranga gjatë tetorit në Elbasan

Të dehur apo pa lejedrejtimi, 49 shoferë në pranga gjatë tetorit në Elbasan

Shqipëri
ATK: Mbi 25 mijë kontrolle në biznese, shqiptohen 3.1 milionë euro gjoba për tetë muaj

ATK: Mbi 25 mijë kontrolle në biznese, shqiptohen 3.1 milionë euro gjoba për tetë muaj

Financa
Ekspozoi këmbët jashtë veturës, gjobitet pasagjeri

Ekspozoi këmbët jashtë veturës, gjobitet pasagjeri

Kronika e Zezë
Inspektimet në barnatore – në 43 raste mungonte farmacisti

Inspektimet në barnatore – në 43 raste mungonte farmacisti

Kosovë
Gjigantët e teknologjisë do të përballen me gjoba nga Britania për videot e keqtrajtimeve ndaj kafshëve

Gjigantët e teknologjisë do të përballen me gjoba nga Britania për videot e keqtrajtimeve ndaj kafshëve

Lajme Teknologji
Njësia e Dell në Australi gjobitet me afro 6.5 milionë dollarë për mashtrim të klientëve për zbritje

Njësia e Dell në Australi gjobitet me afro 6.5 milionë dollarë për mashtrim të klientëve për zbritje

Lajme Teknologji
Drejtonte automjetin në anën e kundërt të lëvizjes, Policia e gjobit me 150 euro shoferin

Drejtonte automjetin në anën e kundërt të lëvizjes, Policia e gjobit me 150 euro shoferin

Siguri
Fillon aplikimi i gjobave për këmbësorët në Shqipëri

Fillon aplikimi i gjobave për këmbësorët në Shqipëri

Shqipëri
202 gjoba në Shkup, 102 për tejkalim të shpejtësisë

202 gjoba në Shkup, 102 për tejkalim të shpejtësisë

Maqedonia e Veriut
172 gjoba në Shkup, 28 për tejkalim të shpejtësisë

172 gjoba në Shkup, 28 për tejkalim të shpejtësisë

Maqedonia e Veriut
Milioneri nga Finlanda merr një gjobë prej 121 mijë eurove

Milioneri nga Finlanda merr një gjobë prej 121 mijë eurove

Auto Fun


mob5