LAJMI I FUNDIT:
Germin

Germin

102 Artikuj

Info

Germin është një organizatë joqeveritare që përdor teknologjinë dhe kanalet virtuale për të lidhur dhe angazhuar Diasporën në avancimin e zhvillimit dhe demokratizimit të vendeve të tyre të origjinës.

Përmbyllet me sukses dita e parë e Konferencës “Diaspora Flet” 2023

Përmbyllet me sukses dita e parë e Konferencës “Diaspora Flet” 2023

Marketing
Konferenca “Diaspora Flet” 2023 vazhdon ditën e dytë të ngjarjes!

Konferenca “Diaspora Flet” 2023 vazhdon ditën e dytë të ngjarjes!

Marketing
Konferenca “Diaspora Flet” 2023 mbledh qindra pjesëmarrës nga vendi dhe diaspora

Konferenca “Diaspora Flet” 2023 mbledh qindra pjesëmarrës nga vendi dhe diaspora

Marketing
Zbulohen emrat e folësve në konferencën ‘Diaspora Flet’

Zbulohen emrat e folësve në konferencën ‘Diaspora Flet’

Marketing
Edicioni i tretë i konferencës ‘Diaspora Flet’, sërish në Prishtinë

Edicioni i tretë i konferencës ‘Diaspora Flet’, sërish në Prishtinë

Marketing
Disa gra ndërmarrëse nga Kosova takohen me bizneset shqiptare në Gjermani

Disa gra ndërmarrëse nga Kosova takohen me bizneset shqiptare në Gjermani

Biznes
Rreth 200 të rinj të diasporës tashmë kanë aplikuar në programin më unik dedikuar për ta – OriginAL

Rreth 200 të rinj të diasporës tashmë kanë aplikuar në programin më unik dedikuar për ta – OriginAL

Sociale
Hapet thirrja për aplikime në programin OriginAL, i dedikuar për të rinjtë e diasporës

Hapet thirrja për aplikime në programin OriginAL, i dedikuar për të rinjtë e diasporës

Sociale
Të prekurit nga vërshimet, në pritje të kompensimit të dëmeve

Të prekurit nga vërshimet, në pritje të kompensimit të dëmeve

Kosovë
Mërgata fton të ndihmohen zonat e prekura nga vërshimet në Kosovë

Mërgata fton të ndihmohen zonat e prekura nga vërshimet në Kosovë

Kosovë
Sa janë gjasat që në të ardhmen të investoni në Kosovë?

Sa janë gjasat që në të ardhmen të investoni në Kosovë?

Marketing
GERMIN pjesë e Panairit të Bizneseve Shqiptare në Austri

GERMIN pjesë e Panairit të Bizneseve Shqiptare në Austri

Biznes
Kushtet e këqija apo emigrimi – kush po i lë pa punëtorë bizneset në Kosovë?

Kushtet e këqija apo emigrimi – kush po i lë pa punëtorë bizneset në Kosovë?

Biznes
Shtetet e BE-së përfitojnë falas nga ikja e ‘trurit të Kosovës’

Shtetet e BE-së përfitojnë falas nga ikja e ‘trurit të Kosovës’

Të Tjera
Fotografi i mirënjohur Fadil Berisha bëhet pjesë e Bordit të Drejtorëve të GERMIN-it

Fotografi i mirënjohur Fadil Berisha bëhet pjesë e Bordit të Drejtorëve të GERMIN-it

Kosovë
GERMIN me hulumtime për remitencat, potencialin ekonomik dhe angazhimin e profesionistëve nga diaspora

GERMIN me hulumtime për remitencat, potencialin ekonomik dhe angazhimin e profesionistëve nga diaspora

Financa
Mbi 40 të rinjë të diapsorës për 12 ditë vizituan vendet më të rëndësishme kultore dhe historike në Kosovë e Shqipëri

Mbi 40 të rinjë të diapsorës për 12 ditë vizituan vendet më të rëndësishme kultore dhe historike në Kosovë e Shqipëri

Kosovë
Programi OriginAL, i domosdoshëm për të rinjtë e diasporës

Programi OriginAL, i domosdoshëm për të rinjtë e diasporës

Kosovë
Në programin OriginAL, të rinjtë nga diaspora vizatojnë “lumin e jetës”

Në programin OriginAL, të rinjtë nga diaspora vizatojnë “lumin e jetës”

Kosovë
GERMIN fton profesionistët nga diaspora të angazhohen në Kosovë

GERMIN fton profesionistët nga diaspora të angazhohen në Kosovë

Kosovë
OriginAL, një udhëtim për të zbuluar rrënjët

OriginAL, një udhëtim për të zbuluar rrënjët

Donika Gashi
​Interesim i vogël i diasporës për bonot e Thesarit të ofruara nga Qeveria, ekspertët numërojnë mangësitë e procesit

​Interesim i vogël i diasporës për bonot e Thesarit të ofruara nga Qeveria, ekspertët numërojnë mangësitë e procesit

Financa
GERMIN dhe GAF lansojnë programin “OriginAL” në Tiranë

GERMIN dhe GAF lansojnë programin “OriginAL” në Tiranë

Donika Gashi
Bonot e Diasporës: Shuma e investuar vlerësohet e ulët

Bonot e Diasporës: Shuma e investuar vlerësohet e ulët

Financa