LAJMI I FUNDIT:

Gjirafa.com

276 Artikuj

Pesë gjëra që mund të bëni në Prizren – Gjirafa Travel

Pesë gjëra që mund të bëni në Prizren – Gjirafa Travel

Marketing
Vetëm sot Tablet Day në Gjirafa50

Vetëm sot Tablet Day në Gjirafa50

Gjirafa50
Lansohen seriali “Rrushe” dhe mini-seriali “Beni” për të gjithë bashkëatdhetarët në Zvicër vetëm në platformën blueTV

Lansohen seriali “Rrushe” dhe mini-seriali “Beni” për të gjithë bashkëatdhetarët në Zvicër vetëm në platformën blueTV

TV / Film
Seriali “Rrushe” së shpejti në platformën blue TV për bashkatdhetarët në Zvicër

Seriali “Rrushe” së shpejti në platformën blue TV për bashkatdhetarët në Zvicër

TV / Film
Blej dhe kurse me Visa në Gjirafa50, përfito 10% të vlerës si Gift Card

Blej dhe kurse me Visa në Gjirafa50, përfito 10% të vlerës si Gift Card

Gjirafa50
Super zbritje me Visa nga GjirafaGG dhe Gjirafa50 në produkte gaming

Super zbritje me Visa nga GjirafaGG dhe Gjirafa50 në produkte gaming

Gjirafa50
Këto janë disa nga arsyet pse duhet të zëvendësoni laptopin me tablet gjatë takimeve dhe prezantimeve të rëndësishme

Këto janë disa nga arsyet pse duhet të zëvendësoni laptopin me tablet gjatë takimeve dhe prezantimeve të rëndësishme

Gjirafa50
Procesori i këtij laptopi ka teknologjinë Hyper-threading  dhe ju mund ta gjeni me zbritje

Procesori i këtij laptopi ka teknologjinë Hyper-threading dhe ju mund ta gjeni me zbritje

Gjirafa50
Me dizajn unik për persona djathtakë ky maus ka edhe opsion për ruajtjen e baterisë

Me dizajn unik për persona djathtakë ky maus ka edhe opsion për ruajtjen e baterisë

Gjirafa50
Për meraklinjët e online gaming – tani mund t’i gjeni kufjet ideale me mikrofon!

Për meraklinjët e online gaming – tani mund t’i gjeni kufjet ideale me mikrofon!

Gjirafa50
Me karakteristika të shkëlqyeshme dhe bateri që zgjatë më shumë se 8 orë këtë laptop mund ta merrni me zbritje

Me karakteristika të shkëlqyeshme dhe bateri që zgjatë më shumë se 8 orë këtë laptop mund ta merrni me zbritje

Gjirafa50
Maus dhe tastierë pa kabllo dhe më pak se 25 euro – mundësi që nuk duhet lëshuar!

Maus dhe tastierë pa kabllo dhe më pak se 25 euro – mundësi që nuk duhet lëshuar!

Gjirafa50
Me karakteristika të shkëlqyeshme dhe bateri që zgjatë me orë, këtë laptop e gjeni me zbritje!

Me karakteristika të shkëlqyeshme dhe bateri që zgjatë me orë, këtë laptop e gjeni me zbritje!

Gjirafa50
Radio dhe muzikë me vete – ky altoparlant është ideal për udhëtim ose piknik

Radio dhe muzikë me vete – ky altoparlant është ideal për udhëtim ose piknik

Gjirafa50
Me funksion që sjell pamjet më të qarta edhe në skajet më të errëta – në këtë monitor loja përjetohet ndryshe!

Me funksion që sjell pamjet më të qarta edhe në skajet më të errëta – në këtë monitor loja përjetohet ndryshe!

Gjirafa50
Kontrolloje krejt shtëpinë vetëm me një pajisje

Kontrolloje krejt shtëpinë vetëm me një pajisje

Gjirafa50
Dëgjoni edhe detajet më të vogla gjatë lojës me këta altoparlantë

Dëgjoni edhe detajet më të vogla gjatë lojës me këta altoparlantë

Gjirafa50
Përjeto lojën në një nivel tjetër me këto kufje me mikrofon

Përjeto lojën në një nivel tjetër me këto kufje me mikrofon

Gjirafa50
Shmek e internet – të dyja i ke me këtë orë!

Shmek e internet – të dyja i ke me këtë orë!

Gjirafa50
Set maus dhe tastierë për vetëm 15.50 euro, veç me Telegrafi Deals!

Set maus dhe tastierë për vetëm 15.50 euro, veç me Telegrafi Deals!

Gjirafa50
Kursen energjinë elektrike dhe krijon dritë të mjaftueshme – kjo llambë është thjeshtë perfekte!

Kursen energjinë elektrike dhe krijon dritë të mjaftueshme – kjo llambë është thjeshtë perfekte!

Gjirafa50
Ventilatori me ajër të nxehtë është heroi i ditëve të ftohta dhe mund ta merrni me zbritje

Ventilatori me ajër të nxehtë është heroi i ditëve të ftohta dhe mund ta merrni me zbritje

Gjirafa50
Vëzhgoni shtëpinë tuaj e gjithashtu merrni njoftime në celular për mysafirë përmes kësaj kamere!

Vëzhgoni shtëpinë tuaj e gjithashtu merrni njoftime në celular për mysafirë përmes kësaj kamere!

Gjirafa50
Muzikën me vete edhe n’biçikletë – ky altoparlant ka edhe dritë LED për natyrë

Muzikën me vete edhe n’biçikletë – ky altoparlant ka edhe dritë LED për natyrë

Gjirafa50