LAJMI I FUNDIT:

Gjergj Kastrioti - Skenderbeu

68 Artikuj

Tre elemente shqiptare që e karakterizojnë Shkupin

Tre elemente shqiptare që e karakterizojnë Shkupin

Shkupi
Trumbetari Zorzi që interpretoi para Skënderbeut!

Trumbetari Zorzi që interpretoi para Skënderbeut!

Muzika
Drama e papërfunduar për Skënderbeun

Drama e papërfunduar për Skënderbeun

Teatri
Heroi semantik i shqiptarëve të çdo kohe

Heroi semantik i shqiptarëve të çdo kohe

Cult+
Kruja drejt turizmit gjithëvjetor, historia e Skënderbeut, kalaja dhe qyteti po tërheqin vizitorë të shumtë

Kruja drejt turizmit gjithëvjetor, historia e Skënderbeut, kalaja dhe qyteti po tërheqin vizitorë të shumtë

Shqipëri
579 vjet nga Besëlidhja e Lezhës

579 vjet nga Besëlidhja e Lezhës

Shqipëri
Haradinaj: 17 janari i lidhë Jusuf e Bardhosh Gërvallen dhe Kadri Zekën, me Gjergjin Kastriotin, në të njëjtën nyje – flijimin për atdhe

Haradinaj: 17 janari i lidhë Jusuf e Bardhosh Gërvallen dhe Kadri Zekën, me Gjergjin Kastriotin, në të njëjtën nyje – flijimin për atdhe

Kosovë
​Skënderbeu nuk e ndërroi fenë, Rama: Një ditë do të kemi një rilexim tjetër të historisë

​Skënderbeu nuk e ndërroi fenë, Rama: Një ditë do të kemi një rilexim tjetër të historisë

Shqipëri
Ministrat dhe deputetët e LVV-së bëjnë homazhe te shtatorja e Skënderbeut në Prishtinë

Ministrat dhe deputetët e LVV-së bëjnë homazhe te shtatorja e Skënderbeut në Prishtinë

Kosovë
Ditëlindja e Skënderbeut, Krasniqi: Shembulli i tij mbetet gjithmonë frymëzim për secilin atdhetar

Ditëlindja e Skënderbeut, Krasniqi: Shembulli i tij mbetet gjithmonë frymëzim për secilin atdhetar

Kosovë
Ditëlindja e Skënderbeut, Kurti: Ikonë e identitetit shqiptar

Ditëlindja e Skënderbeut, Kurti: Ikonë e identitetit shqiptar

Kosovë
Osmani kujton Skënderbeun në përvjetorin e vdekjes: Krijoi lidhjen e përhershme mes shqiptarëve

Osmani kujton Skënderbeun në përvjetorin e vdekjes: Krijoi lidhjen e përhershme mes shqiptarëve

Kosovë
Sot 554 vite nga vdekja e Heroit Kombëtar, Gjergj Kastrioti Skënderbeu

Sot 554 vite nga vdekja e Heroit Kombëtar, Gjergj Kastrioti Skënderbeu

Shqipëri
Lufta psikologjike ndaj otomanëve: Skënderbeu tallej me armiqtë

Lufta psikologjike ndaj otomanëve: Skënderbeu tallej me armiqtë

Histori
Haradinaj kujton Skenderbeun: Ai është në zemrën e çdo shqiptari

Haradinaj kujton Skenderbeun: Ai është në zemrën e çdo shqiptari

Kosovë
Meta kujton Skënderbeun: Shqiptari që diti të na unifikojë në një Besëlidhje të Madhe

Meta kujton Skënderbeun: Shqiptari që diti të na unifikojë në një Besëlidhje të Madhe

Shqipëri
Osmani: Skënderbeu është frymëzim i rezistencës dhe i luftës për liri

Osmani: Skënderbeu është frymëzim i rezistencës dhe i luftës për liri

Kosovë
Rama përkujton 553-vjetorin e vdekjes së Skënderbeut me një video nga Memoriali në Lezhë

Rama përkujton 553-vjetorin e vdekjes së Skënderbeut me një video nga Memoriali në Lezhë

Shqipëri
Imazhi i imagjinuar i Skënderbeut

Imazhi i imagjinuar i Skënderbeut

Daut Dauti
Heroi kulturor Gjergj Fishta përkrah Heroit Kombëtar Gjergj Kastrioti

Heroi kulturor Gjergj Fishta përkrah Heroit Kombëtar Gjergj Kastrioti

Agron Gjekmarkaj
Zhgënjimi ndaj Vatikanit dhe letra që Skënderbeu ia dërgoi Papës: Turqit po vijnë, ne nuk gjunjëzohemi

Zhgënjimi ndaj Vatikanit dhe letra që Skënderbeu ia dërgoi Papës: Turqit po vijnë, ne nuk gjunjëzohemi

Histori
Gravura e rrallë e vitit 1578, me flamurin shqiptar në të

Gravura e rrallë e vitit 1578, me flamurin shqiptar në të

PamArt
Haradinaj: Gjergj Kastrioti-Skënderbeu e riktheu në hartë popullin tonë

Haradinaj: Gjergj Kastrioti-Skënderbeu e riktheu në hartë popullin tonë

Kosovë
Haradinaj bëri homazhe te shtatorja e Gjergj Kastriotit Skënderbeut

Haradinaj bëri homazhe te shtatorja e Gjergj Kastriotit Skënderbeut

Politikë