LAJMI I FUNDIT:

Gentian Lluka

11 Artikuj

Muzikë, mirënjohje e nderime – Radio Dukagjini shënon përvjetorin me koncert artistik: 24 vite me zanin që ju ndjek

Muzikë, mirënjohje e nderime – Radio Dukagjini shënon përvjetorin me koncert artistik: 24 vite me zanin që ju ndjek

Butrint Avdyli
Shqip.ai dhe Telegrafi me marrëveshje bashkëpunimi për avancimin e inovacionit në Kosovë

Shqip.ai dhe Telegrafi me marrëveshje bashkëpunimi për avancimin e inovacionit në Kosovë

Kosovë
Mirë se vini në Telegrafin e ri – Shokun që ka ndryshuar!

Mirë se vini në Telegrafin e ri – Shokun që ka ndryshuar!

Kosovë
Telegrafi po ndryshon, Gentian Lluka tregon ndryshimet me dizajnin e ri

Telegrafi po ndryshon, Gentian Lluka tregon ndryshimet me dizajnin e ri

Kosovë
Rëndësia e marketingut digjital në agjenci – flasin ekspertët e fushës

Rëndësia e marketingut digjital në agjenci – flasin ekspertët e fushës

Deals
Growth Tank prezanton “Programmatic Advertising”, si fushë të re të marketingut digjital në Kosovë

Growth Tank prezanton “Programmatic Advertising”, si fushë të re të marketingut digjital në Kosovë

Meridiana Statovci
Mbahet edicioni i dytë i Growth Tank, konferencës më të madhe në rajon për Marketing Digjital

Mbahet edicioni i dytë i Growth Tank, konferencës më të madhe në rajon për Marketing Digjital

Ekonomi
Gentian Lluka: Moto e Telegrafit, më të shpejtët me lajme të verifikuara

Gentian Lluka: Moto e Telegrafit, më të shpejtët me lajme të verifikuara

Kosovë
GERMIN dhe Telegrafi me memorandum bashkëpunimi për Diasporën

GERMIN dhe Telegrafi me memorandum bashkëpunimi për Diasporën

Kosovë
Në podcast-in nga Hallakate – drejtori i Telegrafit, Gentian Lluka për herë të parë e 3GO-n historinë e suksesit

Në podcast-in nga Hallakate – drejtori i Telegrafit, Gentian Lluka për herë të parë e 3GO-n historinë e suksesit

Rreze Hoxha
Telegrafi sjell risi në 2019-ën (Video)

Telegrafi sjell risi në 2019-ën (Video)

Kosovë